Дата и час: Вто Фев 25, 2025 9:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 21 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Боен Колизеум 09 - Правила, отзиви и коментари
МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 12:44 am 
Аватар

iRoNWill ти си мазохист човек :lol:

edit : имам чувството, че отговора на модовете ще е "чесно или не чесно, такъв е смисъла на играта." или нещо от сорта :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 2:14 am 
Аватар

victor_1988 написа:
И какво предлагаш? Силите им не важат и се бият като обикновенни хора? Целия смисъл на колизеума е да съпостави герои от различни анимета с различни сили.

Предлагам, предварително изготвена и регламентирана, форма на ред, върху която да "стъпят" битките на героите. Само, че понеже мен никой не ме е питал за мнението ми, не дават такова "какъв точно да бъде този ред", а само го предлагам като идея, ако се хареса :arrow: да се направи нещо по въпроса.

iRoNWill написа:
Ама тогава не се ли губят безмислените постове,фанбойските изпълнения и коментари,безмислените постове,якото спорене,безмислените постове,някой друг смешен коментар дето решава цялата битка и да не забравим ... безмислените постове :lol: :lol: то в това се крие красотата на колизеума :pokey: :P

ъъъммм :doh: :thumbsup: :ave:
деа ЕПИК win мнение , всъщност колкото и да мрънкам аз ужасно се забавлявам с този турнир :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 2:15 am 
Аватар

victor_1988 написа:
И какво предлагаш? Силите им не важат и се бият като обикновенни хора? Целия смисъл на колизеума е да съпостави герои от различни анимета с различни сили.

Съгласен. Предложението на Логрус е безмислено, защото тогава аз мога да се изправя срещу Орочимару, и тъй като трябва да е равностойно, той няма право на никакви магии и оръжия и ще се бием само с юмруци. Нали затова се направи и това за висшите, за да се отделят мега силните герой и другите да си се бият всеки както си може. Някои са по-силни от други и това. Това че Зараки е много по-силен от твоето предложение 5 пари не давам...
И без реално в турнира силата не е решаваща, а кой на кой персонаж се кефи.

ПП. Досега не съм видял 1 човек да си промени мнението, независимо какви доводи са дадени в защита на някого, а и от целия форум 10 човека само се занимават да пишат и обсъждат силите на бойците.

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 2:43 am 
Аватар

както и да е, цялата работа е, че просто се случва така, че някои герои не са съвместими да се бият един срещу друг, щото мангаките (в повечето случаи) мислят по много различен начин, един от друг и сътворяват много различни аниме светове, а наистина мисля, че ако този Боен Колизеум трябва да съществува с целта да поставя тези аниме герои в битка, то трябва предварително да има на предвид тези измислени светове и да вкара съответния баланс.

Когато това по горе написаното е игнорирано, и модовете не могат да отрекат, че този колизеум си е точно фенбой powah и нищо повече, ако е така, няма да споря излишно.

6iblio аз бих си го променил, стига някой да обори героя дето защитавам, а гордостта е за инатите според мен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 2:47 am 
Аватар

Ще ми обясниш ли къде точно в моите думи е написано нещо, което може да се тълкува както ти си го направил "защото тогава аз мога да се изправя срещу Орочимару, и тъй като трябва да е равностойно, той няма право на никакви магии и оръжия и ще се бием само с юмруци" . И къде съм използвал думичката "равностойно" .

Просто нещата не могат да станат така както някои хора си ги мислят. Като е най-удобно да се гласува за любимците, като 99% от нас правим, тогава няма смисъл от правилата, да се махат и да продължаваме натам. Иначе само се залъгваме с глупости, а това е тъпо дори и да става въпрос за нещо толкова безмислено като този турнир :huff:

п.п.
ако на някой не му е интересно да спори или да пише по темата, просто да не го прави и да си спести мненията от рода "много е тъпо това дето го правите" :arrow:

bloodsongg :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 2:59 am 
Аватар

Не съм казал, че е тъпо, че се спори, а че само 10тина човека дискутират като цяло. То ако нямаше дискусия, а всеки само си пишеше за кого гласува, ще е тъпо и скука...

Yu-Gi-Oh
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 3:12 am 
Аватар

точно така 6iblio както казваш ти, скука ше е само да се гласува с един глас "Shiki" примерно без никво обоснование, защото това идва от предварителната сигурност на човека написал мнението, че героя му ше бие, понеже е мега имбата.

ако това което предложи Логрус влезе в сила, такива изцепки си мисля, че малко или много ще намалят, което ПАК казвам е от интерес на колизеума, а както гледам и на други хора. :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 4:14 am 
Аватар

То недоволни винаги ще има, кой иска да загуби любимеца му :)

Съжалявам, ама колкото повече мисля над "идеята" ми, толкова повече се убеждавам, че това е една къртовска работа, която на всичко отгоре най-вероятно ще остане и неоценена :lol:
След кратко преговаряне на турнира във манга фенскускийте, май най-весело е когато всеки аниме герой е представен от този, който го е избрал и на база спор между двамата, със съдия , публиката да избира победител ... на кой му се занимава :arrow: :lol: На нас и още 10 човека ... duh :doh:

За част от правилата ми беше идеята да се добави "героите не могат да бъдат instant победени от убер техниката на противника си" Тоест Лулу не може да използва директно гиъса си върху опонента си :arrow: защото гиъса е доказано ефективен само върху хора и то от света на Лулу, някой монстър или човеко-животно , извънземен, не-мъртъв и тн. съвсем спокойно може да е имунен на неговата сила. Как действа гиъса - променя мозъчните вълни (това поне е обяснено) , така че човека отсреща ще се подчини на една изпълнима заповед.

И сега си представете 100 аниме герой, които трябва да бъдат анализирани и вкарани в някакви рамки :vicious:

п.п.
отивам да работя, край на писането :idea:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 10:08 am 
Аватар

Аз, аз :lol: Ама искам някой да ми ги обори, а не да ми прасне едно "онзи е егати имбата, а твоето е някакъв мижитурен 10-то разряден герой от анимето дето го гледат 10 човека на кръст" :roll: Пък и избягвам да слагам най-най любимите си герои, че какъв фейл ще падне не е истина ~

Потребителят се казваше Beleg Kutalion (за него става дума) ~ Иначе да най-правомерно беше Аниме БК да е като този от манга раздела. Само дето няма да стане - този в Манга видяхме колко бързо загина, 99% от потребителите нямат желание да напишат ЕДНО ревю за героите си пък камо ли да си организират битка, а сигурно има поне едно 90% дето не могат и да пишат повече от 5 свестни изречения на кръст. С това БК-то буквално ще умре за около месец -> затова и не сложихме гореспоменатите неща :confused: Иначе идеята като идея - супер е :thumb: Като изпълнение обаче .. нещата там стоят по малко по-различен начин.

Герои несъвместими един с друг ВИНАГИ ще има~ То те ако не са от едно аниме няма как да са съвместими :doh: (затова и обмисляме вариант да си направим мини турнирчета за аниметата по ОТДЕЛНО) Или примерно да слагаме мечоносец вс мечоносец ... Само че пак трябав да се разбият на групи >.< . Това е и идеята в крайна сметка - затова и двойките в началото се избират на произволен принцип (ето на дадаадда му се паднаха двата героя един срещу друг :lol: )

bloodsongg - цялата работа на колизеума беше 1. Да ви запознае с герои, които не познавате (съответно всички треторазрядни герои независимо колко силни са, стигаха до най-много 2-ри кръг xD) 2. Да помислите (няма много мисъл във фенбойската глава xD) 3. Да дискутирате (ама като не си гледал едното аниме, че даже и двете някак не върви xD) Идеята беше хем да ви е забавно, хем да помислите малко. То Е ясно че не всички ще гласуват еднакво (иначе праскаме едно жури от 10 човека дето са гледали всичко и от колизеума няма смисъл :lol: )... but whatever ~

Това с вкарването в рамки също е добра идея. Ама при положение че все още някои хора мрънкат защо това или онова не е разрешено, какво ли по деномите ще стане ако им наложим още няколко лимита xDDD В крайна сметка една голяма част от ОП минаха при висшистите без да са полу-богове/полу-демони и богове! Няма начин всички да са щастливи ... и така като гледам Logrus, bloodsongg и още там 5~6 човека са на това мнение. За съжаление - няма смиъл при положение че на мнозинството му изнася така :/

Всичките идеи са хубави, но проблемът е че варианта трябва да е такъв че вътре да могат да се вместят повече от 150 човека :baby:

ПП Приятни работа/лекции/училище на всички. :hat:

~~
А да и много моля . Отделяйте си/подчертавайте си ВОТА, защото има хора с по един пост в тема(!!!!), за който с колегите се чудим за кого е гласувал :lol: Ако не искате да гласувате за някого, но имате мнение поне сложете едно "въздържал се" най-отгоре или най-отдолу. Искаме да сведем грешките от интерпретиране на постовете до минимум така че моля за мъничко съдействие :rose:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 10:53 am 
Аватар
The No-Goodnick

абе... изпитвах желание да мина от тука и аз да оставя някое така, хубаво постче, ама... вече си нямам и на представа какво би трябвало да напиша :lol:'

след хубавия пост на clc, останааме без думи :drop:

освен:
crazy_little_crow написа:
(ето на дадаадда му се паднаха двата героя един срещу друг :lol: )
и как гледам накрая ще продължи, не който трябва персонаж, защото имам чувството, че повечето от хората дето са гласували там нито са гледали и 2-те анимета нито си имат на представа и на какво са способни 2-та персонажа :huff:
, ама все пак, то не че само в него двубой е така де :lol:

П.П. ако тая Неделя не ме отвлекът извънземни(щото миналата изчезнах), за втората част от първия кръг ще има под първите постове в темите, постове с копирани инфота дадени за персонажите дето участват в битката :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 12:27 pm 
Аватар

За мен турнира е извор на вдъхновение, кое аниме или манга да подхвана. Така че, да разбирах те Гарване :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 8:15 pm 
Аватар

crazy_little_crow написа:
bloodsongg - цялата работа на колизеума беше 1. Да ви запознае с герои, които не познавате (съответно всички треторазрядни герои независимо колко силни са, стигаха до най-много 2-ри кръг xD) 2. Да помислите (няма много мисъл във фенбойската глава xD) 3. Да дискутирате (ама като не си гледал едното аниме, че даже и двете някак не върви xD) Идеята беше хем да ви е забавно, хем да помислите малко. То Е ясно че не всички ще гласуват еднакво (иначе праскаме едно жури от 10 човека дето са гледали всичко и от колизеума няма смисъл :lol: )... but whatever ~

1. то те феновете не им пука за героите дето гласуват (шото праскат дума/мнение и тва е) пък ти искаш да им пука за тези дето не са виждали....

2. видях колко може да се мисли тук, така че и тва някак си издиша.

3. о те те дискутират, има много обективни аниме фенове в този форум ама проблема е че и тва им отнемате в един момент.

4. като обобщим на прост принцип нещата се получава така "Идеята беше хем да ви е забавно-- хем да ви е забавно"

хора от началото винаги няма да има, а в манга раздела може да е умрял, понеже не толкова хора четат манги, колкото гледат аниме (от хората дето посещават форума)

но докато всеки се влияе от мнозинството нищо няма да се постигне с реална цел.

аз мисля, че има един начин и този начин е да превърнете Бойния Колизеум в РПГ игра с аниме герои. изобщо не се ебавам btw :lol:

сиреч, героите се бият на parallel universe арена, кадето всичко си се зачита нормално, но няма да е в нито едно от аниметата (както си е сега) ще се направят формули, по които съответните герои, било гънслингъри или мечоносци или хора с духовна сила и атаките им ще се изчисляват как точно ще въздействат на дадения противник.
Примерно, Зараки има силно реятсу което го предпазва от брой физически атаки, но дали предпазва и от психически ? и до колко реятсуто го предпазва и от какъв калибър атаки по точно ? всички знаят, че има едно жълто нещо там дет се вее и вее ама в Белината сичко е блъсканица, а тук как точно ще влияе е мистерия, която никой неще и неще да разкрие.

Това също мисля, че ще се стори интересно на хората като идея, макар и малко трудна за осъществяване (формулите енд шит) но ако продължава да си е такава фенбойщина то всеки ще гледа на БК както Логрус.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 8:20 pm 

Няма как да стане. Знаеш ли колко е трудно да се балансират героите за да няма прекалено силни и прекалено слаби. Пък и пак ще има рев щото няма как точно да се определи силата на героите. Примерно атаките им сравнително лесно ще се анимират, но как точно ще се определят пораженията които нанася всяка техника или магия? Плюс това то вече има муген такъв.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 8:25 pm 
Аватар

bloodsongg написа:

Това също мисля, че ще се стори интересно на хората като идея, макар и малко трудна за осъществяване (формулите енд шит) но ако продължава да си е такава фенбойщина то всеки ще гледа на БК както Логрус.

ъм, тоест :lol: ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 8:38 pm 
Аватар

bloodsongg този параграф беше очеизвадно "ироничен". Основно заради разликата между това пред скобите и това в скобите xDD ~ Мислeх че си личи от километри ^^"""" Но да основното си го схванал. ~ Само че обобщената идея е "хем да ви е интересно, хем да ви е забавно" ^^ :rose: (предния път като писах ми се изгуби думата :lol: ) Но ако повече ти харесва "Идеята беше хем да ви е забавно, хем да ви е забавно" също се пpиема, само дето не мисля че всички разбираме едно и също нещо под "забавно" ^^''''''

Вторият проблем е че просто нещата не могат да се уравновесят както каза хикук и няколко хора също споменаха малко по-рано в темата. Защото единият от двамата винаги ще е по-"ощетен". А и като почнете с хипотези и се стигне до момента "това не може" ще следват писъци до небето. Е простичко казано, аз за всички "честно" не мога да го докарам както и да го мисля, каквито и схеми и/или формули да измислям все някой за нещо ще е недоволен. А мрънканици И за това не ща да слушам . :lol:

Приемете порсто че сигурно половината от двубойте тук завършват с "докажи ми че това е така" - "не мога, но и ти не можеш да ми докажеш обратното". Затова и директното съравнование на предварително отбрана сцена (както беше в Манга раздела) е най-подходящият вариант за Колизеум. Но същевременно е неприложим при турнир с 80 участника. И поне още 120 жури/оценяващи и прочие :stars:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 21 от 53 [ 794 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]