|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 6:43 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 5:27 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
1. Любимо аниме и/или манга? аниме - Toradora, манга още нямам 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? нямам 3. Предпочитан жанр? всичко що го има 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? има няма 2-3 месеца 5. От къде се зариби по аниме/манга? може да се каже, че ми дойде просветление 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? различно, колкото мога 7. На колко години си? 19 8. От къде си? Бургас 9. Учиш/работиш какво? студент, БСУ, информатика 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? на живо не 11. Ако да - от къде? през нета 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? все още не 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? google майна 14. Слушаш ли японска музика? от време на време 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? да, с удоволствие 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? защо не 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? сигурно професионални, но от фенсуба нямам оплаквания. 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? да, само че не виждам как по-точно мога да помогна 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? не, вече е част от мен ;} 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? да и да 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? чат-пат ги знам 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? да, все повече и повече 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? да, твърдо съм решен 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? да :} 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? като към всяко друго 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? не съм се запоинтересувал все още 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? горе-долу 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? още не съм, но да се надяваме скоро ще е
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 8:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12426_1365276874.jpg) |
bloodhunterr |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
1. Любимо аниме и/или манга? Higurashi no NAku koro ni(anime) 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? ----------------- 3. Предпочитан жанр? Horror,Shoujo Ai 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? 3 години 5. От къде се зариби по аниме/манга? Интернет(фенартове и подобни) 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? около 35-40 часа 7. На колко години си? 19 8. От къде си? Хасково 9. Учиш/работиш какво? В момента нищо 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да 11. Ако да - от къде? От цяла България 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Не 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Гогл ис йур френд 14. Слушаш ли японска музика? Да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Да 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Разбира се 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Fansubs 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? nope 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Да 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Ама че въпрос... 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Да 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Hai 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Голямо 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? От къде иначе 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Не 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? What's that anyway? 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 25, 2009 8:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
1. Любимо аниме и/или манга? Berserk, Gintama, One Piece 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? One Piece, Berserk 3. Предпочитан жанр? harem, ecchi, seinen 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Animes-BG ? 5. От къде се зариби по аниме/манга? Сам се зарибих 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Да си изгледам епизодите 7. На колко години си? 13 ^^ 8. От къде си? Пловдив 9. Учиш/работиш какво? Уча 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? много малко 11. Ако да - от къде? 1 приятелка 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Aniplay? 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? ей така го намерих 14. Слушаш ли японска музика? да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Може 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Мдаа 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? фенсуб 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? може 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? засега не 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? знам и съм гледал малко 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? малко 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? естествено 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? да 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? да 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? не много 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? не 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? засега не съм ходил
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 25, 2009 8:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37492_1262072549.jpg) |
NelieL~3 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? - One Piece2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? - нямам точно определен3. Предпочитан жанр? - всякакъв4. От кога гледаш аниме/четеш манга? - от половин година по-сериозно5. От къде се зариби по аниме/манга? - от един приятел6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? - достатъчно7. На колко години си? - на 178. От къде си? - София9. Учиш/работиш какво? - Езикова гимназия, уча английски10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? - да11. Ако да - от къде? - от моя клас има няколко, а също и от приятелите ми12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? - не, но имам желание13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? - от скъпата на всички ни google14. Слушаш ли японска музика? - O, да15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? - да, всъщност аз давам 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? - да17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? - фенсуб18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? - да19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? - твърдо не20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? - знам и съм гледала, ама беше доста отдавна 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? - горе-долу22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? - доста често23. Имаш ли желание да изучаваш японски? - да24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? - не, винаги съм искала да уча японски, това си ми е мечта от дете25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? - не26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? - не27. Имаш ли интерес от японска история и култура? - да28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? - не
