Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 20 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Окт 29, 2009 11:03 pm 
Аватар

м още чаптъри ни трябват :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 29, 2009 11:31 pm 
Аватар

:shock:

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 12:17 am 
Аватар

akgndfkgsjfgnsgs['gw[g]wlgmsklgmsklfngs]gs]fgsgs]gs]gsk,s,sm,ms
Аx тоя факаняк как го резна!!! е то се очакваше или Сенгоку или Белия го ранят за да неможе да се бие с всички сили.
Px-овете срутват всичко както се и очакваше.
Белия ще пукне Ace ще се спаси! а най лошото ще е Ace умира както и Белия обаче с последни сили помага на Луфи да избяга от битката :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 1:56 am 
Аватар

Хора, Белият е мъртвец :? Още от битката между него и Шанкс, ни беше намекнато. Когато е бил по-млад и все още читав, е било невъзможно да му се види сметката - ок, нормално. Но поставете се на негово място, а след като Ода пише историята това хич не е трудно - нещата, светът на Белия бавно се е подреждал, той е имал Ейс на своя страна и му е дал всичко, защото е искал той да стане новият крал на пиратите - видял го е в него, в кръвта му и го е приел. Ние до залавянето на Ейс и флашбеците, знаехме ТВЪРДЕ малко за него. Само, че е брат на Луфи. А той е бил един от най-емблематичните млади пирати на това време. Ейс е бил истинска фурия, неговите накратко представени приключения, са били зашеметяващи за това време (колко години преди Луфи отплаваше към Градн Лайн ? ). И в един момент всичко се обърква. Първо Тийч най-накрая бива възнаградено търпението му - черният плод. Обаче това размътва водата на Белобрадия. От една страна Чернобрадия не му пука, той има цялата сила, за която някога е мечтал и сега може да изживее както винаги е искал (а не да бъде г-н никой в сянката на великия). От друга той без да иска повлича със своята съдба , съдбата на Ейс :arrow: и когато Белобрадия е бил на смъртно легло и е искал да даде на Ейс ключа към света, всичко отива по дяволите. Тази битка е лебедовата песен на Edward Newgate. Отчаян опит да спаси своя свят, така както бащата вижда продължението на своя живот и дело в лицето на своето дете. Затова и всички останали пирати се присъединяват към войната, защото я води последния им "баща" , за да спасят бъдещия си главатар. Напълно в стила Луфи и "Накама" .
Сега чета и не мога да разбера превода - първо Белобрадия се обръща към него с името "Squad", после той казва, че капитана му е бил ударен лошо, Марко също казва " There are Squad member over there", обаче до сега останах с впечатлението, че именно за Squad става въпрос хъх, ако може някой да хвърли малко повече светлина по въпроса.

Сега за самото предателство - ако погледнете последната страничка, потта по лицето на Белобрадия, изненадата и ммм омразата по лицето му, не мисля че става въпрос за нагласена от него история. Той знае, че ще умре и за какъв му е да свършва по този начин. Та той се бори да оживее за да види Ейс спасен :!: Разсъжденията в света на ОП, логиката е много човешка и близка до тази от нашия свят. Така че защо този човек, който нарича Белия "dad" след това го пронизва с меча си ? Долфамигно ? Не мисля, защото според мен силата на този Шичибукай е клукловодска :arrow: нишки, и съответно хора като Марко и Белобрадия биха го усетили. Може да е човек на другия Йонко, или почти невероятното - да е човек, на някого който още не сме видяли. Все пак Едуард Нюгейт има много врагове навсякъде. Теоретично може да е човек на Драгон, никъде не е казано че те таят любов един към друг, били те и с общ враг. Може би в света на Драгон, този който той воюва за да изгради, няма място за хора като ББ. Предател, слуга на Марините ... абсурд хм, жалко че не беше показано лицето на Сенгоку, щеше да хвърли повече светлина върху случилото се.

ффф ще чакаме следващия чаптър да видим какво е забъркал този Ода :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 3:19 am 
Аватар
Цар Алко

Според мен този май го е предал, защото в предни сцени Фламинго им е контролирал крайниците, но не и гласовете и волята им. Все пак може наистина да е някаква имба и да прави каквото си поиска с гласните струни на Скуадро, а и както викате може да е някой, който може да копира на сто процента и все пак този плод не го ли беше изял Окамата?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 11:21 am 
Аватар

еех, повратен момент в битката - главата на едната армия падна
според мен си е предателство - по-рано Белобрадия направи една забележка, че едва ли изтичането на информация за по-ранна екзекуция на Ейс е било случайно; това може да е било знак за Скуадро да си започне "тайната мисия" - него след това го нямаше вече
иначе дам, спирането на предаването към света е за да не се види, че предателство е помогнало на маринките

а и още нещо - отде тоз голям меч в Скуадро, преди това го дават само с един нормален, а този е >огромен<

