Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Личната ви оценка за анимето:
 1  0%  0%  [ 0 ]
 2  0%  0%  [ 0 ]
 3  0%  0%  [ 0 ]
 4  0%  0%  [ 0 ]
 5  11%  11%  [ 1 ]
 6  11%  11%  [ 1 ]
 7  0%  0%  [ 0 ]
 8  0%  0%  [ 0 ]
 9  11%  11%  [ 1 ]
 10  67%  67%  [ 6 ]
Общо гласове : 9

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Kobato. (Есен 2009)
МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 10:46 pm 
Аватар
Цар Алко

Много доволно seiyuu обаче вкараха на Ioryogi :icecream: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 11:00 pm 
Аватар

BTW seiyuu-то на Псето(ТМ) е Tetsu Inada (Kurogane от TRC; някой каза ли hitsuzen??? :lol: )

Още когато обявиха имената на актьорите, нещо ме глождеше. Но след като изгледах епизода, мисля, че добре се е справил.

"Dobato is good enough. If you don't like it, I'll call you Dabada."
Псето просто рули. :hotl:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 2:05 am 
Аватар

1-ви еп. беше адорабъл .
Ioryogi e толкова хъгъбъл и същевременно зъл <3 xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 5:21 pm 
Аватар

Кобато е толкова сладкаааа *3* изобщо целия епизод беше супер сладък <3 + ендинга, който ми хареса 8)

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 10:56 pm 
Аватар

Култовата реплика: "Dobato is good enough. If you don't like it, I'll call you Dabada." ^^

Най-сладкото аниме от година(-2-3) насам ^^ CLAMP се завърнаха.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 09, 2009 7:09 pm 
Аватар

Такааааа ... откъде да започна?

Добре, хайде малко предистория (с риск да напиша пост-километър, ма то кой ли ще прави труда да го чете XD)
Когато разбрах, че ще излъчват "Kobato." по NHK, са завъйках: "Въй, ще орежат половината речник на Псето ... Въй, няма да има Biiru-san ... и т.н." T_T А и като обявиха, че анимето ще бъде 24 епизода, гемиите ми удариха дъното. :lol: После обявиха останалата част от екипа, който ще работи върху него. Morio Asaka (Animation Supervisor), Masao Maruyama, Takeshi Yasuda (Planning) и преди са работили с CLAMP, което беше чудесно, но като се сетих, че преди това (някъде началото на 2009 г.) Ohkawa в едно свое интервю сподели, че не е сигурна, как ще се развие историята в анимето, понеже (тогава) са излезли само 3 тома. Спеек!
След това вече бях по-спокоен. Ще има достатъчно материал за 24 епизода.

Сега ... към епизода. Два дена ме държа еуфорията около него, затова реших да изчаках, може би все ще намеря нещо да мрънкам. :lol:
Началната песен ("Magic Number" ~ Maaya Sakamoto) е просто заразителна. По цял ден я въртях в главата си като хит на Преслава -> в плевенска дискотека. XD Мисля, че Maaya повече подхожда на "Kobato.", отколкото при ... ми TRC например ("Sonic Boom" не е лоша, но не подхождаше на събитията, които се случиха в последната OVA).

Герои:
Добато
Изображение
Sumimasen ... T_T
Честно, т'ва момиче ме караше да се хващам за главата и да се гътам от стола от смях x2 А наивността и реакциите й ми докарваха нервни тикове по цялата глава. :lol: Добър дизайн. Ще я виждаме често с различни и шарени дрешки (Ууууууу, колко яко! :hotl:).
Изображение Изображение Изображение
Sweet things will cheer up! :hotl:

Псето а.к.а. Йорьоги :twisted: - mah favorite and loyal Servant for Hellish Tutoring and Fire Abuse (S.H.T.A.F.A. - чете се "щафа", нещо като "джафа", ама по-злобно XD).
Изображение
Види го беее ... На батя Зъбатото ...
Бях доста изненадан, че именно Tetsu Inada ще го озвучи. Но мога да кажа, че (засега) е успял да влезе в кожата на Псето. Просто черната ми душа се изпълваше, как измъчваше Добато с всевъзможни задачи и я "нашмулваше", когато сгафи.:lol: Направо ми се къса сърцето (каквото май нямам XD) като си помисля, какво още го чака. :( Ефектите (когато му избиваха тиковете и когато я отвореше тая паст :lol:) бяха добри и на място.

