Дата и час: Съб Фев 01, 2025 9:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 26 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 7:54 pm 
Аватар

@Gatler: Ти изобщо чел ли си предишните чаптъри? "Нали Рифул щеше да се бие с тая нова гадина?" Еми, Рифул малко беше нападната от 10000000000 абис фийдъра и като за десерт Алисия и Бет. А относно Присила предполагам, че в следващите чаптъри ще разберем какво е станало. И какво от това, че Раки може да убие един йома? Имайки предвид, че е живял 7 години с Исли, който беше майстор с меча и един от абисълите, според мен има още какво да покаже, не само как убива йоми без йоки. А пък на мен изобщо не би ми пречило, ако Раки стане клеймор, но едва ли ще стане.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 10:34 pm 
Аватар

така явно ТИ не четеш какво пиша
ДА ВИДЯХ ИМЕННО, РИФУЛ СЕ БИ С ТИЯ "ФАЛУСИ" а не с тая лайняна статуя
очаквах да се роди нова "страна" в баланса на събудените и да се направи малко интрига. дали ще бъде враг на рифул или тя можеше да я присламчи ТОВА СИ БЕШЕ ИЗНАСИЛВАНЕ НА ЦЕЛИЯ БИЛД ЪП ДЕТО ГОПРАВЕХА 10-15 чаптъра вече
претъпаха всичко, убиха ислей, убиват рифул унищожиха идеята за бет и алисия
сега дали ще я променят малко и ще се опитат да потеглят в нови насоки нз само мога да чакам и да видя
И ПАК ЙОМИТЕ СА СЪЩЕСТВА СЪС СВРЪХ БЪРЗИНА, СУПЕР СИЛНИ невъзможно за човек да ги улови и убие
когато раки отраза главата на оная йома, моята реакция беше "чесане там дет не ме сърби" деба какво беше това. силен ли ще става
ок да го направят силен, ама чак да убива йома.ааааааааааааааааааааааааа понеже имаме въвлечени в историята събудени, супер събудени СУПЕР СУПЕР СЪБУДЕНИ (които се управляват от организацията) СУПЕР СУПЕР СУПЕР СИЛНАТА КЛЕЪР и тая лайняна статуя що да не дадем на раки да убива тия скапани йоми и без това вече не ни трябват. обеден съм че това ще е последната сцена от оригиналната история "клеимор убива йома и спасява село"
ако мангата продължава така ще гледаме само ракита с личност като на надървен меч (сериозно някой да е видял някакво развитие на персонажа с изключение на това че е заякнал) за бога той имаше 7 реплики в последните чаптъри откато се завърна :/
не върви тая манга, и арта си изгуби "остротата" която имаше, сега са само нахвърляни скици.

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:20 pm 
Аватар

Леко изпусна нишката в мангата. Yoma не са страшни, понеже са по-бързи и силни от повечето хора, а защото се крият между тях. Не е проблем yoma да умре, а да я намерят. Спомни си за какво идваха Claymores. Знаеше се, че има yoma, идваше claymore, ТЪРСЕШЕ yoma и ЧАК тогава ставаше нещо. Сега при условие, че се знае кои са yoma, и при условие, че си е имал достатъчно работа с 2те най-силни такива е нормално да им резва главите. Отчети и това, че на yoma силите им варират в огрмни граници.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 11:42 pm 
Аватар

Мангата няма да свърши скоро особено сега като вкараха толкова много нови неща. Исли умря. Рифул е още жива обаче. Каква идея за Алисия и Бет е била унищожена? Според мен сега Рифул ще иска да присламчи Алисия към себе си или да я използва по някакъв начин след като тя едва ли не я спаси от абис фийдърите. Пък и не знаем какво ще стане с Бет. Алисия и Бет според мен са далеч от смъртта и е не може да се говори за унищожаване на идея. Може те двете да са новата "страна" която искаш от страна на абисалите. Нищо не се знае още :) Пък и Раки е един от главните герои и ще е тъпо Яги да го остави без никакво развитие.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 12:22 am 
Аватар

