Дата и час: Съб Фев 08, 2025 4:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:30 am 
Аватар

Вярно бе, какво стана с Дон Кроки :doh:

За екипажа - понеже малко по малко действителността ме кара да се откажа от думите си, че те не са там за да се ъпгрейдват (там = по островите), започнах да си мисля какво би било след тяхното завръщане при Луфи. И евентуално дали те няма да смажат (да са станали толкова силни?!?) част от световния ЕЛИТ. Примерно Франки срещу Кума. Айде Зоро е ясен срещу Михаук (ако той остане жив, все пак съществува като възможност да бъде пречукан в мелето, което ме и подсеща с всичките тези кръстове, дали няма някаква драма свързана с него и живота му преди Шичибукай, която Зоро да разбере на онзи остров хмм) . Но примерно Усопп ... от него очаквам най-кретенското развитие, примерно обратно хаки :D Нали с "хаки" ти всъщност демонстрираш своя "vill power", е спомняте ли си защо не му влияеха на Усопп духовете на Перона ... сега си представете как той излъчва подобни вълни от "нещастие" към враговете си :D Той може да изпълни мечтата си да стане "по-смел" като направи всички смели около него "страхливци" :lol:
И така

Маринците печелят битката срещу Белобрадия, спасяват се част от пиратите, включая Бъги, Кроки и сие.
Луфи остава. Идват накамата му и имаме Елитът на маринците vs SH pirates :rocknroll:

п.п.

замисляли ли сте се, че най-логично би било да предложат на Луфи пост като Шичибукай, след инцидента в Арабастра, вместо това те покриха цялата работа и съшиха историята с бели конци. За бога Луфи е внук на Гарп, син на Драгон ... би трябвало да го вербуват, а не да го преследват :? Ода можеше да отдели две странички как някой предлага на нашите да застанат на страната на Маринците и съответно да му кажат да си гледа работата.

п.п.п.
Мори страхотна сигнатура, имаш ли я голяма тази рисунка, да си я сложа като тапет :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 5:40 pm 
Аватар

Според мен наще ще станат по-силни от елита в последния момент преди да отидат на Рафтел. Там няакде ще е битката Михоук/Зоро. Иначе и да му предложат Шичибукаи на Лъфи той ще откаже ест. И както казах най-рано края на другата арка очаквам SH Crew-то да го видим събрано/с Лъфи.

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 6:00 pm 
Аватар

А защо никой не може да стигне до Рафтел?Марините си имат кораби с каиросеки и трябва да е супер елементарно да го стигнат.Ионкотата стоят в НС и си барат м*дете.Има идея,че Рафтел няма магнитно поле и не може да се стигне с ЛогПост и Гол можел да слуша гласовете на всичко.Птиците му показали пътя и той е единствения стигнал.Ако е така всеки мърмен или фишфолк да е там сега.К'ва според вас е далаверата? :)

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 6:02 pm 
Аватар

Тва е една от мистериите на мангата :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 6:25 pm 
Аватар

Според мен е възможно мангата да свърши след тази арка, екипажа да се събере и да тръгнат за Рафтел и до там. Понеже това е последното нещо, което всеки оп фен очаква, като нищо Ода да го направи :( . И след време манга, в същия свят, в която под формата на предания да се разкаже за новите приключения на нашите герой + много нови герой и приключения.

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 7:48 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Оууууууууууууу, това би било НАЙ-ДОБРОТО което може да се случи по случай 10 годишнината на ОП анимето и 12 годишнината на мангата :rocknroll:
ОП свършва с влизането на екипажа в Новия Свят и започва веднага след това One Piece: NeWorld, сейнен...
Но няма как :roll: :?

Та за по-земните теории - би било малко прекалено Луфи да го хванат и да почнат да спасяват него, че да му видиме най-сетне миналото =/ Тая манга стана "спаси тоя- спаси ония, спаси другия" и всички битки и истории се возят около спасяването на някой... твърде захаросано ;0 И при спасяването виждаме миналото...

Тъй като сега спасяват ЕЙС се надявам това да е последното спасение в тая манга и да се почнат битките за надмощие вече... сега е добър момент да видиме цялото детство на Луфи и Ейс... Да пусне още една такава къвър-арка за героите, пък да си продължи с миналото на Лъфи... наще ще го четат по вестниците примерно... и като се ужасят, да има момент на "аз дали съм достоен да съм него / струва ли си да съм с него" и всички да се съберат ест. ...

