Много ме израдваха и 3 епизода и много ми допадна анимето като свежа кръв ми дойде : ) Надявам се в следващите епизоди да стават още по-интересни и да се завърти история между Luke ( <3) и Cecile : ) и отново... пак трябва да чакам до следващата неделя да го събнат тази неделя нон-стоп проверявах дали не е излезнало.. започвам да полудявам
Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 9:34 pm
bloodsongg
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
а бе ... всяко рпг аниме е лишено от всякакъв интерес.
в тоя случай ми се иска тази Шешили-armored-breasts да я рейпнат 300 потни негри... баси няма такъв дразнител и то найвен на всичкото от горе до неознаваемост .. ше ми говори за предпазване с меч кат се напикава пред противника ... ше ми говори за бой като я трупясват от първия удър... единственото яко нещо в тази каша беше Luke и неговия имунитет към кифлата... ама вече и него изгуби.. има комедия поне, ако не друго ама не мисля, че тва е целта на анимето...
ще го продължа с надеждата за подобрение па да видим какво ще ни предложат.
Моон, фенсървиса в ДТБ2 е на друго ниво. Тук е тъп. Като цяло не се кефя на фенсървиз, но ако е премерено става, само че тук се оливат, иначе анимето е много яко и ще го гледам... въпреки фенсървиза
Публикувано на: Чет Окт 22, 2009 10:03 pm
samara
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
На мен ми хареса, но ме дразни, че на моменти не са изпипали историята както трябва..... А, на всичкото отгоре главната героиня дразни много на моменти..... Ако й бяха дали малко повече характер ( все се сещам за Shadow Skill в такива моменти ) щеше да се получи перфектно.... Иначе историята се заформя интересно, ще видим нататък как ще продължи.....
Цц, изостанал съм с 2 епизода (гледам, че и 4-ти има RAW) .. изобщо не ме зарибява да го гледам. Сега ще погледна 3-я епизод и ще реша какво да го правя..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
Заглавие: Re: Seiken no Blacksmith (есен 2009)
Публикувано на: Сря Ное 04, 2009 8:13 pm
bloodsongg
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
хмм вчера гледах последния епизод и доста тъпо свърши, макар че очаквах нещо подобно щото все пак е само 12 епизода. Като цяло ме израдва,но можеха да направят по-добър края.. и последната битка по-яка ^^ повече кръвчица : )
Публикувано на: Нед Дек 20, 2009 2:43 pm
loader
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
И аз го следих тва.. да запълва празните дни от към realese-и . Доста посредствено беше , но докато имах лека надежда да стане нещо интересно.. изведнъж свърши .. epix fail
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 180 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения