@sasuke_fen аниме с 500 епа едва ли се определя от първите два-три епа... но всъщност аз нямам правото да говоря щото със сигурност не бих гледал подобно нещо. единственото нещо което съм изгледал над 50 епизода е Шуго Чара, и него го мъчих в продължение на месец. 26 епизода гледам за 2 дни. 52 за месец. не ми се мисли колко време ще гледам 500.
Публикувано на: Пон Ное 09, 2009 12:46 am
bigbooss
@sasuke_fen аниме с 500 епа едва ли се определя от първите два-три епа... но всъщност аз нямам правото да говоря щото със сигурност не бих гледал подобно нещо. единственото нещо което съм изгледал над 50 епизода е Шуго Чара, и него го мъчих в продължение на месец. 26 епизода гледам за 2 дни. 52 за месец. не ми се мисли колко време ще гледам 500.
Знам . Абе аз съм мързел, няма да тръгна да го гледам цялото
Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 12:03 am
anryan
ами аз One Piece & Dragoon Ball (All),Naruto Shippuden,не съм ги гледал,а имам намерението да ги почна така че бих почнал,просто гледам да се насъберат много епове,че един път заловя ли се за 2-3 месеца ще съм изял поне едното заглавие
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Заглавие: Re: Бихте ли започнали Ongoing anime с бъдеще 500+
Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 6:47 pm
simeoncho3
Аз бих започнал Аниме с епизоди над 500+,само ако ми харесва.Не харесвам One Piece ,не ме грабна с началните си епизоди.Просто не харесвам истории с пирати.Иначе ако Berserk или Soul Eater имаха повече епизоди,бих полъдял от радост.
_________________ In this world the destiny of mankind is controlled by some transcendental entity or law. Like the hand of God hovering above.
At least man knows that he has no control over his own will.
Заглавие: Re: Бихте ли започнали Ongoing anime с бъдеще 500+
Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 1:47 am
yuuki-sama
Регистриран на: Съб Май 16, 2009 11:15 am Мнения: 92 Местоположение: Soul Society
Ами зависи от анимето аз наскоро(2/3 месеца) се реших да гледам блийч и много ми допадна и сега си го следя нормално изгледах го много бързо .Сега мисля за One Piece знам че анимето е много добро ама изобщо не ми се почва
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения