|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Kobato. (Есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 10:50 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Той вече взе да го оправя, взе да хвърля белтъци на малката..., демек сталква и поведението
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kobato. (Есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 11:24 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Но забеляза ли, за детския случай какво "орехче" получи в тази голяма бутилка? За да я напълни май ще гази в "дълбоки води" .
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kobato. (Есен 2009) Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 11:31 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Както вече казах, анимето е PG - Children, така че колкото и дълбоки да са тези води няма да надминат особено преградата им, вероятно. Не съм чел мангата, но вече върви 4 години и си е все така онгоинг, а и до колкото разбрах там бутилката е по-голяма (въпреки, че може просто да са решили че от към размер не е добра). Главно сигурно ще имаме подобни малки историйки, като просто пък и по някога няма да дават абсолютна всяка я. Та така ще си мине сравнително леко с 1-2 "дълбоки" истории и толкова... Ако стане популярно сигурно ще изкарат и втори сезон, материал ще имат... Естествено това е само теория основана на досега видяното и възрастовата му граница, но никога не бих отказал да заебат децата и да гледаме как разрешават семейни проблеми тип School Days (шегувам се естествено).
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kobato. (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 6:18 pm |
|
Jojo |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 18, 2005 11:23 am Мнения: 1165 Местоположение: In the middle of nowhere
|
Вчера изгледах 1 и 2 епизод и страшно ми хареса анимето^^ много готин арт и музичката е много красива като почна да пее Кобато в 1 еп. бях ето така О.О уооуу главният пич е доволно много готин ^.^ и псето многооооо рулира :D:D много му се смях с нетърпение ще чакам следващите епизоди : )
|
|
|
Заглавие: Re: Kobato. (Есен 2009) Публикувано на: Чет Окт 29, 2009 2:04 am |
pepeto |
|
|
|
Бее заека ми беше най-сладък от епизода Инак за предният епизод напраууу очаквах с влизането да прозвучи 'Chii¬"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Kobato. (Есен 2009) Публикувано на: Съб Мар 27, 2010 2:15 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Идеално. Аз това чаках В смисъл, че последните 10 епа не съм ги гледал и сега ще ги гледам накуп
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|