Уникални герои, много добър арт и надявам се много битки.Не съм запознат с историята от игрите, но не ме интересува дали ще е добра или не, само и само да не спират да се млатят всеки епизод Мисля, че 24-26 епизода ще бъдат добре, макар че като гледам как се развива действието,съдейки по 1-ви епизод, отиват към 13 или някъде там.
Копеле, коня на ония имаше тунинг Крантата беше с ауспоси и кормило уеее сеш'са. Да му баха сложили 2 педала и скорости поне изгъзицата да беше на макс Ти мани тфа, ми тоя изтрещеняк си върти по 3 меча във всяка ръка все едно държи десертни вилици. Кво ми говориш. Персонажите са адски смешни и пресилени, като например : Кеншин : Някво травеститоподобно същество дето в главата мязаше на капут, нинджа хипар и разбира се не на последно място, самурая рокер с харли модел - "Кранта". Единственото което ми хареса са тия Юкимура и мастър му, че са такива мазохисти и си раздават тупалки за добър ден. Така като гледам арта и спосорите, проекта си е финансиран доста добре, не мога само да разбера за к'во така са осрали сюжета, толкова са го пресилили, че чак те дразни. Ще му видя и втори еп, заради арта, но съм убеден, че ще остана разочарован.
П.С. А ония от анидб нямаше да е зле да сложат Fantasy-то при main жанровете.
Анимето е много здраво, а нещо не получава много положителни коментари. Анимацията е страхотна, арт-а е много добър, музиката кърти, битките са епик и героите са супер. Незнам защо не се харесва. Определено едно от най-добрите и интересни заглавия за сезона.
Анимето е много здраво, а нещо не получава много положителни коментари. Анимацията е страхотна, арт-а е много добър, музиката кърти, битките са епик и героите са супер. Незнам защо не се харесва.
x2 Отдавна не бях гледала аниме с такъв голям кеф. Малко са ми противоречиви чувствата за "вноса" на елементи от други жанрове (даже цял-целеничък герой от Наруто), но не ми попречиха да си гледкам. Не на последно място, някои моменти ме попиляха от смях xD Жалко само, че толкова бързо му видяха сметката на Ода (беше пич), очаквах повече.
Намерих го това аниме в некъф тъмен ъгъл на единия от хардовете и какво бе учудването ми, като мернах че съм го свалил още на 5 юли а не съм го гледал Та, време е да поправя тази грешка, особено след коментара в поста над моя ^^ *търчи да го гледа*
Та догледах го в крайна сметка. Много добро аниме, с радост му давам 8/10. Готиното е, че в края на последния еп обявиха че 2010та ще има 2ри сезон
Заглавие: Re: Sengoku Basara (пролет 2009)
Публикувано на: Пет Окт 30, 2009 11:26 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Много яко аниме няма епизод който да не ми е харесал ама чак в 10 разбрах че Kenshin е мъж . Мислех че е жена и с нинджата са лесбийки като разбрах че съм в такава голяма заблуда имаше .
Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 12:07 am
zipowebhead
Регистриран на: Сря Апр 04, 2007 12:24 am Мнения: 332 Местоположение: А в Чернобил сега също е лято...тревата синее,птичките лаят...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения