|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:36 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 2:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
SayanMk написа: Tz, в момента в който Синия феникс каза "Хм, кво прай тоя горе" вече ми беше ясно к'во ше е на сл. стр. >.> Това е слънчевия сплит, нали... няма как да оцелее принципно. И като добавиш размерите на меча - съвсем. Това искаше правителство, това си и получи... ММм... това си е част от плана на Белия... мислите ли сериозно, че човек голям колкото него, ще пожертва целия си екипаж и всички дължащи му нещо пирати, за една война, която може да доведе само до смърт. Видя, че губи и то MAJOR губи... и за това се намесва Скуадро, който нз през къв ад е минал, че да се съгласи на това ;/ Това ми се вижда най-резонния вариант. Ест., абс никой друг от капитаните не знае за това, защото ако знаеха, посмъртно нямаше да му го позволят, колкото и да му се подчиняват... ;0 Феникса е достатъчно разумен да разбере намека и ще спаси възможно най-мн от другите, вкл. Ейс.. Ест., има още 3 варианта: 1. Скуадро е предател, Белия не го е очаквал - тъпо и невъзможно! Сами видяхме Ейс колко пъти се е опитвал да убие Белия, ако беше човек да бъде наръган от две за пет, нямаше да е най-силния човек на земята ;] 2. Скуадро го контролира Фламингото - нема как, тъпо - пак по същата причина... 3. Т'ва просто не е Скуадро 3.1. ПХ-Копикеткен 3.2. Копикет девилфрут юзър(Мр2 тряяше да е мъртвец) 3.3. Позешън мастър някой... Та, към по-важната част.. щото беше ясно, че войната ще свърши по някъв подобен начин. Няма как тука всички да се избият... ще отнеме 10 години само тоя бой, ако тряя се описва седмично по чап. Капитаните ще помогнат на Лъфи да спаси Ейс, като трябва задълже да видиме как всеки от тях почупва по 1-2 пацифисти, иначе язък за появяването им... Бъги пак дразни. Не бе, не че му имам против лигавщините, забавни са до някъде, ама в средата на такъв бой да ме занимават с него, само с цел да се свали напрежението и после да е ударно това на последната страничка - ми не стаа ;/ Стр. с Бъги ги чета през ред през пет... ;/ Бих предпочел да гледам Ивка срещу Мечо... Имаш грешка по параграф 3.2,защото всеки плод е уникален и единствен.Знам че ще има още много вода да изтече,но имама печалното чувство че ще свърши след 100-200 чапа.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 4:05 pm |
![Аватар](http://24.media.tumblr.com/tumblr_lcsg5tLR601qa4uc1o1_250.gif) |
Zenith |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
SayanMk написа: Дано греша, дано му е дошъл акъла в главата и най-сетне минеме малко по-близо до сейнен, щото още 400 чапа лапешки приключения не ми се четат изобщо ;/ FU, Саянски, майната му на сейнена, ОП е шонен до мозъка на костите си и тва трябва си остане така. Белио трее да умре, ама Ейс да не става копеле. А и Саянски, в твоята теория за заговора има една голяма пукнатина. Скуад е при Белия от години, а Белия вярва до смърт да синовете си. Ейс се опитваше да го убие преди да успее да го обикне, от него се очакваше...Но на такъв етап? No way...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 5:04 pm |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Zenith написа: SayanMk написа: Дано греша, дано му е дошъл акъла в главата и най-сетне минеме малко по-близо до сейнен, щото още 400 чапа лапешки приключения не ми се четат изобщо ;/ FU, Саянски, майната му на сейнена, ОП е шонен до мозъка на костите си и тва трябва си остане така. Така си е,ама наистина една смърт в отбора вече е наложителна(поне за моя вкус) Просто обичам голямата драма в едно аниме и не мога да приема за добра,манга в която не умират малко по-главни като персонажи гуд гайс Защото така винаги знаеш,че при ВСЯКА битка,добрите просто ще се отърват И така става лекичко предсказуемо
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 01, 2009 11:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
