|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 6:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 8:04 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Пич не зацепили, че това не беше Hoteye. Hoteye след промяната се нарича с истинското си име Richard. А това което чуха беше Brain, който уж се представи за Hoteye за да им каже едисикъде да отидат и там да попаднат в капана който е подготвил/ималого е поначало. След като приключи с телепатията, се радваше, че няма да падне толкова лесно. Т.е. накратко Brain се представи за Hoteye за да ги вкара в капана и убие. Иначе промяна търпят тея които са на ръба ли какво беше. А тоя има надежда, защото знае, че Midnight е силен и вече е победил Hoteye (татусите по лицето му изчезват когато някой от 6мата загуби, и затова знае кое е паднал). Такаче промяна може чак когато и Midnight е пребит стабилно Ако беше самият Brain които им казва как да го спрат, нямаше да вика "It's me Hoteye", ами "It's me Brain, I changed & stuff"
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Окт 06, 2009 10:08 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Тоя мяза по способности на оня от индекса дето искаше да става 6ти лвл...И той можеше да дефлектва атаки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 12:51 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Хахах, не очаквах Ерза да го победи, и че Натсу ще дойде да се бие с тоя, но явно се оказва, че оная пръчка ще е финал бос и най-силния от 6мата (които са 7 ). Само той остана, и като го победят Нирвана ще спре, такаче той ще е финалния бос, няма друга логика Дърво срещу Огън, мда ясен е победителя
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 1:02 am |
hikuk |
|
|
|
Не е ясен, може оная магия дето премахна sickness-a на Натсу да свърши и т.н.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 1:05 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Противно на очакванията ми Ерза го смачка Не знам защо, ама като "прониза" Джерард, вътрешно изпитах удовлетворение чак Стафчето да се чупи и то и да видим дали ще спре Нирвана. П.П. Как се казваше ония, където Джерард искаше да го съживи... checking... аа да, Зереф, та не говореха ли и Орасион-а за него в началото? Дали няма да се появи най-после и тоя
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 1:30 am |
hikuk |
|
|
|
Ми нали уж е умрял? На мен ми е интересно кво беше онова нещо дето говореше с дракона преди?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Сря Окт 14, 2009 2:21 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Не, не Джерард. След малко google-ване попаднах на някаква информация, която не знам обаче дали е достоверна: Цитат: The ones who want to revive Zeref are Grimiore Heart, and they're hoping that Oracion Seis' movements act as a distraction so they can look for Zeref's seal. Доколкото помня, Гримиоре-то бяха една от ония 3-те тъмни гилдии, Орасионите са другите и третите не еги помня. Мисля, че ги обясняваха в началото на арката, значи някъде там може да са споменали това за Зереф. Сега е малко късно, та утре ще попрегледам. EDIT: ето го http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/131/10/
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|