|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 9:14 pm |
black.pearL~ |
|
|
|
lzpreslav написа: мангата не е зле, щом има сцени като тази Щом тази сцена я включиха още в първия епизод ( как изрита малката обаче ), значи нещата се очертават да бъдат интересни! Can't wait for ep 2 !!!
_________________ |-My.Anime.List-| -deviantART-|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 5:54 pm |
krumisimo |
|
|
|
Наистина бая фенсървис още с първия епизод... Добро начало на "новия" сезон... Надявам се само да не гледаме 50% от времето как Куроко се опитва да излезе на среща с Мисака... И...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 11:06 pm |
black.pearL~ |
|
|
|
Ахаа, мерси за инфото Пак не съм в час нещо... Значи добавям още едно аниме към списъка... Много натоварен стана графика Впрочем преди малко видях в animenewsnetwork.com - 12 планувани епизода се очакват.
_________________ |-My.Anime.List-| -deviantART-|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 9:08 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
@хикук замалко, но качествено. @курисимо ya wish. по темата много добро аниме, аз колкото и да се кефя на Nyankoi, май че засега поставям Рейлгън на второ място за този сезон (след Натсу но Араши ест) и... трябва да седна да изгледам Индекс ...след Спайс н Улф 2
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 3:40 pm |
krumisimo |
|
|
|
erejnion написа: ya wish. Let's face the facts... It is her... Нищо не им пречи на JC Staff да вкарат една от най-известните си героини в някоя епизодична сцена от епизода... Ето и друга гледна точка: То и Ryuuji от Toradora! леко се мярка в кафенето, дето бяха Мисака и Куроко, но това е друга история... erejnion, като ми пишеш ника не бързай толкова, защото сегашната комбинация от букви е малко особена... Понеже споменахме Тоума - ето и сравнение между опенингите на Majutsu и Railgun:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 3:54 pm |
|
bobodobo89 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 31, 2009 1:13 pm Мнения: 294 Местоположение: Еленино - Стара Загора
|
Е добре де , сякаш не казаха 1000000 пъти че е спин-офф на индекс Пък и не мисля че ще е лошо да се свържат няколко анимета в една история .... примерно торадора с индекс и рейлгън нищо не си пречи ..... но ще има много фенове които веднага ще оплюят идеята само зашото не дават любимите им герои повече време
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пет Окт 09, 2009 2:41 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
@krumisimo ахахаа ^^'' автоматично свързах ника ти с 'черно' и от там объркването... а, онова момиче все още не ми прилича на Шана. ако искаха да направят сравнението щяха да покажат лицето и... та засега го отдавам на случайно съвпадение... но може. като го гледам, наистина прилича. @bobodobo89 точно Торадора ли ... Хаяте но Готоку е по-лесно за вмъкване и ... вече е правено Те са моите благородни господари вече го направи... в половината епизоди....... Торадора е малко по-така в смисъла че някакси изглежда по-невероятно (героите от Торадора да не споменават нищо за есп и тн...) и... аз май ще си жертвам още малко от бързо намаляващото свободно място на диска ми за Индекс. време е и да го изгледам освен да съм го изчел. А и не знам как иначе да си задоволя жаждата за повече Рейлгън докато новия епизод не излезе най-сетне.
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 2:07 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Гхахахаха "Съжелявам...Тези са мои..." by Misaka тва щеше да ме умори от смях тва не си го спомням от мангата трябва да видя дали го имаше там. Надзирателката на общежитието кърти мифки.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 10, 2009 3:00 am |
|
SSJ Kisoso |
|
|
|
erejnion написа: @krumisimo ахахаа ^^'' автоматично свързах ника ти с 'черно' и от там объркването... а, онова момиче все още не ми прилича на Шана. ако искаха да направят сравнението щяха да покажат лицето и... та засега го отдавам на случайно съвпадение... но може. като го гледам, наистина прилича. Те никога няма да покажат лицето й, в hayate постоянно имаше препратки към MAR, където прическите на главните герои се показват, без лицата ^^'' в ZKC същата работа; малко да изрекламират и останалите анимета.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|