Дата и час: Чет Мар 06, 2025 11:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 8 [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 08, 2006 3:47 pm 
Аватар

И аз ползвам mirca за манга,най-вече lurk.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 08, 2006 4:08 pm 
Аватар

Погледах анимето, почетох мангата, но нещо не успя да ме грабне. Не знам дали не се дължи на това, че доста малко време й отделих. Вие като гледам доста й се кефите, та да ви питам, какво в нея си заслужава? С този въпрос не искам да засегна никой, а просто да видя дали си струва да я почвам пак.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 08, 2006 4:41 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ами... как да ти кажа... всеки епизод носи послания със себе си. Примерно в темата за анимето, в аниме(общи), аз за почти всеки епизод съм си давал извода, който съм виждал в едно-две изречения. Вероятно при по-дълбоко замисляне, може да се изкарат и още. Освен чисто философски, на анимето/мангата аз си гледам от фолклорна гледна точка. Не са едно и две yokai, които се появяват, а не са и безизвестни(за тях си чета във Вики след като се появят).
Освен това супер-димензията на анимето на мен ми идва като мега-бонус, тъй като, както съм посочил в титлата и местоживеенето си - супер много се кефя/изследвам аниме светове. А това аниме/манга дава доста повече от един. Връзката му и паралелното му вървене с TBC, връзката му с всички други анимета на Clamp.
Колкото повече кламп-толкова повече Холик-а и TBC кефят май. В крайна сметка, свикнали сме да гледаме във всяко различно аниме различни герои, да не говорим, че в последно време всички взеха да пускат разни критики, колко си приличали някои.... Докъто в реалния ни живот, във всеки различен филм, играят все едни доказани актьори... :)
И като завършек - супер-готините карикатури и чувство за хумор ^^

Интересното е, че - Това е първото аниме/манга, за което нямам желание да си намеря доуджин! :)

Естествено, защитата ми е хипер-пристрастна, но нямаше как да не е :) Малко се отнесох, сорри, просто съм xxxHolicXолик ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юни 08, 2006 9:41 pm 
Аватар

На мен ми харесва философията в Holic и начина по който развиват героите.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 23, 2006 11:53 am 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Хмм.... едно кратко обобщение?!

За Уатануки - тъй като виждам мангата през розови очила, ми се ще Юууко да се събере с Уатануки ИзображениеИзображение
Но нещо не е в ред в него. Предполагам, накрая ще остане в магазина като помощник на Юуук-чан, което си е добър край, но...
Нещо с тая негова кръв ме притеснява. Чудя се какви са били родителите му и защо е трябвало да умрат. Предполагам, причината за смъртта им рано или късно ще падне върху Уатануки...

За Юууко-чан - мяяяяяяяяуууууууу, най-добрата. Повече от богиня ^o^

За Химавари... ами тука се чудя доста. Отдавна се канех да постна за нея специално... Истина е, че през повечето време, изглежда сякаш тя е "черната котка", носещата нещастие или направо човек може да си помисли, че тя е злия маг, който крадеше душите на хората...а и от там - тя може да е отговорна и за повикването на злия дух в даскалото...
Но не знам... начи:
1. Дъждовната фея каза "Как можете да говорите с някой такъв" (звучеше като "ниска класа" или "зло излъчване*)
-> Да, обаче ако не бяха панделките й, Уатануки умираше...
2. Тя даде необичайната книжка на Доумеки, в която бе заклинанието
-> да, ама ако не я бе дала, нямаше хич да го намерят....
3. Когато лъжкинята умря (я премаза камьона)
-> Ако не беше Химавари, Уатануки умираше 100% в опит да предпази жената...
4. Ако не беше тя, учителката нямаше да отвори кутийката ...
-> но тя така или иначе щеше да се отвори, рано или късно...
Тъй че хииииич не знам що за нещо е тя и защо е трябвало да се срещне с Уатануки...

За Zashiki-warashi - оценка: ♥/10 :D :P :lol:

За Мокона, както май казах, или поне съм мислел да кажа - много искам да видя истинската й форма! Щом лисичето има друга форма, значи и бога на мълниите има , значи и Мокона има... това uber-powerfull .... мокона ._. , със свойте 108 тайни техники....