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 26, 2009 4:36 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17084_1352981381.png) |
erejnion |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
1. Любимо аниме и/или манга? Романс: НХК ни йоокосо и Ямато Надесико Шинджи Хенге Комедия: Зетсубо сенсея и Натсу но Араши Иначе: Бакемоногатари, Азуманга Дайо, Харухи и Абенобаши Манга: Ичиго 100% 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? ШАФТ 3. Предпочитан жанр? скуул/комедия/романс/свръхестествено 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? манга от 4 години. аниме от ДН Ангела в началото на ... 2008? 2007? не помня вече. питайте SSJ Kisoso. не, между другото наистина не помня. 5. От къде се зариби по аниме/манга? от Мегатокио 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? много. твърде много. не искам да казвам че ще почнат да ми се карат. 7. На колко години си? 19 Т_T 8. От къде си? София 9. Учиш/работиш какво? Уча математика 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? ест, даже 1) в СМГ си направих клуб 2) в университета не ми се наложи, вече имаше. 11. Ако да - от къде? България, Америка... Познати предимно от срещи лице в лице, но от Анивенчър насам бих казал че познавам и част от редовните посетители на този форум... 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Ами всеки четвъртък среща на клуба ми... малко съм в Ню Йорк че не мога да дойда на нещо друго освен Анивенчъра в България. 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? SSJ Kisoso 14. Слушаш ли японска музика? да, много. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? не само съм готов, но и съм дал над 200 лв вече. само толкова щото съм беден студент. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? не схващам... тя Е лесно осъществима. но аз лично предпочитам книжарници. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? фенсуб, защото е най-бърз и представя шоуто в най-пълната му форма на мен който учи японски от 5 седмици само. 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Да. Бих казал че съм готов да почна ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) но ще почакам още 4 години да си дигна ранга до преводач ако не трябвам на никого за нещо по-маловажно като QC и тн. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Не 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? >.> not saying anything about /d/ nooo I wont mention it... 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Да 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Да, макар че то при мен все по-малко и по-малко се брои за това за което всъщност питаш (виж въпрос 17) 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? виж въпрос 17 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Ммм, принципно да. Не само от това само че. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Не особено 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Срещат се, но чак да ги търся, не. жанрове и други подобни неща са по-важни за мен от това в коя страна е направено. Пък и са по-трудно достъпни. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не съм бил досега, ше видим като Японското Общество организират следващия тук дали ще мога да отида. едит: Ryoka__ написа: 3.Предпочитан жанр? Ей такъв като на Paranoia agent, ама иди му разбери жанра.. жанра е Mindfuck
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 28, 2009 10:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1080_1282125111.gif) |
Iryoku |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга?ドラゴンボールZ (Dragon Ball Z) 機動戦士ガンダムSEED (Kidou Senshi Gundam SEED) フルメタル・パニック? ふもっふ (Full Metal Panic? Fumoffu) 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)?Нямам 3. Предпочитан жанр?Action 4. От кога гледаш аниме/четеш манга?От 5-ти клас, ако не се лъжа. 5. От къде се зариби по аниме/манга?RTL2. 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга?Различно. Наскоро не гледам толкова много, защото имам по-важна работа. 7. На колко години си?21. 8. От къде си?Плевен, но повечето време се подвизавам във Велико Търново. 9. Учиш/работиш какво?Уча японски език. 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове?Зависи какво се разбира под "аниме фенове"... Но да кажем, че познавам доста. 11. Ако да - от къде?От различни краища на страната. 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития?Направих го веднъж и не бих повторил... Всички са прекалено (непоправимо) зарибени. 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото?Човек, като няма работа, много неща може да разбере. 14. Слушаш ли японска музика?Да. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга?Не, това е загуба на пари... 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш?Не... 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри?Raw. 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб?Субтитри на BG? УжсТ! 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита?Нямам си на идея. Възможно е? 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай?Знам какво е, но не искам да гледам никога през живота си. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията?Не знаех, че има такава? Може да прочета някой път, за да пораздвижа лицевите си мускули 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази?Аммм... говоря японски всеки ден. Това брои ли се? 23. Имаш ли желание да изучаваш японски?Уча го, но не остана много какво да се научи от учебници/речници 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи?Определено не. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино?Ако има нещо, което азиатците не могат да правят, това е филми! 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси?Не... 27. Имаш ли интерес от японска история и култура?Дали имам интерес От или Към японска история и култура? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) От -> не. Към -> малко. 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?Обикновено съм от организаторите. Иначе, това с "бункасаИ" ме разби
_________________ 人は負けを知るほど強くなれる。 贋作が本物に劣ると誰が決めた! やろうとする意力、やってやろうする気力。 Do or do not. There is no try. The words of truth are always paradoxical.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 1:42 pm |
Нарутард |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
1. Наруто , One Piece , DN , bleach 2. 3. Предпочитан жанр? Нямам 4. 2 години 5. Приятели в даскало много се зарибяваха с Наруто аз им се смеех , че гледат некфи...после станах най-големия фен.. 6. 40 % от свободното ми време 7. 15 8. Стара Загора 9. Уча , СОУ , Максим Горки езикова гимназия , испански и френски. 10. 5-6 11. Интернет , лични приятели 12. Да 13. НЕ ПОМНЯ 14. Не , но има 2 песни много ми харесват ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ( едната е HANABI другата не я помня) 15. Да 16. Незнам зависи. 17.Фенсуб ...ест 18. Да и съм сигорен , че го мога ( не съм най-добрия преводач , но с програмките ме бива) 19. Не ! 20. Знам!ПЪЛНА БОЗА! 21. Не! 22. Да! 23. Да , но едва ли ще имам време. 24. Да. 25. НЕ! 26. НЕ! 27. Горе доло (тренирах 2 години киокошин) 28. Не!
