Дата и час: Съб Фев 01, 2025 7:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 27 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 7:24 pm 
Аватар

аз нз кой е ревльото дето РЕВЕ пред зелия форум колко не му допадам
душко ходи се лекуваш некаде плс : (
дай ако немаш пари аз ще те закарам до 4-ти километър (нз дали там имат крило нервозни психо фенбойчета) но поне ще попитаме :hugу:

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 2:14 am 
Аватар

Ясно е, че мангата е супер яка. Също така е ясно и че качеството и падна нещо. Може да е понеже не виждаме все още цялата картина, но след 6 месеца ще се види на къде са тръгнали нещата.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 31, 2009 10:30 pm 
Аватар

97 кърти както винаги. Рифул за малко да си го отнесе. Май май Присила има раздвоение на личността.

МнениеПубликувано на: Съб Окт 31, 2009 11:48 pm 
Аватар

Oo излязъл е 97! Няма да го чета сега обаче понеже искам да си го запазя. 98 чак декември :(

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 01, 2009 1:13 am 
Аватар

Най ме е яд как бозите дето са на първо и второ място са седмични а стойностните неща излизат веднъж в месеца.

МнениеПубликувано на: Нед Ное 01, 2009 6:26 am 

Не мисля,че мангата е толкова добра чак за такова мнение,ама карай :idea:
Но съм съгласен,че най-добрите манги са едномесечните
Ама нали знаеш,за хубавите неща в живота се чака :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Нед Ное 01, 2009 9:02 pm 
Аватар

Хм видя се, че Приси няма конкуренция. Много ми е интересно кой е този човек, който търси. Най-вероятно е Раки тъй като Организацията го отвлече. А и Клеър не знам как ще бие Приси след като тя e много над нивото на Абисълите. A и явно близначките имат някакъв защитен механизъм когато едната awake-не другата потиска йокито си и контролира другата за да може да не аwake-нат и двете.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 01, 2009 9:33 pm 
Аватар

Тя доскоро беше с Раки, а каза че търси този човек от години, така че е по-вероятно да говори за Isley (нали ония го изядоха). Не стана ясно дали е почнала да се храни с awakened beings, въпреки че не са и вкусни :lol: Ако е така след още няколко чаптъра историята може така да се развие, че с Clare дори да се съюзят :pokey:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 01, 2009 9:43 pm 
Аватар

Приси каза, че се е въздържала да не се храни с години, а не че търси този човек от години :lol: Иначе не е почнала да се храни с awakened, когато се би с Ригардо също му каза, че не е вкусен :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 01, 2009 10:27 pm 
Аватар

Тая манга потъва в калта, цялата история потъва. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ БЕШЕ ТОВА????????
някакъв флашбек ли..........аа не по скоро като застъпена история.
И присила какво прави тука ???? тамън виках каде е пресила МИ НА ПЛЯС на хартията е я е тука.
по дяволите какво става >> ЗАЩО ТАЯ МАНГА МИ ПЛЯСВА В ЛИЦЕТО НЕСВЪРЗАНИ СЦЕНИ КАТО ОТ ЕВТИН ТРЕЛЪР НА ЛЕТЕН БЛОКБЪСТЪР
е тва става с тая манга-летен блокбъстир. безмозъчен пълен с WOW сцени, "готини пози", "готини реплики" Ф Ю
представете нов герой, ПРЕДСТАВЕТЕ НОВ ПЕРСОНАЖ. ПОСТАВЕТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЪПА ФЛАШ БИТКА. поставете сблъсък на характери, поставете мерене на инереси, любов доверие, предастелство КАКВО ПО ДЕМОНИТЕ СТАВА <<

ЗАЩО НЕ ПРЕКЪСНАХА БИТКАТА С РИФУЛ И ТВА ЛАЙНО И НЕ ДАДОХА ФЛАШБЕК "РИУЛ И ДЪФ СЕ ЗАПОЗНАВАТ"
нали са семейство лелелеелелеле колко възможности да се създаде напрегната ситуация в която да се чувства съпричастен читателя. УБИХА ИСЛЕЙ КАТО ХЪРБАВ СТАТИСТ и сега ще ебат и рифул
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
последните 10-15 чаптъра нямат никакъв смисъл НЕСВЪРЗАН БЪЛВОЧ ОТ ИНФОРМАЦИЯ ЗАНИТЕН СЪС СКУЧНИ БОЙНИ СЦЕНИ СПАД В КАЧЕСТВОТО НА АРТА, само развалят цялото впечатление и интерес което градях за мангата до сега

чакам да направят раки клеимор и обявявам тая манга ЗА НАЙ-ГОЛЯМТО РАЗОЧАРОВАНИЕ СЛЕД DBGT

МнениеПубликувано на: Нед Ное 01, 2009 11:58 pm 
Аватар

Пак ли ти Gatler... Nothing special, only spam.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 4:57 am 
Аватар

Не съм фен на мангата, затова след средата я спрях и чета чат пат от последните чаптъри. Еми, наистина са по-слаби от първите, битките са скучни, мислех че защото аз не съм следил историята, тя е несвързана, за мен ще си остане наравно с Еър Гиър - страхотно начало, интересен свят/история и ... после нищо :P

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 4:27 pm 
Аватар

Logrus написа:
Не съм фен на мангата, затова след средата я спрях и чета чат пат от последните чаптъри. Еми, наистина са по-слаби от първите, битките са скучни, мислех че защото аз не съм следил историята, тя е несвързана, за мен ще си остане наравно с Еър Гиър - страхотно начало, интересен свят/история и ... после нищо :P

абсолютно вярно :thumb:

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 4:38 pm 
Аватар

Чети Наруто и Блиич там историята не слаба. Просто липсва. Битките не са нелогични. Нелогична не е само една арко а последните 200 чаптъра. Ама какво ли разбирам аз. При толкова бози дето са модни в момента. Нормално началото да е по-добро. Все пак мангата премина от повече seinen към повече shonen. Рисунките не са толкова детайлни както преди. Обаче сравнено с останалата боза, това поне става за четене.

МнениеПубликувано на: Пон Ное 02, 2009 6:12 pm 
Аватар

Историята си върви и битките стават по-добри,а не вкиснени на едно и също място 200 чаптера незнам кво искате.
Цитат:
ЗАЩО НЕ ПРЕКЪСНАХА БИТКАТА С РИФУЛ И ТВА ЛАЙНО И НЕ ДАДОХА ФЛАШБЕК "РИУЛ И ДЪФ СЕ ЗАПОЗНАВАТ"

абе ти чуваш ли си бе :doh: :doh: ще гледам флашбеци вместо да ми показват меле ебати изцепката!
Ислей добре че пукна и разбира се че и Рифул трябва да умре те са от едно и също поколение сега идват нови по силни ауекнати,намеси се и организацията и си трябва чистка за да се освободи място за други гадове а не да се тъпче само на тези.
Колко до Раки най много да го изследват и да правят експеримент и claymore няма да го направят пак може да придобие някви способности но надали да го нарекът "claymore".
Отностно чаптера частта с Priscila ми хареса,Рифул да умира там с глупавият и Duff. :arrow:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 27 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]