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 5:34 pm 

*блъска си главата*

отчасти спойлер за глава 119 написа:

Кой е оня който е платил част от цената(онзи който прилича на Syaoran?! Сигурен съм че съм го виждал преди(май в Tsubasa Chronicle) но просто не мога да се сетя

*продължава да си блъска главата*

Та какво мислите вие? За момент ми хрумна че това е някакъв Watanuki от бъдещето но това просто го изключих 5 секунди след като го измислих :lol:

Иначе мангата рулз :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 5:42 pm 
Аватар

Голям спойлер ъхед. Ако не си чел Тцубаса до последните глави особено, яко спойл:

Цитат:
Това е истинският Шаоран всъщност. Нашият, дето пътуваше в групичката беше нещо като клонинг, докато този спеше в буркана на Фей Лонг Рийд. (лошия с очилцата дето гледа отстрани). Мен по-скоро ми е любопитно защо по дяволите му е на него да спасява Уатануки? :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 5:50 pm 

ами мисля че се сетих от къде е той беше оня дето в анимето беше в оня "контейнер" в началните филъри нали?
кажи да или не да знам да чета ли спойлера :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 14, 2006 5:52 pm 
Аватар

Дам, плюс това той не е от филър. :wink: По-добре не чети спойлера ми, макар че реално погледнато със самото четене на Холик-а вече си се наспойлил, но... поне не в детайли. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Окт 15, 2006 2:15 pm 
Аватар

Freya написа:

Цитат:
Мен по-скоро ми е любопитно защо по дяволите му е на него да спасява Уатануки? :roll:

Цитат:
Май мешаницата ще бъде тотална. :) Може би и Watanuki ще има своята роля и в Tsubasa :roll: :D А Himawari наистина носи нещастие, ако може така да се каже.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2007 10:07 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Дамм, разкри се вече истината за Химавари, но не пълната =/ В сми- има още какво да се каже. Примерно да й видиме родителите... Доста тъжна исторя, имайки предвид, че тя ОПРЕДЕЛЕНО не е лоша :( Това ще рече, че тя до сега не е имала контакт с никой :? Гадно, а и тия белези =/// Ужас...
Уатануки пак обра точките, бати раздаващия се човек, МНОГО ме кефи :thumbsup: И вече започна да схваща мислите на Юууко ;)
Впрочем супер жал ми стана, като Юууко-ч♥н му каза "Това е единственото, което мога да ти дам" на РДто му :( :( :(
Добре, че е дядото на Доумеки да оправя нещата винаги :thumbsup:
А колкото до Доумеки, най-сетне почна да вижда духове, интересно сега къде и как ще се ползва това яйце. Явно то е за устойчивост/здравина/сила... но едно яйце не може да се ползва като щит ~_~ Тъй че... интересно как ще го нагласят :]

Интересно каква роля занапред ще играе малкото момиченце... =/ Не може да я оставят така, с тая майка... :roll:

Мн се радвам на пиленцето, напомня на Мугетсу ^о^
И Зашики-вараши се появи в последните чаптъри ♥
*uber доволен*

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 7:15 pm 
Аватар

Даамм, Kohane-chan е наистина тъмна Индия. Само какъв поглед хвърли на майка си :shock: *бррррр* *Killer Mode* Ама и майка и е една. То вярно, чужди хора в къщата ти и т.н., но тя прекали. :o Но има нещо в Kohane-chan, което ме притеснява :?
Не знам какво е Syaoran e платил на Yuuko, но цената на Doumeki и Himawari е брутална :shock: Поне за мен.
А дядото на Doumeki ме кефи много 8)

Другото което ме интересува е Sakura и
Цитат:
мястото и в xxxHolic.
Прочетох нещо из форумите, но нещо не съм съгласен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 7:24 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Обикновенно Доумеки ги забелязва ако са лоши, значи Кохане не е :)
Иначе Шаоран - ми цената не беше ли онова магическо яйце?
Впрочем, забелязвате ли - и 3те цени, са пряко обвързани с Уатануки и разплащателното средство също отива при Уатануки, а НЕ при Юууко!!! Белези - от уатануки към химавари; Кръв от Доумеки към Уатануки; Яйце от Шаоран към Уатануки,... всичко ок, НО кой ги прави тия трансфери, защо платежното средство не е нещо, което да е доход на Юууко, след като тя го спасява?! Супер тънко мина тоя път, нз как не се усетиха! Юууко-ч♥м не спира да се раздава за тях, баси :?

пп: махни си подписа, че не искам да те докладвам. Позовленото е 200К ;]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 8:01 pm 
Аватар

Поправка: яйцето е цената за водата в Acid Tokyo-arc-а. Май не е ясно, какво е платил Syaoran. Трябва да го чекна. Мисля, че беше време и свободата си. :?
За Kohane и на мен ми се стори странно, че Doumeki че не я е надушил :o И все пак има нещо в нея, не само това, че може да вижда неща, които другите не могат (напр. шоуто с медиумите, ама и те може да съща стока като онази в по ранните chapter-и, пък били и те известни).
Любими моменти с Yuuko: Изображение Изображение
Просто като я погледна и няма такъв образ като нея :thumbsup:

п.п. Махнах го . Втори път подбно нещо няма да има.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2007 9:50 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Яйцата са двеее :lol: Както вече казах- 2 яйца, едното с магическа сила, друго без. Сакура плаща с това, което е без, то отива при Доумеки. Шаоран плаща с някво което е със, то отива при Уатануки. 90% сигурен съм!! :lol:
Аз с Юууко любими моменти нямам... :?
Aко трябваше да имам щеше да е всяка стр. на която я има :love:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 8 [ 111 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]