kidamy написа: ммм не съм съгласен one piece-seinen=fail + Според мен ще измрат още герои доста дори от калибъра на WB what? Zenith написа: FU, Саянски, майната му на сейнена, ОП е шонен до мозъка на костите си и тва трябва си остане така.Белио трее да умре what? Осъзнайте се 'е нигъз ;0 НЕМА как това да стане, докато си седи шоонен. Нали за т'ва искам да стане сейнен - за да стане hyper. Claymore47_Fen написа: Имаш грешка по параграф 3.2,защото всеки плод е уникален и единствен. E скиф скобките. Идеята е, че това е Мр2 или юзър с подобни сили. Да, копикеткен способността може да я има вече, но ако Мр2 е мътвец, някой мой да е придобил силата. Ако не е така има поне още 5 начина това да не е Скуадро. Но виж, това ми даде идея Zenith написа: Скуад е при Белия от години, а Белия вярва до смърт да синовете си Да бе, той и на Черния е вярвал, ама *** мамо, поничка ![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif) Но това на страна, идеята ми е следната: v3.4 - Скуадро или респективно якия му стафф е меджик-фрут юзър. Демеккк това е трик. Или не го е пробол, или го е пробол, за да му стимулира по някъв начин състоянието(тип хормонно оръжие, ама нещо ще да е др. нали), или цялото пробождане е стратегическа илюзия с цел объркване на противника. v3.5 - което ми дава идея, че това може да не е Белия всъщност, ама ай, тва е прекалено.. горното обаче ме кефи до някъде. Бих го приел по-добре от "разминал се на косъм от смъртта" или "твърде силен, че да умре, ако ще да е и без сърце"...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 02, 2009 1:27 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Едва ли някой е придобил за толкова кратко време плода, говоря ако е убит mr.2. Все пак не е минала повече от седмица, а на маринките плана явно е замислен по-отдавна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 02, 2009 5:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
lol ебати версийте... Според мен Squadro си го наръгва нарочно защото вижда че Пацифистите ебават мамата отвсякъде отзад и наще са на загуба вижда че най вероятно ще умре в битката щом и Белия ще се включва след което му идва на ум че може да приключи много бързо нещата като наръгва Белия като това маринците също не го подозират и не е техен план,а сега с техният план ще се опитват да го довършат с което ест. успяват да убият Белия с много мъки накрая Squdro ще си извоюва титла след войната как е помогнал за убиването на брадатия и доста пирати ще търсят revenge срещу него. Това е fail version щот Squdro трябва да умре следващият чап.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 02, 2009 7:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми не е гаранция, не сме видели още нито дървото нито как може да се намери такъв плод, само теории имаме... но и на мен не ми се вярва Мр2 да е мъртъв, пак по същата тегава причина...
SHADOWSONG обаче ми даде идея.. може би направлението за мислене е нещо свързано с паяка като животинка. Защо има татус на паяк и прочее, защо е на 4ти отряд... ама докато измисля сносна теория по въпроса вече ще е чет. тъй че няя се хабя.
Скуадро трее действително да умре сл. чап., но както казваш Биисте, това би му измило името пред маринките. А в следствие на това ще получи титла на шичи. Щото вероятността да изгонят Хаммок е голяма, а Джимбей вече офиц. няма нищо общо с Маринките, Черната брада също си цака картите в момента и се отдалечава от титлата, тъй че, да погледнеме глобално на изхода на тая война вече(може би е време): v1. Остават маса свободни места за шичита, които биват заети от предатели като Скуадро, страхливци като Бъги... v2. Остават свободни места за шичита, при което баланса на ТРИ-форса е нарушен и по думите на Горосей - света отива в ХАОС в якия смис на думата (т'ва най-ми се ще, ще стане откачено) v3. Поради отцепилите се шичита, Маринфорд губи битката и с това ТРИ-форса на св. правителство отива по демоните и света почва да се контролира от пирати, а не от Маринки. Пиратите почват да гонят маринките, вместо обратното. Появяват се яко диктатори и мръсници и в стария и новия свят и като цяло - сейнен обстановка v4. И двете страни се оттеглят, поради раните на Белия и отслабения Маринфорд в резултат на Рихтер 9 след намушкването.., Белия ляга, Ейс се изправя начело на белия мустак и пуска една кост под носа...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|