_________________ Истинската революция е революцията на съзнанието.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 02, 2009 9:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
1. Любимо аниме и/или манга? Bleach, Death Note, Junjou Romantica...множко са.2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Нямам3. Предпочитан жанр? Трилър, хорър, мистерии, сейнен, шонен-ай, дарк фентъзи, има още най-вероятно.4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Няколко години, не помня точно колко.5. От къде се зариби по аниме/манга? Гледах отново Ю-Ги-О и реших да видя какво е туй нещо наречено аниме и така се зарибих .6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Горе-долу всеки ден. Имам много свободно време.7. На колко години си? 20. 8. От къде си? От планетата на аниме манияците .9. Учиш/работиш какво? Завърших и съм безработна .10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да 11. Ако да - от къде? В училището дето учех се запознах с няколко фена.12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Мне13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? От гугъл . 14. Слушаш ли японска музика? Не. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Да. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Да. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Фенсуб. 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? ... не знам. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Не.20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Знам какво е, но не гледам, защото не ме вълнува. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Така смятам.22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Не.23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Още от малка .24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Не, но го засили. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Да, но рядко прекарвам време в гледане на филми.26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Не.27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да.28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 9:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36833_1337766222.png) |
sasuke_fen |
|
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
1. Любимо аниме и/или манга? Death note (anime) 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Не знам. Зависи3. Предпочитан жанр? нямам точно определен4. От кога гледаш аниме/четеш манга? еми 1 година 5. От къде се зариби по аниме/манга? от малката ми братовчедка, която ме зариби по Наруто и от там започнах да гледам други анимета6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? зависи колко време имам .. различно7. На колко години си? 158. От къде си? Плевен9. Учиш/работиш какво? уча10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? да11. Ако да - от къде? Ами всички, които познавам са от Плевен. Иначе има и едно момиче от Русия, с което съм се виждала веднъж.12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? еми повечето са в София, а не мога да ходя до там ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? за форума просто си ровех и го намерих 14. Слушаш ли японска музика? Понякога 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? да16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? да17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? професионални18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? ако имам време19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? определено не20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? занам и съм гледала 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? горе-долу 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? понякога 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? огромно24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? ами още от малка ме влечеше, но от аниметата си увеличих желанието25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? не26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? не27. Имаш ли интерес от японска история и култура? да28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? не, но бих искала
Последна промяна sasuke_fen на Пет Ное 19, 2010 10:00 pm, променена общо 2 пъти
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 9:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37009_1268731826.jpg) |
A_I_R_C_A_R_T_E_R |
|
Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 3:14 pm Мнения: 306 Местоположение: Why So Serious!?
