|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:27 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Анимето в бъдеще... Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 6:46 pm |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Ще има министерство по аниме въпросите,Лелуш ще възкръсне от мъртвите и ще ни контролира всички... Шегата настрана.Чудя се вече какво могат още да измислят,за да ни бъде интересно.Определено има още какво да се желае в някой аспекти...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимето в бъдеще... Публикувано на: Съб Юли 11, 2009 12:16 am |
|
awesome_kz |
|
|
Регистриран на: Пет Юли 03, 2009 10:54 pm Мнения: 34 Местоположение: Казанлък
|
1.След като прочетох статията за заплащането на аниматорите наистина се замислих за това, дали някога на всички тези хора няма да им писне да работят като магарета по цял ден за почти никаво заплащане. Ама ако това все пак стане - феновете ще продължат започнатото 2.За всяко аниме, което съм изгледала съм искала да се облека като определен герой от него.За съжаление нямам възможност да купувам чрез нета и нямам познати с такива шибашки умения, така че би било добре да имаме и в Б-я някое магазинче за такива дрешки, било то и в София! 3.Не , определено!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимето в бъдеще... Публикувано на: Съб Авг 15, 2009 5:54 pm |
|
Pres |
|
|
|
soul_eater11 написа: Ако сравня мненията Ви те се делят на две групи о УАУ това е откритие зависи, по-скоро броят на истинските фенове ще намалява прогресивно, докато този на хората, които гледат само Наруто, Блийч, Девил мей край и Дет Ноут ще се покачва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимето в бъдеще... Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 3:13 pm |
|
ZerraX2 |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
1. Ще "набере" ли голяма скорост и ще привлече още повече почитатели или ще се забрави, и рейтинга му ще спадне (според вас)? - Боже опази!!! Сигурно ще привлече по-млади фенове, но ако продължават с изкопиране на стари герои в нови анимета, ще тръгне надолу, даже повече сюжети съкват. Банааални, Банаааални. Но това не е пагубно тъй като хората ще се върнат към Old school-a и по-неразпространените жанрове. 2. Ще бъдат ли лесно-достъпни типичните дрехи на аниме героите (cosplay) и в България? Мноу ясно, това е бизнес. 3.Искате ли анимето и мангата да заместят напълно игралните филми? Не, аз не съм рисуван герой сори, предпочитам blood & flesh на екрана.
|
|
|
Заглавие: Re: Анимето в бъдеще... Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 10:50 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Не малко неща се казаха, така че ще се опитам да го карам кратко, за вече казаните неща, като ще допълня още малко...
Смятам, че няма да изчезне лесно, освен ако човечеството/планетата също изчезне. Много хора споменават, че започват да се появяват все повече еччита и по-малко можещи да ни дадат нещо ново и интересно. Това е вярно за момент, но като човек се замисли колко спящи генийчета по тоя въпрос има по света, но това е друга тема... Ами игралните филми? Честно казано тая година, като първата ми където наистина следа онгоинг аниметата, както и горе-долу и филмите бих казал, че разликата не е голяма. Кино индустрия в момента е в доста трагично състояние. Сапунките и екшаните едно на страна, (ей, че и аниметата си имат екшани бре). Колко тъпи и маумни комедии започнаха да излизат, а? Е съжалявам ама дори не мога да си помисля да сравнявам някои от боклуци тип Disaster Movie с което и да е харем/еччи. Пък и в край на краищата всичко има своите спадове. Както казах някои в предишните постове, ако нещата тръгнат на твърде зле все ще се появят някакви групички да оправят нещата. (жалко, че не винаги нещата свършват с хепи енд в истинския живот)
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимето в бъдеще... Публикувано на: Пон Авг 24, 2009 3:36 am |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
ще стане яко мейнстрийм, съответно ще се разводни и ще почнат да го правят за пари и ще се изгуби от фенове - за фенове системата, след което ще трябва да изглеждам по 100 заглавия преди да се намери 1 хубаво вече няма да има истински аниме фенове, всичко ще са нормални хора които гледат аниме всички държави ще почнат да копират стила на анимето като си правят техните картууни и естествено няма да изглежда автентично даа наченките на тва вече си личат и накрая отаку субкултурата ще замине в канавката не ве базикам се, най-лошия вариянт едва ли ще се случи, но пък само времето ще покаже, ако анимето стане лошо обаче, силно се съмнявам че мангата ще стане и тя, щото тя е по-друг вид индустрия и не се прави толкова за пари колкото за тва че хората ги кефи "3.Искате ли анимето и мангата да заместят напълно игралните филми?" да бе, дори тва да беше възможно, то тогава анимето щеше да стане такава боза че щех да съм аниме хейтър направо crazy_little_crow написа: От друга страна всички знаем че когато се размият границите между страните това предизвиква обмен на идеи и сюжети . Което ще забави действието на изчерпаност глобализацията намалява разнообразието в света, не го увеличава crazy_little_crow написа: Макар и да си обичкам 2Д-то в таз компютърна ера ще навлезе все повече 3Д анимацията . боже опази, колкото и да харесвам 3D графиката тя е за филми не аниме, вече имаше няколко опити за 3д аниме и изглеждаха много мазни не ме кефат, да не говорим че 3д света не поддържа някои ефекти на 2д с което си губи уникалния чар който 2дто има
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Анимето в бъдеще... Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 8:52 pm |
|
Kyuraku |
|
|
|
Според мен, анимето няма да добие голяма популяризация в следващите 10 години. Поне няма в България. Просто хората са с определен манталитет и повечето от тях не може да приемат нещо ново и неизвестно като анимето. ;o Фенсервиз си е имало открай време само, че сега е малко в повече, но да се надяваме, че ще спре тази тенденция да се правят толкова ecchi-та и лиготии и се правят по-смислени неща. Все пак миналата есен(2008) изпъкваше с добри заглавия, така че тази наклонност към фенсервиза може да е временна, пък може и да е от кризата. (ако въобще се отразява на аниме индустрията) Много ми е интересна и диградацията на българските аниме фенове, тъй като една част от тях са фенбои, а други не са наясно какво точно е аниме и си мислят, че френските комикси са манга и т. н.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|