Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 18 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2009 10:17 pm 

http://mangahelpers.com/s/binktopia/details/59198

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2009 10:21 pm 
Аватар

Kuma?Kuma?Kuma?

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2009 10:23 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

http://www.mangashare.com/
Доволно, че видяхме нещо от Михоук и че видяхме 5тия командир.
От корицата съм тежко разочарован ;/ има толкова мн герои, които предпочитам да видя какво правят в момента ;/
Много доволно от решението на Сенгоку да изключат камерите. Тук би бил превратен момент. Най-удобно би било Луфи да го пратят да лети още 3 дни, като е на косъм да спаси брат си! Ще е доста сдухващо за него, което е добре -- и съответно да НЕ видим битката до край, тъй като too much epicness can cause head-Ace...
Пацифистите най-сетне довтасаха, логично и крайно време беше... Но не виждам какво би попречило на гигант като Джаус да ги потроши като орехчета... Или Михоук да сцепи няколко със случаен замах... Айде - хаки не би им работило, нормални дяволски способности също... Белия мой ги начупи сите както са и в редичка... ама как да е. За пирати на нивото на Лъфи, това е края. А без съпорт, адмиралите могат да се погрижат за малкото гиганти на страната на Белия, сравнение с Маринфорд...
Нз, единственото логично е, щом Маринфорд ползва ВСИЧКОТО, което има(впрочем силно се надявах да не са пацифистите, а някое древно оръжие, ма здраве да е, никога не е късно), сега да се появи и другата заинтересована гигантска сила в падането на правителството - революционерите. Поне няква си армия от тях... Но ще стане твърде много. А ние не можем да ставаме свитедели на толкова епичност... щото все пак наще след тая арка, гат се сберат, ще си продължат от там от където са - ниво доста под един ПХ-Х.... т.е. ниво доста под шичибукай....
Кроки как отказа на Фламинго ми беше мн интересно и свежо :lol:
Бъги пак вкарва някъв плосък тъп хумор, дето изобщо не му е мястото тук :roll:

Изкефи ме чаптърчето като цяло, видяхме Михоук като хората...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2009 10:27 pm 
Аватар

заслужаваше си чакането... количеството епичност в един средностатистически чаптър на ОП е достатъчно и за месечна манга така или иначе :)

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2009 10:51 pm 
Аватар

След почивката исках повече , но ми хареса :) Може би ако го нямаше Михаук нямаше да е толкова готино , а и пича с име Виста си е свеж елемент . За корицата съм съгласен - очаквах да покажат или поотделно екипажа как и къде е (предполагаемо пътуват към Шабонди) или някой от екипажа на Белия (от страната на маринките сме ги видяли повечето - може бабата :) ).

Да видим как ще е в другия чаптър , предполагам развитие на това което видяхме .

Чудя се след като Кроки атакува Фламинго-то дали Джозу се освободи ? Също така Джимбей беше обездвижил Кроки ли или какво - тази цялата страница ми беше малко объркана.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 22, 2009 11:32 pm 

4ти начин: появява се екипажа на Лъфи ъпгрейднат, Зоро показва на Михоук откъде изгрява слънцето...Много ми се иска ама едва ли ще стане.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 12:33 am 
Аватар

Радва чапа и най накрая Михоук да реже!
Колко до корицата не е много хубава ама аре стига с "исках да видя наще" наще си ги показват достатъчно в анимето кво става.По-хубаво е да показва лица които или отиват към войната или да показва нещо за революционерите.
Това с Буги беше поне на място защото не разреза някой който ще е повече от полза.И този Виста щом го знае Михоуко значи има кво да видим от него.
Краят рулз,тези PX-X искам да ги видя как ще изпозастрелят всичко!!!
От тея начини дето изписахте само това с революционерите може би ще стане другите не ми се коментират защото са наистина глупави,Зоро дори и да дойде нищо няма да направи на Михоук прекалено се вкарвате навътре.
Ако! Ако Иванков успее да оправи Кума на време ще е добре,така сигорно Кумата ще успее да спре всички PX-ве.

Цитат:
Най-удобно би било Луфи да го пратят да лети още 3 дни, като е на косъм да спаси брат си! Ще е доста сдухващо за него, което е добре -- и съответно да НЕ видим битката до край, тъй като too much epicness can cause head-Ace...

Аре НЕ! тва ако прекъснат битката посредата ще е адски зле,после трябва да чакам още 200 чаптера за да видя нещо такова.
Трябва да видим всичко дори накрая след всички като са измряли да има битка с оцелелите.
Луфи така както го показват да търчи към Аce или ще го точат много или ще стигне при Ace и Garp ще направи нещо скрито и с 300 мъки ще вземе Ace като така тръгват да бягат и Белия ги покрива оставайки да се бие докрай.Ако не с 300 мъки Луфи ще стигне при Ace и Ace ще умре КРАЙ! :arrow:

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 12:53 am 
Аватар
Цар Алко

Luffy за малко да остане без ръчички като си спря атаката, ония изрод щеше да му ги направи като резени филе Елена тънки =)) .

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 10:56 am 
Аватар

хм just keep the fighting =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 23, 2009 10:05 pm 
Аватар

Туко що си наваксах всички глави и ОМФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФГРОФЛМАООЛ НЖДН ЮИДЕЗН ДЮИН СЮИЮНИЗ НЮЗНЮЗН З!Направо съм в душевен оргазъм копеле,душата ми се напълни и,Господи,цяла армия Пацифисти.Ще падне големо меле! :twisted:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 3:45 am 
Аватар

Не трябва да показват повече от екипажа според мен. Чак след като битката е свършила и то с много чаптери. И прекалено много хвалите Пацифистите, Белобрадия въобще не беше въодушевен от появата им. Аз също очаквам в последния момент, може би точно когато екзекутират Ейс да се появят революционерите и да го спасят (Лъфи няя успее и ще разбере че тряя повече тренинг :lol: ) и така ще покажат на коя страна са. Все пак Ода нон стоп набляга на това че тази битка ще промени историята, и ако помните когато показаха Дракона за 1ви път каза "Има моменти когато ерата определя всичко" (демек този момент) и че ще се срещнат скоро. И това беше преди 200 години, така че най-вероятно сега ще се срещнат и т.н. Поне така мисля.

И Дракона 100% е с wind fruit or whatever.

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 11:30 am 
Аватар

Защо си мисля, че Драгон няма да се появи. Той си води неговите воини, с неговите средства и пиратите не са му нито съюзници, нито врагове. Просто понякога сигурно му пречат, или помагат, в зависимост от случая. Драгон защити Луфи (какво ли правеше тогава в този град :wink: ? ), но Ейс е достатъчно голям + че неговия татко вече дойде. Драгон няма да се появи на това сражение :thumb:

От друга страна може да го саботира, той вече има свои хора, които вече са взели участие. Някои да си спомня ножичката ? Прекъснаха предаването, нали? Сега е ред предаването да се възстанови, въпреки желанието на Сенгоку (което 100 на 100 не му е влизало в сметките) Така Драгон ще спечели най-много, независимо от крайния резултат. Той не случайно е водачът на революционерите :rocknroll:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 12:22 pm 
Аватар

да прав си с това,че ще го възстанови предаването :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 6:03 pm 
Аватар

Wind_Falcon написа:
Не трябва да показват повече от екипажа според мен. Чак след като битката е свършила и то с много чаптери. И прекалено много хвалите Пацифистите, Белобрадия въобще не беше въодушевен от появата им. Аз също очаквам в последния момент, може би точно когато екзекутират Ейс да се появят революционерите и да го спасят (Лъфи няя успее и ще разбере че тряя повече тренинг :lol: ) и така ще покажат на коя страна са. Все пак Ода нон стоп набляга на това че тази битка ще промени историята, и ако помните когато показаха Дракона за 1ви път каза "Има моменти когато ерата определя всичко" (демек този момент) и че ще се срещнат скоро. И това беше преди 200 години, така че най-вероятно сега ще се срещнат и т.н. Поне така мисля.

И Дракона 100% е с wind fruit or whatever.

То естествено да не е въодушевен. :lol: Да де,наш'те се озориха,за Белобрадия(все едно говорим за Дядо Мраз :lol: )сигурно ще е по-лесно да ги бие,но и те може да са поъпгрейдвани щом са пуснати в масово производство.Иначе,въпреки че досега не е показван,много бих искал да го пребият тоя Вегапънк. :x

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 24, 2009 6:34 pm 
Аватар

За Вегапънк абсолютно нищо незнаеме за сега, туко виж се оказал добър герой или някакъв неотрален. Рано е да го хейтиме, не му знаеме причината що е с Маринките.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 18 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]