|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 7:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
3 eп беше култов ![:hotl:](./images/smilies/hotl.gif) С радост изкачвам анимето в топ3 от онгоингите, които следя
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 4:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Това мъжка лезбийка сигурно е нещо като женски педераст ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Щото бях чувал за педерасти, гейове, хомосексуалисти, педали, меки китки и тем подобни ама за мъжка лезбийка за пръв път чувам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 5:15 pm |
black.pearL~ |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Хах, не ти и трябва да знаеш, такова нещо като мъж лесбийка въобще няма право да съществува! zdzdz написа: На мн повече ми приличаш на сръбско. горан Брегович да не се е ориентирал към анимета вече. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Хахаха, epic win ще бъде това! ![=))](./images/smilies/=)).gif) Мен пък много ме зарадва, че слушам "нашенска" си музика на фона на аниме, някакво супер забавно и същевременно абсурдно Иначе епизода беше един път! Започнах да се побърквам от това аниме, сериозно...
_________________ |-My.Anime.List-| -deviantART-|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 5:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
black.pearL~ написа: zdzdz написа: На мн повече ми приличаш на сръбско. горан Брегович да не се е ориентирал към анимета вече. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Хахаха, epic win ще бъде това! ![=))](./images/smilies/=)).gif) Мен пък много ме зарадва, че слушам "нашенска" си музика на фона на аниме, някакво супер забавно и същевременно абсурдно Аз искам за OP - Сашо Роман - Мой ангел, мой за ED искам Радка Пиратка
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 5:28 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Е това е. Анимето вече ми стана едно от любимите. Страшно добро се оказа просто, всичко в него ми харесва п.с. Явно не само на мен ми е направила впечатление "балканската музика" в 3-тия епизод. Удряше на оркестърната, която свирят по сватби и т.н., направо ме разби ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Kampfer (Есен 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 7:04 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
На фона на повечето лигави ечита, хареми и т.н. това ми е доста по-интересно и забавно. Та питам: кое му е прекаленото? Факта, че ми харесва до толкова, че да ми стане едно от любимите ечита или факта, че всичко в анимето ми харесва? На теб може и да не ти е благо до такава степен, но на мен ми е, тъй че недей ми разправя, че мнението ми е "малко прекалено" ... не искам да се заяждам, ама айде глупости са ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|