|
Дата и час: Вто Яну 26, 2021 9:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 1:32 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Добре де ако това верно горе го наричате мъж ще ме хване срам, че съм роден с кур между краката.

Bastor написа: Силно под нивото си ми момче
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Пет Окт 16, 2009 11:46 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8530 Местоположение: On the highway to hell
|
snookie написа: Добре де ако това верно горе го наричате мъж ще ме хване срам, че съм роден с кур между краката.  ако пък ти трябва да си ни критерия за хубав мъж, ми идва да си запълня половите кухини с цимент така и не разбрахте, че колкото хора, толкова и вкусове са се навъдили на тоя свят....не е нужно постоянно да демонстрираш контри, снук, благодаря знам, че не би му налетял, не се притеснявай
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 1:10 pm |
 |
snookie |
|
 |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Не е тва идеята, идеята е, че тва там не е мъж. "На всяко нещо контра". Кво да направя, че "всяко нещо" е глупост. И не съм казал, че трябва да съм ви критерия за хубав мъж - а съм казал, че ако оня там ви е критерия за хубав мъж, следващия път като ме нарекат мъж, за да им покрия "критерия за хубав мъж" трябва си отрежа пишката.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 1:12 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8530 Местоположение: On the highway to hell
|
игнорирай глупостите - simple as that дай някакъв пример за сексапилен според теб мъж....спокойно, ще се въздържаме от бъзици
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Съб Окт 17, 2009 1:17 pm |
 |
snookie |
|
 |
|
Е кво да давам пример, просто гледам какви са предпочитанията. Да знам дали близките десет години ще намажа нещо или всички ще бегат след сексапилния мъж... с малката пишка... и многото грим...  П.П. Цитат: Цикличността в поведението на хората може да се изобрази като редуване между два полови органа. Очевидно в момента е ред на женския.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Съб Яну 02, 2010 5:41 am |
 |
*Rory* |
|
 |
|
Matt Gordon и тва е. Не е най-хубавата му снимка, но папката му съм я скрила и от себе си XD.  Обичам, когато мъжете излъчват проклетия, хаха  . Супер съм смешна обаче - тръгвам с момчета, които изглеждат като кретени, точно защото са кретени, и накрая по същата причина късам с тях  . А тва ми е другото зло:  и само някой да се е обадил!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Вто Яну 26, 2010 2:06 am |
 |
excape |
|
 |
|
Мъж, ако не само големи дланите на ръцете, колкото и красив да е, не ме търсете да му обърна внимание, някакси не мога да си представя мъж с малки ръце да ме прегърне  Иначе:   И разбира се, Рейн, който по принцип не е точно мой тип, щото е прекалено сладък за моя вкус, но при положение, че танцува и като се бие е адски секси, става моят нъмбър Уан :П

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 7:53 pm |
 |
Shadowcat |
|
 |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Айде да сложим пак Jensen Ackles ( =,.= )  Alexander Skarsgard (True Blood)  David Tennant (Dr Who)  Но него го намирам за изключително смешен и забавен : D Ian Somerhalder  Bon Jovi като млад Stuard Townsend  Christian Kane (Leverage)

*Слънце мое* Thx to Harada Risa~
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сексапилните мъже?  Публикувано на: Чет Юли 29, 2010 7:59 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
|
Shadowcat написа: Ian Somerhalder  ДА! Shadowcat написа: Jensen Ackles ( =,.= ) О ДА!!!! Shadowcat написа: Bon Jovi като млад Very much ДА!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|