|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 10:30 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Не се надявай на кой знае колко повече, все пак тези серии се отнасят основно за Мисака, Куроко и онези двете овци дето се влачат с тях.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 6:12 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
Едва ли ще има много Тоума, не надявам се да не го видим даже, стига му един сезон Шираи е супер сладур, втори епизод нямаше много история но ми беше забавен ;D
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 7:19 pm |
|
bobodobo89 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
Almateria написа: ... Едва ли ще има много Тоума, не надявам се да не го видим даже, стига му един сезон ... хмм , създателите на анимето не мислят така обаче , ако някой още незнае създателите на индекс са и създатели на рейлгън , за поясня мнението си .... та ще гледаме тоума не само в индекс 1 ами и в рейлгън , макар не често а отгоре на всичкото ни готвят и изненада с втори сезон на индекс след като свърши рейлгън
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 7:54 pm |
|
Almateria |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 27, 2005 10:32 pm Мнения: 3068 Местоположение: teh internet
|
това че ~създателите~ на аниметата са еднакви е повече от очевадно, обаче така като гледам това аниме се развива успоредно с историята от index, така че не знам как ще го извъртят Тоума да е на две места едновремненно, че да успеят да го заплетът и тук. Но аз казах "едва ли ще има много Тоума" aka няма да е главния герой този път, за щастие. Но ест това са си само предположения, тък като не съм се интересувала от подробностите по side story-то. А колкото до втория сезон на Index - прекрасно
_________________ myanimelist ✿ last.fm ✿ mdl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 9:01 pm |
krumisimo |
|
|
|
SSJ Kisoso написа: Вкарах съпоставката на сцените от ОП-те не заради моментната поява на Тоума в тях, а понеже ми се стори любопитно, че са почти напълно идентични, но показвани от различни ъгли... It doesn't matter... Almateria написа: обаче така като гледам това аниме се развива успоредно с историята от index Точно... В него ще дават какво е вършила Мисака, през времето, когато е геройствал Тоума...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 9:03 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Да, все още сме преди Индекс, ще усетиш като историята настигне началото на Индекс. Акселератора не се мярка доколкото помня (за щастие ), но и малкото Мисака не се среща (за съжаление ) Иначе... втория епизод радваше... но не колкото мангата ще видим как ще излизат епизодите после като наистина има битки.
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 9:06 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Жалко за Аселератора и чибито Т_Т, почти само заради тяхната арка ми хареса първи сезон Все още ще се въздържам от мангата. Сигурно чак като свърши анимето ще я погледна.
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 12, 2009 9:08 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Вече е по времето на индекс не видяхте ли, че гонеше Тоума във втори епизод. Тоума и е цел след като се опита да спаси онези delinquents(къв е точния превод на български на тази дума си нямам и на идея, може би побойници) и първият им сблъсък е на моста. От това следва, че вече е по-времето на Индекс, тъй като на другата сутрин Индекс беше просната на балкона му. Bleed4me, спойлер само за теб ако искаш го чети. Разкрива основното случващо се нещо в анимето без да разкрива кой е виновен за него. П.С.Опс двоен пост ама се усетих . Бтв някой може ли да каже как да не ми излизат спойлер таговете на един ред само?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|