Такам аре ся да пусна най новите ми рисунки искам критикиии Chibi Neji-първото ми чиби Chibi Sasuke Второто ми чиби Shukaku на тая светлосенките нестанаха така както исках ама U_U ... Kyuubi Имам още няколко, които са в процес на обаботка и ще ги постна веднага щом ги довърша
Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 6:35 pm
drzlobjul
Регистриран на: Нед Юни 18, 2006 5:37 pm Мнения: 835 Местоположение: Немам си на идея
Нещо на уроци ходиме ли...Супер са! Чибитата са супер сладки,а на другите 2 рисунки съм изумен,че само с черен молив си направила такива контрасти Бравос
оффф...sasuke ме накара да се лигавя пред екрана...бравос... едит:нещо не можах да измисля друго...
_________________ Buy the ticket, take the ride and if it gets a little heavier than what you had in mind, then put it down to forced consciousness expansion.
Заглавие:
Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 7:36 pm
Ghostbuster
Sky King
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
Нещо на уроци ходиме ли...Супер са! Чибитата са супер сладки,а на другите 2 рисунки съм изумен,че само с черен молив си направила такива контрасти Бравос
На уроци не съм ходила така де в манга стил съм се учила от howtodrawmanga.com за кюбито и шикакуто светлосенките не станаха толкова добре колкото са в действителност аригато все пак
Последна промяна Sango-chan на Съб Окт 14, 2006 7:54 pm, променена общо 1 път
Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 7:50 pm
Galadriel
Регистриран на: Пет Сеп 15, 2006 8:32 pm Мнения: 747 Местоположение: Фуранкуфуруто но дайгаку
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения