|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 9:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Сеп 06, 2008 11:09 pm |
|
goldd |
|
|
Регистриран на: Вто Май 20, 2008 9:42 pm Мнения: 101 Местоположение: Hueco Mundo
|
dream_dragon написа: Фюрари... О как можаха да ми го причинят. Прецакват всичко възможно. Превръщат почти всяко аниме в боза с тия глупости. До 60 епизод май, Блийч е върхът и кърти, но после... Плаче ми се.
Bleach трябваше да свърши като спасиха Рукия, да се оженят с Ichi и да не ни занимават с бози!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 6:42 pm |
Нарутард |
|
|
|
Naruto - Всичко се развива прекалено бавно
Death Note - Прекалено заплетено е , цели епизоди в мисли и умувания ..
Bleach - Тъпите филтъри
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 6:46 pm |
|
soul_eater11 |
|
|
Регистриран на: Пет Май 15, 2009 10:11 pm Мнения: 1161 Местоположение: Varna
|
Ergo proxy - Нищо не му разбирам на тфа!!! Shugo Chara - безсмислено и прекалено розово GantZ - таа главната героиня да вземе да си прибере циците, че взех да го избивам на комплекси!
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Чет Ное 05, 2009 3:41 pm |
|
saber_rider |
|
|
|
Почти всичко ме дразни:
1.Японския език (понякога). 2.Шибани жанрове като - Martial Arts, Ninjas, Shounen, Romance, Magic, Mecha, Ecchi и нз си кви още.. 3.Шибани геройчета като Раки от Claymore или Misa от Death Note. 4.Изсипани анимета като Elfen Lied, Ga-Rei Zero, Gun X Sword, Hellsing, Neon Genesis Evangelion, Trigun, Trinity Blood, Wolf's Rain 5.Анимета тип Yu-Gi-Oh! в които 90% говорят, 10% действат.
Аре за сега стиго толкова флейм.Направете тема за Приятни Аниме Елементи и ще напиша кво ме кефи.
_________________ My Anime List
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Нед Ное 08, 2009 8:13 pm |
|
NightShadow |
|
|
|
Дразнят ме филърите Това че много хора не харесват Наруто е заради безумните филъри, който прее*аха анимето след Спасяването на Сасуке можеха да свършат без да се налага да бълват всички други глупости....Шипуундена също е ужасно, но напоследък имам чувството, че почва да се оправя
_________________ Човекът в черно бягаше през пустинята, а Стрелецът го следваше.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 6:03 am |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Нарутард написа: Death Note - Прекалено заплетено е , цели епизоди в мисли и умувания ..
Bleach - Тъпите филтъри DN - на мен пък точно това ме кефи в анимето . B - дам, тъпи филъри. Толкоз тъпи, че и ние можем да затъпеем. Мен ме дразнят всякакви анимета с елементи на величие на главния герой. "Ще стана най-силният", "ще спася света" или пък хорица, които само жадуват за бой и се мислят за много големи... и това в огромни дози. И грамаданските boobs, които някои героини тръскат насам-натам - гротескно е. Може и да има още .
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 6:09 am |
|
Proks |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
trancer4e4life написа: И грамаданските boobs, които някои героини тръскат насам-натам - гротескно е. О, не! Моля, те... Недей... Направо настръхвам, като гледам гротеският ти аватар...
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 4:42 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Proks написа: trancer4e4life написа: И грамаданските boobs, които някои героини тръскат насам-натам - гротескно е. О, не! Моля, те... Недей... Направо настръхвам, като гледам гротеският ти аватар... Тя не ги тръска насам-натам. Така добре "борави" с тях, че не забелязвам и че ги има .
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|