|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Denpa teki na Kanojo (зима 2009) Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 6:04 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Заглавие: Denpa Teki na Kanojo Жанр: Action, School Life, Violence Тип: OVA Епизоди: 2 Статус: Complete Година: 4 Февруари, 2009 до 4 Декември, 2009 Продуценти: Brains Base The story centers on a belligerent delinquent named Jū Jūzawa and a strange girl named Ame Ochibana who suddenly vows complete loyalty to him. "Denpa teki na Kanojo" or literally, "electromagnetic girlfriend," refers to the denpa-kei sub-genre of stories imply that bizarre behaviors are caused by electromagnetic waves. anidb
Последна промяна ExcHyper2 на Сря Окт 06, 2010 12:36 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Denpa teki na Kanojo [on] Публикувано на: Пет Мар 06, 2009 11:19 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Крайно време беше някой да пусне темичка. Сега и някой да се сети да качи на Аяко релийса на 1-ви еп във Връзки. Иначе коментара ми към 1-ви еп Много готини персонажи, просто "Керъктър" графата на анимето прелива (поне за мен), както беше и с Куренай. По много готин начин е разгледана философията на анимето. Ест и Рюугу Рена рип-офа беше епик - Аз съм таен агент на министерството и избивам извънземни. - Така ли? А знаеш ли, че аз съм бил крал в миналия си живот - Ти наистина си луд. Имам почти завършени бг събове на 1-ви епизод, ако не ме мързи да ги доредактирам може ги кача на тракера.
|
|
|
Заглавие: Re: Denpa teki na Kanojo [on] Публикувано на: Чет Мар 12, 2009 6:20 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Има я първата ОВА на тракера. (в комплект сглоби си сам от Raw и субтитри ) Линк
|
|
|
Заглавие: Re: Denpa teki na Kanojo [on] Публикувано на: Съб Мар 28, 2009 9:45 am |
|
Pres |
|
|
|
zdzdz, благодаря много ми хареса ОВАта, още ли ще има? дано не е само с 3ти volume на Kurenai ending песента беше страхотна, също и това:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Denpa teki na Kanojo [on] Публикувано на: Вто Май 19, 2009 10:51 am |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
Epic yandere anime просто...Много доволен останах.Края беше боза,но определено си заслужаха 40 мин...Rape,blood and yandere - instant win... И тоз русия ми приличаше на Wa-san малко Определено има прилика между Аме и Мурасаки като се загледаш...А Аме ме разцепи направо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Denpa teki na Kanojo [on] Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 3:45 pm |
krumisimo |
|
|
|
Ухаа... На това му се вика голям промеждутък - почти година... о_О Аз вече почти забравих какво стана в първата серийка...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|