И според мен е рано за битка с Михоук и наще не желая да ги виждам на нещо повече от къвъри следващата година-две... Ханкок и Иванков ми стигат като екипаж до тогава...

Рафтел, за да се стигне до там, трябва да се открият поне х2 по-трудни загадки, от тази за Фишмен и Скайпия взети заедно + най-вероятно има нещо мистериозно около него, което го пази - като да кажем, някакво убер-оръжие тип "плутон"... и дори да знаеш къде е пак не можеш да стигнеш. Може да е маскиран, може да е в самия РедЛайн, от където наште тръгнаха, може да е облачен остров под водата и въобще - няма смис да налучкваме така, като няма НИ ЕДИН хинт за Рафтел...

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 8:12 pm 
Аватар

Екипажа ще разбере за миналото на Лъфи като се съберат и срещнат със Шанкс според мен.

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 9:36 pm 
Аватар

Абе хора вие луди ли сте ... другата арка ще е отмъщение ! :rocknroll: Шапките срещу убиеца на Шанкс ще видите :taz:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 12:25 pm 
Аватар

Сравнение с предните тоя чаптър беше леко слаб,но пък тва с Ханкок изби рибата =)) =)) =))

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 12:42 pm 

Мдааа тоя чаптер беше леееееко скучен, но пък нека видим какво ще стане в следващия. Поне разбрахме причината за поведението на Кума.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 1:00 pm 
Аватар

Как ще е бил скучен е :lol: Мен почва да ми става все по-интересно :kicking: :kicking: Чузно ми е ДоФламинго ли управлява Джоуз или :confused: И сега вече е време за пристигането на Зороооооооо :ok: :ok: Да пукне леко задника на Михоук :taz: Въпреки,че това е невъзможно май щото все пак Михоук е най-силния мечоносец :death: не ми се ще да има забавяне при него .... просто Лъфчо да го подмине някакси
А Кума :lol: :lol: Напълно модифициран вече :cyclon: не ебава и явно Иванков е найстина СИЛЕН щом му каза ,че ще му припомни за страха му от него :rocknroll: :thumb: :thumb:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 1:55 pm 
Аватар

One Piece 560 is out! Thanks Franky House!! And oh some bad news for the fans.... Oda is taking another break and so there will not be a chapter next week. But One Piece will be back the following week (and I'm sure it will be another great chapter to make up for the break).

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 1:58 pm 
Аватар

Мухаахахаха значи моята теория за Кума е била вярна :twisted: толкова ниско гледам на всички ви че чак гледам нагоре =)) тц тц тази Ханкок ще ме умори но както казаха в горния пост защи да е скучен чаптъра ве хора, според мен става все по и по интерес появяват се все по нови въпроси на който трябва да си отговорим :) като например какво ще стане с Кума ? ако Ода-сенсей е гледал Трминатор :cyclon: :cyclon: :cyclon: кума измъчвайки се вътрешно ще се изключи изкормвайки чипът от главата си който го контролира и ще почне да се бие на наша страна ако това е била по начало идеята му да получи невъображима сила :shock: , а иначе стига за кума видяхте ли корицата :death: тази сянка която се появи сигорно ще е учителят на Mihawk с нетърпение чакам следващите чаптъри.

"We Are of Piece Always"
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 2:09 pm 
Аватар

Леко съм разочарован честно казано , но пък и същевременно щастлив.
Не ме кефи как ей така от нищото Ханкок даде ключа на Луфи , много ми е странно все още .
Щастлив съм понеже Луфи няма шанс да победи Михаук , а видяхме последната корица (мисля няма вече никой останал от екипажа), та се надявам че в следващия чаптър ще се появят Зоро , Робин , Чопър и компания и ще спасят Луфи , пък и ми писна толкова време само него да виждам в мангата- Амазон Лили , ИД , сега , нека се появят и другите вече :)

Марко дали в момента е около Луфи или е при ББ заради Крок ? Учудващо крокодила доста проблемен се оказа .

Михаук ми хареса :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 2:16 pm 
Аватар
Цар Алко

Марко ще спаси Луфи от Михоук, поне според мен.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 47 [ 691 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 47  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]