|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 11:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Сеп 27, 2009 9:28 am |
Shizuka |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Този път си напрайхме много яка срещичка~ *доволно* ^^
Иии не, не бях пияна... xD~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 9:30 pm |
Shizuka |
|
|
Аниму среща ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Неделя, 18:30, альоша~ Be there!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37095_1257207426.jpg) |
Alter-Ego |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2009 2:53 pm Мнения: 60 Местоположение: София
|
Ае, колко хора се събират на тия срещи? Винаги съм си мислил, че Бургас е няк'во дребнаво място, където има само дискотеки и свирепи заселници от черната раса, обикаляща и пируваща на плажната ивица. Да де, има и няк'ви чалгари, които въртят гюбеци по дискотеките.
_________________ You told me I'm the only one Sweet little angel you should have run Lying, crying, dying to leave Innocence creates my hell
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 07, 2009 10:24 am |
Shizuka |
|
|
Mмм... за събота точно имах други планове... Не знам, може и да не успея да дойда~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 07, 2009 1:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37095_1257207426.jpg) |
Alter-Ego |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2009 2:53 pm Мнения: 60 Местоположение: София
|
Azmudar написа: Еми, той Сквала почти винаги е прав. =D И много често греши, защото има много човеци по земята. Аз искам да видя някои познати и приятели в бургас, може да се домъкнем с някой на срещата след месец, примерно. ;D Ще имам ли честта да се видя с някой от вас, маршмалони? ;D На мен ми казаха, че нямало смисъл да идвам в бургас, някои хора не искат да ме виждат. Щото им е нисък левъла и предпочитат да се скрият от истинския живот. Та, сериозно, може да се видим, ако се падне да остана събота в градчето ви - където вятърът е по-силен и миризмата на потни хора се разнася по-лесно. Неудобно ми е да пиша от този акаунт, но чакам да се отмръзи другия. По-безмислен бан не съм виждал.
_________________ You told me I'm the only one Sweet little angel you should have run Lying, crying, dying to leave Innocence creates my hell
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Малки Бургаски анимесрещи ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 07, 2009 11:40 pm |
Shizuka |
|
|
Ууу така като гледам, май ще се вясна~ А вие не се крийте като мишоци, ами идвайте.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|