Аз ли не чета правилно или просто някой ги мързи да сложат малко инфо за групите?!?
Та ето мойте любимци:
Sepultura (Max Cavalera) - Групата започва още отначало с албум наподобяващ Black Metal но следващите албуми са чист Trash Metal аз съм фен поради причината че това беше най чистия Trash Metal състав в историята.
Soulfly (Max Cavalera) - Еми тука е защото фронт-мен-ът на групата се махна от Сепултура и създаде Соулфлай , незнам причината (истинската) но сега Sepultura немогат да се опрат на малкият пръст на Soulfly NEO(Alternativ)-Trash Metal е стила на този състав!!!
Slayer - Боговете на Trash Metal-a си бяха и си останаха , с великият фронт-мен Том Арая групата продължава да трупа повече и повече фенове.
Death - Безсмъртния "Чък Шулдънур" (Фронт-мен-ът) почина но остави след себеси не толкова много албуми (мисля 9 или 10) но достатъчно за да се разбере кой е най великия Death Metal състав на света повечето може да неса чували за групата но я предлагам на всички закоравели Металисти.
Venom - Не винаги разбраните но винаги уникални с разнообразието от Black , Trash , Speed и от малки чати Death Metal но уникалното ще си остане уникално ако се заслушате в текста на песните им ще осетите всеки стил от изброените по-горе.
Warlock - Ето и чистия Rock някой може да не го харесват заради лекото звучене на китарата (която се различава от ВСЯКА съвременна група) но мелодия талант и сексапил са събрани в тази група . Но групата вече не съществува заради напускането на Вокалиската "Doroty Page" която по-кусно създаде групата "Doro" чиято стил е наподобява Warlock.
И още МНОГООО други:
Ето на това му викам подреден пост (инфо и сичко което се изисква).