|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 07, 2009 10:39 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Delirium написа: Ще поставя тази манга на 1во място в списъка ми ако видя грандиозна битка между Наруто и Саске. Но бой до смърт, който загуби пуква! То е ясно кой ,ще победи де - оставаше и протагониста да умре. Протагониста в Наруто е Саске, нали ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 07, 2009 11:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34903_1245847449.jpg) |
FreaKy |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 23, 2009 9:48 pm Мнения: 251 Местоположение: Konoha
|
kimiraikkonen написа: Wildheart написа: Все пак след масовия ресуретк на Пейн който съживи всички лично аз очаквам да се шоуне и Джирая-чан... ддз лична интуиция xD Грешка, всъщност Джирая беше на предела на силите си и един вид се самоуби в онова езеро/река! Не може да е жив, приемете го! Все едно Минато, и всички хокагета, казекагета и тем подобни да се съживят ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Абе ... аз да не се изложа , ама нали и Какаши умря не от Пейн а от недостиг на чакра ... следователно няма как да е съживен , ама ей го на - гледаме го ...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 11:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27839_1291683045.jpg) |
Sheva7 |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
еми мисля че техниката на Пейн те съживява независимо от какво си умрял ... Просто както се показа онова голямо чудо и изстрелва животи ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Може Мадара да е научил Нагато на тая техника защото нали каза че е била за него ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 11:06 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
И кво сега четвъртата нинджа война всички села срещу... Акатсуки?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 12:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
И тоя се мисли за Слънцето ![=))](./images/smilies/=)).gif) Луната щяла да отразява неговото Цукийоми ![=))](./images/smilies/=)).gif) И това всичко ще стане благодарение на Гиджибиджиджуу-то (10 опашки) ![=))](./images/smilies/=)).gif) ОК, нищо вече не може да ме изненада ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) 4th ninja war - declared, Наруто да си реже вените вече. Края на мангата ми намирисва на голям фейл. Нещо като филмите на Блийч - драма, бой, драма, бой, драма, бой по голямо чудовище със сякви сили, които имат. В случая Наруто и Сасуке ще се обединят и ще гътнат луната. END of "story".
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 1:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Бях прав за войната, на фона на това, което се случва и хич не ми се нрави:( Някак си не мога да си го представя Тоби да е такъв тип злодей, до сега повече ми харесваше, преди да почне да си вярва твърде много. p.s. ето и линк, който не го е намерил http://www.megaupload.com/?d=LETA8Z0Lи все пак ... не беше лош чаптъра, не беше и лошо развитието, просто ... прекалено е
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 1:43 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=869_1450017843.jpg) |
Bloodwed |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Sheva7 написа: Може Мадара да е научил Нагато на тая техника защото нали каза че е била за него ... Ти добре ли си... Тоби подчерта, че Нагато е трябвало да използва тази техника за негова лична изгода. Съмнява ме, Мадара да има и Рин'неган за да може да я използва, feel me ? Та кой преди казваше че Рикудо може би е бил силен колкото сегашен Чунин?Къде се е чуло и видяло, Чунин да може да победи Juubi(10 tails), и да има достатъчно чакра за да направи чрез Chibaku Tensei луната? Та кой казваше, че плана на Пейн бил клиширан, разочароващ и тем подобни? Господин Тоби ("най - силния" персонаж в мангата ![=))](./images/smilies/=)).gif) ) ви приветства. Тоби ми намирисва леко на Орочимару v2.0. Отглежда си Шаринган(в лицето на Саске), за познайте какво? Ами за да превземе тялото му(+ очите му), и да стане jinchuuriki на 10tails.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|