|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 2:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
werewolf_girl написа: добре а коя час кара мозака да мисли, не е ли душЪта тва животно ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Не. П.П. Между другото мога да огъна лъжица с мисъл. Наскоро се научих.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 5:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
и аз ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) без мисъл верно не може да се огъне
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 12:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=36833_1337766222.png) |
sasuke_fen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 10, 2009 9:43 am Мнения: 1706 Местоположение: Плевен
|
Когато човек умре, душата му известно време обикаля къщата, в която е живял. Така е според мен. Оффф знаете ли колко ми е, дори и да ми се смеете и още какво ли не. Просот вярвам в това, защото когато дядо ми е умрял, баба ми е отишла при Ванга ПАК. Та тя го е казала това и наистина е така. Вярвам, защото казват, че Ванга може да говори с мъртвите. Тогава е казала на баба ми някои неща, които наистина са верни и така нататък. Който ми вярва да ми вярва, който не да върви ...... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Айде това е от мен.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 5:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
sasuke_fen написа: Вярвам, защото казват, че Ванга може да говори с мъртвите Ти Ванга я изкара Фауст snookie написа: П.П. Между другото мога да огъна лъжица с мисъл. Наскоро се научих. А аз левитирам с мисъл...и фасул в корема
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 10:17 pm |
snookie |
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
petarvladikov написа: snookie написа: П.П. Между другото мога да огъна лъжица с мисъл. Наскоро се научих. А аз левитирам с мисъл...и фасул в корема ![=))](./images/smilies/=)).gif) Кво... не ми ли вярваш? Дай ми лъжица и ще ти я огъна с мисъл. Е ако е твърде здрава ще я преместя с мисъл.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 3:36 pm |
snookie |
|
|
Къв си ми гений...
всъщност ще бутна масата...
Последна промяна Nimeria на Вто Окт 20, 2009 3:56 pm, променена общо 1 път |
Reason: нек'во не цитирай горния ^^ |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 5:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=24649_1425302594.jpg) |
Hardstep |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Май 12, 2008 10:13 pm Мнения: 920 Местоположение: hiDDeN~ mushroom villagE
|
Frostburn написа: и аз ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) без мисъл верно не може да се огъне snookie написа: всъщност ще бутна масата... LOLOL ![=))](./images/smilies/=)).gif) die laughing xd
_________________ why no podpis, brah ? ;?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 11:14 pm |
snookie |
|
|
Nimeria написа: аре е, стига с офтопика... нек'во ей така, хуу... И все пак има живот след смъртта. Самата смърт поражда живот.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 12:25 am |
evip |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Аз съм научен човек Просто всичко спира за теб,става тъмно,не съществуваш Както при една машина,ако я счупиш много лошо или се скапе от само себе си тя просто спира да функционира Ще ни се да сме нещо специално,ама не сме
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 30, 2009 8:50 pm |
snookie |
|
|
Ние не сме, но спокойно... ти си специален, няма за какво да се притесняваш.
Последна промяна solecito на Съб Окт 31, 2009 12:32 am, променена общо 1 път |
Reason: не цитирай горното ^^ |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Живот след смъртта? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 31, 2009 1:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16927_1319738589.jpg) |
Proks |
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
evip написа: Аз съм научен човек Просто всичко спира за теб,става тъмно,не съществуваш Както при една машина,ако я счупиш много лошо или се скапе от само себе си тя просто спира да функционира Ще ни се да сме нещо специално,ама не сме ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Аз все още нецуцкам машинно масло, така че несмятам че хората си приличаме с машините... Напротив. Те са просто средства а ние сме юзърите. Иначе, като цяло... Аз смятам, че има живот след смърта. Най-млакото това което каза snookie, за това че смърта е посредник на живота е логически и научно издържано. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Всичко е просто един кръговрат, акогато ние вече не сме част от него, никой неможе и няма да разбере какво е станало с нас. Но аз съм си традиционалист и си вервам в Рай/Ад, като мойте предстасви за тези места са лееееко, по-различни от общоприетите.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|