|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 10:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: MyArt: Мойте Фен Арт-ове  Публикувано на: Нед Сеп 20, 2009 1:00 am |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
werewolf_girl написа: винаги ще се намери човек с кофти настроение да каже нещо лошУ много по-лошУ щеше да е ако кажа "я кви страхотни рисунки, супер добре рисуваш, дай още..." щото така хората почват да живеят с некви заблуди и почват да си мислят че тва което правят е достатачно добро и съответно не се развиват
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Мойте Фен Арт-ове  Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 11:09 am |
 |
werewolf_girl |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
Frostburn написа: werewolf_girl написа: винаги ще се намери човек с кофти настроение да каже нещо лошо много по-лошо щеше да е ако кажа "я какви страхотни рисунки, супер добре рисуваш, дай още..." щото така хората почват да живеят с някакви заблуди и почват да си мислят че това което правят е достатъчно добро и съответно не се развиват Е тука не съм съгласна, вярно че ако казваш че нещо не е добро (и ако човека не се засегне и не се откаже) ще се развие. Обаче не винаги може да се подходи така а и + това на мен винаги са му казвали "Уау ти рисуваш страхотно" и естествено че си е лъжа обаче помага да духа и окуражава. Което също си има положителен ефект. А и в случая имах предвид че все ще се намери някой който да каже нещо грубо от сорта "спри да рисуваш само затормозяваш света с боклуци" и подобни
Последна промяна werewolf_girl на Чет Май 26, 2011 1:33 am, променена общо 1 път
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Мойте Фен Арт-ове  Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 11:15 am |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
Аз бих казала: Като искаш реална оценка, покажи оригинални творби, защото в момента показваш че МОЖЕШ...ама можеш да прерисуваш! Ако искаш по-добра критика, покажи нещо твое! :] И бих казала на другите, че можеш да кажеш и по по-тактичен начин на някого, че нещата му не са баш на ниво! На мен често ми казват "Имаш талант, ама му трябва още много работа" Определено звучи много по-окуражаващо от "Нямаш умение" or smthn. На мен не ми е пречело и от гадните критики, де! В сми, като ми кажат, че не става - майната му на тоя! Я па ше си драскам! xDD Тъпо, упорито животно от село, кво да ви кажа!
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Мойте Фен Арт-ове  Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 2:18 pm |
 |
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
werewolf_girl написа: Не се впрягай werewolf_girl написа: Мадара ти се е получил доста сполучливо. Да ти подчертая двете най-важни неща до тук. Продължавай да рисуваш.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: MyArt: Мойте Фен Арт-ове  Публикувано на: Пон Дек 07, 2009 1:34 am |
Нарутард |
|
 |
|
Добре оформени са (без някой) ,но им липсват детайли , но все пак ги бива.
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|