ванка прав си съвсем забравих йомата в катедралата която клеър едвам уби.
мда може да се поспори, аз съм си отворен за дискусия :3
наеш ли кво ми липсва в мангата като я чета сега ?
тия чувства които ги имаше в началото, когато собствения брат на раки се опита да го изяде, оная сълза която се пророни. клеър (мисля си че преклалено крадко време бяха заедно за да се пориди любов)
хареса ми как сегашното положение на клеър се преплиташе с миналото й
и т.н.
после станаха няколко неща, все едно автора незнаеше на каде да подхване, то не бяха снежни битки и оцеляване, ок зарезахме го тва, то не беше това малко момиченце дето сучеше и късаше глави, ок и тва зарязахме. рифул я подхванаха малко. Битката в дънджена с "мъжлето" беше добра, ама после
заченаха това ново същество, и че ще има конфронтация с рифул тя се подготваше за това. убиха ислей много незаслужено според мен, разкриха мноо неща за организацията и вече не е толкова заплашваща. ако я бяха оставили мистерия щеше да е по добре. на клеър й истърсиха на няколко пъти "какво става" и беше мноо грозен начин да се изложат тия факти пред нея, 7 страници диалог. вместо сама да си ги беше открила едно по едно.
и арта беше толкова секси и палещ в началото а сега, някви глави на бял фон сгъчкани в къбчета по 3 квадратни сантиметра.

няма чувства, няма емоций, само безмозъчни "битки" при това с движения които вече сме виждали. разтягащи се ръце възтановяване.
някой помни ли офелия лелелелелеел е това беше добре развид персонаж, зла ЗЛА. клеър не можеше да я спре, и когато си получи новата ръка направо я разпердошини.

не може да има толкова силни и в същото време толкова слаби арки тая манга по отношение на развитието на персонажите.

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 6:40 am 
Аватар

Тая манга няма слаба арка :lol: Това, че ти си АДСКИ капризен и искаш всичко да се развива точно както на теб ти харесва не значи, че когато автора предложи друго развитие то непременно трябва да е тъпо. И също така когато автора се захване с някоя арка той знае точно накъде се развива и какво трябва да стане, чисто и просто защото той я рисува. Изобщо не може да се говори, че автора не знаел накъде да подхване :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 7:29 am 
Аватар

Човек като идкаш няк'ви неочаквани обрати и баш засукан сюжет ходи да четеш Берсерк или да гледаш Code Geass.Клеймор си е егати яката манга. :P Иначе чапа кърти най-накрая някакво зазвитие с т'ва тъпо хлапе,Раки.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 11:06 am 
Аватар

Хайде сега, Берсерк далеч не е пример за засукана интрига. Просто мангата преминава от Seinen-like към Shounen-like. Сериализират в я в шонен списание и е нормално да я понатиснат вече.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 11:26 am 
Аватар

Spektr си прекрасен пример за фенбои с течащи лиги веднага щом видиш нещо с лепнато на него КЛЕИМОР
артора тотално осра последните няколко билд ъп-а, уби незаслужено ислей, разваля връската между раки и клеър, убива рифул, развали бет и алисия, развали "новата гадина"
изобщо можеш да изпуснеш последните 10 чаптъра и да почнеш от тея, няма да има никаква разлика и отново повтарям АКО МАНГАТА ПРОДЪЛЖИ ТАКА
от де да знам, може да ни ебава и след 2 чаптъра да върне всичко все едно не се е случвало, рифул е ок, бет и алисия са ок, тая гигандска статуя се пропука и от нея излезне нещо СВЯСНО което става за нормална БИТКА, като НОВ ГЕРОЙ С ПЕРСОНАЖ.

