|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:56 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Май 29, 2008 11:11 pm |
|
gal_ps |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 4:15 pm Мнения: 118 Местоположение: Sofia
|
Тъй като TimeLessSub са малко ядосани и притеснени от феновете, че се бавят със субтитрите ( а комай няколко хора от екипа са преустановили дейност), изрових субтитри на останалите 5 епизода - субтитрите са от DVD рип от някаква фенка (честно казано стават на суровите файлове от d-addicts, поне на тези които свалих, но предполагам че и останалите които свалям също са точни; макар и да не са както на TimeLess все пак става ясно за какво иде реч и всъщност може да си се гледа сериалчето нормално), а като изтегля суровите серии, ако не ме домързи много ще ги кача на 4стронг, ама не обещавам да успея скоро (че нещо много бавно се точат, пък и са бая големички има и по гигабайт), та ако все някой си ги е дръпнал на времето и сега чака само сус: е douzo http://4storing.com/rr8vo/d0860a8d3f52d ... afe2d.html
прятно гледане
_________________ 膜焙悉ρ匀~でも say anything 断ち切れない心に
Just tell me all your sweet lies 演じきれない心に※
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Окт 24, 2008 10:12 pm |
|
elyon |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Ми нз, при мен и 9 не става От всичките само 5-8 работят. Пробвах се и да потърся други линкове из нета, ама събнатите в d-addicts са бъгнати, а RAW-овете са по над 1гб (за 4 серии ще ми трябват 5-6 гига)- толкова място просто няма да жертвам освен ако не се наложи
Иначе аз още не съм го загледала, при положение, че имам само първа и после прескачам на пета Но все пак надявам се да си струва
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: Binbo Danshi / Bonbimen [J-Drama] Публикувано на: Пет Мар 05, 2010 11:37 pm |
|
raistlin |
|
|
|
Свикнах да гледам Огури Шун сериозен, обаче в този сериал просто няма как да не се смееш. Един забавен, и наивен, готов да помогне ... И прави миловидни физиономии... Докато в Hana Kimi беше много сериозен и не показваше чувства...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|