|
1. Любимо аниме и/или манга? One Piece и Naruto анимета, Fairy Tail - манга 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Нямам предпочитания относно стиловете, важно е изпълнението ... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) 3. Предпочитан жанр? ^^ 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Редовно - от скоро ... 5. От къде се зариби по аниме/манга? От телевизора ... 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Не много ... 7. На колко години си? 16 8. От къде си? Пловдив 9. Учиш/работиш какво? Уча Маркетинг в Икономическия в Пловдив 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да 11. Ако да - от къде? България 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Не, засега 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Гугъл 14. Слушаш ли японска музика? Не! 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Ако имам, защо не .. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? ^^ 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Стига да има субтитри на Бг или Енг - става ... 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Да! 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Мне 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Гледал съм, знам какво е, не ми е направило голямо впечатление ... 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Горе-долу 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Не 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Не, засега 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? - 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? НЕ! 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Не 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не
_________________ ~ One Piece FTW ~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 14, 2009 11:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38036_1317211740.jpg) |
bg9610 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? Любимо аниме:Bleach Любима манга:Fairy Tail 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Нямям 3. Предпочитан жанр? Шонен 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Хмм... Май от миналата година 5. От къде се зариби по аниме/манга? От интернет.(по-точно от гледане на картинки ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ) 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Ами около 6-7 часа на ден 7. На колко години си? На 13 8. От къде си? Горна Оряховица 9. Учиш/работиш какво? Уча (ако може да се нарече учене ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ) 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Не 11. Ако да - от къде? ... 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Не, но ще отида...някой хубав ден 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? От Google 14. Слушаш ли японска музика? Не 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Може би да 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Да 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Може би фенсуб 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Не 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Мисля, че аниме/мангата не са ми временни хобита 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Да и не 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Хмм...Уж 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази?Да 23. Имаш ли желание да изучаваш японски?Да и то голямо 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи?Разбира се, че да 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино?Не никакъв 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси?Не 27. Имаш ли интерес от японска история и култура?Да и то голямо 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?За съжаление не
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Дек 18, 2009 5:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29811_1353966372.png) |
werewolf_girl |
|
Регистриран на: Вто Ное 18, 2008 5:20 pm Мнения: 1441 Местоположение: Вкъщи!
|
1. Любимо аниме и/или манга? Ами много са, но FMA ме кефи най-много 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? принципно много ме кефят чибитата иначе може ни всичките са ми приятни без драконовата топка -от това съм алергичка 3. Предпочитан жанр? шоджо, сейнен 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? анимета от много малка по ТВ-то, а манга от 2 години насам 5. От къде се зариби по аниме/манга? ами от БТВ-то 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? ами всяка вечер по 5-6 часа 7. На колко години си? 17 8. От къде си? Търговищиту селуту 9. Учиш/работиш какво? уча в непрофилираната 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? да 11. Ако да - от къде? от форума 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? нямам време, но бих 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? от гууглето 14. Слушаш ли японска музика? да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? да 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? ест. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? ами професионалните, но фенсубсите са по забвни 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? да 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? не 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? да/да 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? да 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? не 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? да да да да 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? не 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? доло горе имам 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? да 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? не
п.п. мислех си че съм писала тука но явно не съм
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Дек 21, 2009 5:17 pm |
![Аватар](http://i45.tinypic.com/2hqbfph.png) |
Erora |
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:11 pm Мнения: 294 Местоположение: where you least expect me to be
|
1. Любимо аниме и/или манга? - KHR, Angel Sanctuary, D.Gray-Man, InuYasha, Gantz; 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? - не пробирам, всеки арт си има чар. Но Kaori Yuki ми е любима мангака ОПРЕДЕЛЕНО. 3. Предпочитан жанр? - сейнен, шоунен. 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? - от 2003-2004 някъде 5. От къде се зариби по аниме/манга? - *blush* Yu-Gi-Oh ;d 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? - напоследък наистина малко... 7. На колко години си? - 17 8. От къде си? - Берковица... 9. Учиш/работиш какво? - уча в езикова гимназия. 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? - лол, да. 11. Ако да - от къде? - от почти всякъде ;D 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? - не съм досега. Всички са ми далече. 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? - изобщо не помня вече. 14. Слушаш ли японска музика? - Не, но се е случвало някоя песничка да ми хареса. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? - ДА! (особено за манга) 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? - Да на 10000% 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? - За предпочитане да не е raw 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? - Да, стига да е превод от енг субс... 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? - Ако бяха временни досега да са изчезнали. 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? - Да/Да 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? - Поне така си мисля. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? - Само когато с една приятелка се разпишем в скайп, пред нея свободно си се лигавя. Иначе не. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? - Да 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? - Да ;D 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? - Нямам някакъв по-специален интерес, но по принцип не съм върл фен само и единствено на Американско кино. Харесвам и чуждестранни филми. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? - Всичката манхва, която съм чела досега, ми е харесала. Пък и точно в Корея има много талантливи хорица, за другите азиатски страни не знам. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? - Да кажем че не ми е фикс-идея. 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? - Посещавала съм веднъж, в Монтана ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|