Фуджимото
Изображение
Che! I can beat yа single-handed! XD
Той пък лезе с "туп" и "рязък", т.е. раздаде няколко 'убави тупаника и "отряза" Кобато още преди да му благодари. :lol: Как да не се радва човек? XD

Епизодът ми хареса може би и поради факта и с друго - изобщо не очаквах, че ще запазят речника на Йорьоги, че ще анимират сцената със пишлеметата (в мангата е дядка XD), че успяха да покажат как Кобато пее (така поне ми споделиха), че вкараха две глави от мангата в един епизод и че скрипта за този епизод е написан от Ohkawa. XD Изненада от епизода също беше, че бутилката е по-малка отколкото в мангата.
Засега Madhouse са успели добре да пресъздадат атмосферата от мангата, анимето е приятно и зараждащо с енергия, точно колкото в нея. Дано бъде така и до края (между другото Ohkawa спомена нещо за него, но мисля, че толкова инфо стига XD).

П.П Забравих - имам за какво да мрънкам (XD):
1. сцената с гарваните, когато Добато отвори торбата за да нахрани гарваните, Псето ееееедвам се виждаше?! Трябваше да се залепя за монитора за да го видя
2. сцената с бутилката - светлината беше тоооолкова ярка, че сА окьоравИх. ><
Ччшшшшш, алоууу Madhouse, диоптер ли трябва да качвам заради вас? Къ я мислити тая работа, а?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 11:53 am 
Аватар

Пристрастена съм <33 Как може да ми хареса толкова само след 1 епизод.Кобато е най-сладурското нещо <33
Dobato :D Псето ме убива просто :D:D Особено като започне да и крещи xD
Бутилката ми хареса :С Ишкам и аз такава :С

МнениеПубликувано на: Съб Окт 10, 2009 12:46 pm 
Аватар

Мдам...постовете на Darkprince определено ни липсваха :hotl:

Първият епизод беше супел :thumb: ~имате си още един пристрастен в клуба~ Кламп & Madhouse както винаги са си свършили работата близко до божественото ^^ Ся остава и нататък да е толкова добро (но принципно не са от студията дето сами си прецакват работите x333). Псето е егати и дзверът xD ~пълен респект~ Кобато е ненормална сладурана, на няколко пъти щях да падна от стола докато се хилех :hotl: Бутилката наистина тря`яше да е по-голяма xDDD

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 11, 2009 9:23 am 
Аватар

Първи еп беше много забавен , CLAMP са си CLAMP все пак , очаквам да продължава в тоя дух ...
Ioryogi is over 9000 srsly xD пък и Добато мноо ме изкефи ... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 11, 2009 1:20 pm 
Аватар
Цар Алко

Darkprince, що не шотна сцената с вестника бря? Аз на това паднах да се хиля =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 11, 2009 2:55 pm 
Аватар

Оууу, тя кърти. Но реших, че просто шотът няма да е толкова ефектен колкото ако се направи едно gif-че на самата сцена.

BTW имам допълнително инфо: в AmiAmi има информация за датите на DVD-тата на "Kobato." Повече тук (thanks to chibiyuuto, да е жив и здрав, не знам какво бих правил без неговия журнал :mrgreen: ).

Плюс, пак от AmiAmi имаме информация за имената на останалите актьори, които ще участват:
Ginsei: Daisuke Namikawa!?
Genko: Rikiya Koyama
Zuishou: Hiroyuki Yoshino
Shuuichirou Kudou: Ken Narita

Ааааа, не. Хич не съм съгласен с избора на seiyuu-то на Ginsei. :lol: Ken Narita също не е случаен.
Ohkawaaaaa .... нещо пак ги е набъркала и това не ми харесва. XD

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 11, 2009 3:11 pm 
Аватар

наистина много сладък първи епизод ^3^

и Кобато пее страшно хубаво *-*

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 11, 2009 5:35 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Мислех да го скипна това аниме, но след по горния пост на Darkprince моментално свалих 1ви и го изгледах. За моя изненада ми хареса :lol: Йорьоги цепи мрака и май ще ми е любимия характер =)) Като цяло започна весело, ще го следя скеф :ying:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 13, 2009 12:21 am 
Аватар

Много е сладко <3 И май се очертава да е единственото аниме от този сезон, което не само ще изгледам до край, но и ще ми хареса.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 14, 2009 10:46 pm 
Аватар

Неее, как може да съществуава нещо толкова сладко o//////o
ама Ioryogi-san е просто епичен xDDD
адски сладко аниме fghjasmd чак ме просълзи накрая ff. Fujimoto малко ме дразни за сега и ми се ще да почна мангата за да видя какво става с него, че не мога да изчакам.. 8< дано да си оправи дръпнатото поведение.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]