|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:17 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 10:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2450_1492109112.png) |
Super_Beast |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Значи на Пацифистите както са далече им стига да стрелят 1 път за да нанесът ебати поражението,а се съмнявам само да стрелят 1 път. Пък Белия и да тръгне да прави нещо все някой ще го забави имаме адмирали и вайсове.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 29, 2009 8:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Били са на един кораб , не е казвано да имат кръвна връзка и едва ли имат . Неочаквано определено , дори и след като бях чел спойлерите, ще трябва да прочета главата още няколко пъти да да осмисля последните странички. Иначе мацката от капитаните ме кефи ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) +1 красив персонаж - браво !
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 29, 2009 8:12 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
хах и кво сега ново 20 ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 29, 2009 8:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Tz, в момента в който Синия феникс каза "Хм, кво прай тоя горе" вече ми беше ясно к'во ше е на сл. стр. >.> Това е слънчевия сплит, нали... няма как да оцелее принципно. И като добавиш размерите на меча - съвсем. Това искаше правителство, това си и получи... ММм... това си е част от плана на Белия... мислите ли сериозно, че човек голям колкото него, ще пожертва целия си екипаж и всички дължащи му нещо пирати, за една война, която може да доведе само до смърт. Видя, че губи и то MAJOR губи... и за това се намесва Скуадро, който нз през къв ад е минал, че да се съгласи на това ;/ Това ми се вижда най-резонния вариант. Ест., абс никой друг от капитаните не знае за това, защото ако знаеха, посмъртно нямаше да му го позволят, колкото и да му се подчиняват... ;0 Феникса е достатъчно разумен да разбере намека и ще спаси възможно най-мн от другите, вкл. Ейс.. Ест., има още 3 варианта: 1. Скуадро е предател, Белия не го е очаквал - тъпо и невъзможно! Сами видяхме Ейс колко пъти се е опитвал да убие Белия, ако беше човек да бъде наръган от две за пет, нямаше да е най-силния човек на земята ;] 2. Скуадро го контролира Фламингото - нема как, тъпо - пак по същата причина... 3. Т'ва просто не е Скуадро 3.1. ПХ-Копикеткен 3.2. Копикет девилфрут юзър(Мр2 тряяше да е мъртвец) 3.3. Позешън мастър някой... Та, към по-важната част.. щото беше ясно, че войната ще свърши по някъв подобен начин. Няма как тука всички да се избият... ще отнеме 10 години само тоя бой, ако тряя се описва седмично по чап. Капитаните ще помогнат на Лъфи да спаси Ейс, като трябва задълже да видиме как всеки от тях почупва по 1-2 пацифисти, иначе язък за появяването им... Бъги пак дразни. Не бе, не че му имам против лигавщините, забавни са до някъде, ама в средата на такъв бой да ме занимават с него, само с цел да се свали напрежението и после да е ударно това на последната страничка - ми не стаа ;/ Стр. с Бъги ги чета през ред през пет... ;/ Бих предпочел да гледам Ивка срещу Мечо...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 29, 2009 8:47 pm |
CommaMan |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Нге аз бях на мнение, че Сенгоку е имал в предвид това убийство, и затова каза "Изключете камерите, небива да губим доверието на хората." е част от плана и, че показаха нарочно армията Пацифисти преди да ги изключат за да е по-достоверно как са победили Белия. Ама SayanMk добре каза, че може Белия да иска така да се разиграе всичко... Бтв - Бъги по своя си нелеп начин ще опропасти целия план на Сенгоку, което донякъде ми се струва оригинална идея, при условие , че всички очаквахме Драгон да прецака правителството Все пак EPIC чап си беше
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 29, 2009 9:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
rageseeker не съм и намеквал нещо подобно , просто отговорих на твоя пост , вероятно е имало и други които са се чудили над този въпрос Това което Sayan каза е вероятно , не вярвам да реши точно да се пожертва , поне не умирайки белия - ако беше така щеше да се предаде и така. Малко странно ми дойде тази негова кратка реч "Ще се бия със/до вас" от досегашното му поведение в тази битка не очаквах точно такова обяснение от него или поне не понесено в този момент и по този начин . Вярно че като видях реакцията на Марко предположих че нещо не е като хората. Въпреки че си противореча с долното докато пишех се сетих за + към твърдението на Sayan - ББ досега мачкаше великани и спираше адмиралите (ок 1) и не помръдваше - вярно е нещо съмнително да се отпусне по средата на битката дори и със човек от своя екипаж. Тук звучи логично това да е убедил Скуадро да му сътрудничи , но пък и същевременно не мога да направя връзката , каква ще е причината точно сега да го прави това. //пак не коментирахте female squad captaina ебати ... ок че ББ умира ама това си е дискриминация Та дали ще умре ББ ? Може би първият мъртъв популярен герой ще е... едва ли ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Но вярвам че може да се откаже от пиратството или да се покрие или нещо от сорта. /сега трябва да дойде Чопър и да се изяви като имба доктор-а да го спаси де/ Радвам се че има такова развитие понеже иначе колкото и да са интересни тези битки имаше опасност да стане подобно на Блийч ситуацията - може би най-очаквания сблъсък се проточи прекалено дълго и просто писна - не че не можеше и да се отдели още време за всяка битка така че да е готино но явно няма как да се получи . Надявам се да се поизчистят нещата в следващите глави - Виста и Михаук казаха че имат намерение да приключват с боя , вероятно ще видим Ива и Кума да правят същото в следващата глава , та да се свършва вече или поне скоро.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 29, 2009 10:17 pm |
CommaMan |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Ам.. аз на 3-тото прочитане ми направи впечатление нещо... когато дадоха всичките битки 1 по 1 като ги изредиха, показаха само Кума с дим от лапата му, и нищо от Иванков... Чудя се дали Кума не е направил нещо подозрително...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|