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 12:05 pm 
Аватар

Възможно ли е тоя Skuado/skuadro да е silver medalist.
Все пак на всички целта им е да убият белия, без да им дреме какво става около тях (за пример давам бат кроки).
Може ли да е някой таен агент на правителството и това да е било гранд плана на Сенгоку ?
Офффф :tv:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 2:43 pm 
Аватар

тоз дето ръгна Whitebeard му давам точно 0.25 секунди живот.Онея ше го разкъсат :twisted:

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 3:12 pm 
Аватар

Към всичкото писано тука мога само да добавя първоначалната си реакция за чапа: WHAT THE F*CK JUST HAPPENED HERE!!!??? :shock:

п.с. Определено ще поживее повече от 0.25 секунди, щото всичките са страшно ошашавени, никой не очакваше точно това (а и ще трябва да разберем защо го е направил).

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 5:26 pm 
Аватар

Интересно какво ще стане в следващата глава.
Кроки как ли ще реагира ? Това си беше негова идея , Сенгоку как ще реагира , ще ни покажат ли останалите битки , нашите ще успеят ли да спасят Ейс ?

Та с оглед на последната глава , смятате ли че битката ще свърши в следващите 2-3 глави ? Тоест цялата история със спасяването на Ейс.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 8:30 pm 
Аватар

До нова година ... но давате ли си сметка, или само при мен е така - нямам абсолютно никаква идея, дори бегла, дори предположение, на къде ще тръгне после мангата :lol: Освен онова, дето че ще свърши със събирането на екипажа в тази последна битка :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 30, 2009 9:56 pm 
Аватар

Според мен е предателсво. Белобрадия каза че не е можел да се свърже с него за определено време - веднага се разбра за какво идва дума. Не знам защо толкова се чудите какво е - това си е предателсво направено по учебник точно.

Ако е истински удар, не изциниран, разигран и т.н. мисля че е невъзможно да се оцелее. Освен че те ръга в слънчевия сплит, удара прободе коста отпред където се събират ребрата + гръбнака отзад. Ако оцелее по чудо, поне инвалид ще бъде.

Какво ще стане след битката? Със сигурност вече няма да е от типа нов остров - нова арка с малко нишки от миналите и предстоящите арки. Дори си мисля че това в Скайпия нарочно беше направено като напълно отделен "свят" ако щете, че да е като последно "класическо" приключение. Напрактика единствено накрая с камбатана имаше нещо общо за преди и след историята. Напред ще е съвсем различно.

Битката идея си нямам колко още ще продължи, но смятам горе долу този момент за средата на битката. От тук виждам само как пиратите са премазани, Луфи + няколко капитана и командире спасяват Луфи и те, една шепа от цялата пиратска войска, успяват да избягат. И точно тук идва новата ера за която non stop се говореше.

МнениеПубликувано на: Съб Окт 31, 2009 5:13 am 
Аватар
Цар Алко

Спред мен ако умре белобрадия (някога) ще е преломния момент когато Ейс и Луфи ще тръгнат по различни пътища. Докато единия ще иска да стане крал на пиратите по волята на "татко" му и да разкрие тайната на понеглифите, за да си отмъсти и съсипе правителството, то другия ще си следва мечтата и няма да позволи брат му да стане толкова коравосърдечен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 31, 2009 9:51 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Абе сичко хубаво &all.. "ама в ОП никой не умира", което е най-тъпанарското :roll:
Някакси, сещайки се за това и целия супер-чап ми отива по демоните :evil:

В реалната ситуация вече има МАСА мъртви, в анимето също измрахя една торба трето(+)степенни герои, но това не променя изказването на Ода от преди години ;/ Дори отрязаната ръка на Лъфи във видението му бе нарисувана кат за 10 годишни ;/

След тоя удар, Белия тряя да има около минута живот, което му е и предостатъчно ест - за всичко(да смаже тоя, да се разпореди за последно, да остави волята си, да срине шитавия свят), и после неизбежно да ПУКЯСА. Той няма да остане инвалид, той Е инвалид откакто го познаваме/виждаме за първи път със сичките ония системи.. след такова пронизване е просто мъртвец. Ама на, пак се сещам за първия ред в тоя пост и ме хващат нервите...
Шсе окаже, че щото е Имба, това не е особено сериозно нараняване за него, примерно... и ще е ПРОВАЛА на тая битка...
Баси как имам усещането, че Ода ще прее§е нещата зверски :? Дано греша, дано му е дошъл акъла в главата и най-сетне минеме малко по-близо до сейнен, щото още 400 чапа лапешки приключения не ми се четат изобщо ;/

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 31, 2009 9:58 am 
Аватар

ммм не съм съгласен one piece-seinen=fail
Това си е типичен и епичен шонен никакъв смисъл да се пренасочва сега->
Според мен ще измрат още герои доста дори от калибъра на WB
но главната ни групичка ще са си живи->

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 20 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]