ами ванка не ме кефи това преминаване :/
ок ок чакам следващите няколко чаптъра за да видим дали наистина ще я осерат
сега само са я сложили на земята и са си свалили гащите над нея, може да се откажат или лайната да не я оцелят

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 11:52 am 
Аватар
Sky King

ок аре стига си ревал - на теб мангата ти е харесвала заради едни неща, на мен пък ми харесва заради други...
айсли исках да пукне доста по-рано, раки винаги ме е дразнел с тва циврене, са ако го направят убер силен клеймур и клеър тръгне да го гони за да му отреже главата ще се изкефя яката, бет и алисия изобщо не са развалени, рифул не се знае дали е мъртва, та не знам и там закво се нервиш... ти намираш едни връзки и неща дето ти харесват, ама тва не значи че всички трябва да мислят като тебе :/

ако не ти харесва развитието я дропвай, на мен си ми харесва накъде върви, даже искам раки по-бързичко да стане клеймур и да ходят на континента да си правят масовки армия абисали срещу армия... и Spektr в случая е напълно прав, това какво ти искаш и това автора какво иска, са тотално различни неща, на мене щеше да ми стане супер еднообразно, ако продължаваше по един и същ начин като в началото, то затва му се вика развитие на сюжета, независимо дали посоката в която се развива ти харесва конкретно на теб.

edit:
Gatler написа:
споко бе не се нерви =))
ходи си издиваи нервозните кризи некаде другаде а :death:

тва за тебе ли се отнасяше? шот аз не съм се изнервил за разлика от тебе... по-скоро ми е досадно цивренето ти - виж си последните 5 поста па тогава говори за нервене...
аре у лево са, стига спами темата с безсмислени жалвания

Последна промяна Ghostbuster на Вто Окт 06, 2009 12:44 pm, променена общо 2 пъти

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 12:17 pm 
Аватар

споко бе не се нерви =))
ходи си издиваи нервозните кризи некаде другаде а :death:

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 7:47 pm 
Аватар

Всъщност, Gatler, да фенбой съм. Особено на Клеймор, защото мангата е супер яка. Харесва ми когато свърша да чета един чаптър и почвам да си мисля какво може да стане и в следващия чаптър автора ме изненада с нещо, което изобщо не съм очаквал да стане. И якото е, че това става всеки нов чаптър. Когато организацията изпрати Алисия и Бет + абис фийдърите на запад си мислех, че Рифул е пътник. Ама не стана така, точно обратното. Ето това ме кефи - че не мога да предвидя какво ще се случи нататък и автора заплита историята постоянно. Не като някои други манги *cough*

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 8:59 pm 
Аватар

ок Spektr разбирам те ама я скивай аз как се почувствах когато очаквах супер яка битка между
1 клеър и ислеи
2 клеър и рифул
3 новата гадина и рифул. рифул така говореше за това ново същество, все едно очакваха месията. и кво се изсра. някаква бучка

и автора реши да ги заебе и да подхване некви нови неща. шшшшшшш еи ай да си имаме уважението
за сега клеър не е открила нищо, всичко й беше разказано и обяснено и т.н.
битките почнаха да исъхват, поне последните няколко чаптъра
неща да обиждам никой ама е тва е на, а на ТИЯ ДЕТО НЕ ИМ ХАРЕСВА КАКВО ИМАМА ДА КАЖА ДА НЕ ЧЕТЪТ. преме ми че са в пубертета и само си търсят боя

и пак абис фидъри ://///////////// хайде де нали за тва бяха бет и алисия. шит ДОРИ И ИСТОРИЯ НЕ ИМ ДАДОХА. кои са те от каде идват, хайде хайде мързелив автор НАПРАВИ ГИ ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ НАИСТИНА СЪЩЕСТВУВАТ ТАКИВА ХОРА
чакам да видим нататъка какво ще стане, ако си развие тия наченки добре и ако продължава да е интересна ще я подхвана пак.

ВСЕ ПАК МАНГАТА не е свършила още. може и да направят някой от нещата : )

и пак се заклевам дано не направят раки клеимор, О______________O

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 10:52 pm 
Аватар

Shit happens...наистина може да я осерат яко, но аз съм оптимист. Чел съм и други неща от този автор и мога да ти кажа, че не е като да няма акъл в главата. За абис фийдърите и организацията е следната схема:
1. Абис фийдъри -> Имбите (Исли, Рифул, Присцила, Алисия и Бет вече)
2. Алисия и Бет -> Събудени
3. Клеймори -> Йоми
По тази класация всичко си е на мястото. Планът на организацията е да е малко по-силна от йома производните същества на всички нива. Да, клеймори убиват събудени, но само най-силните, когато са повече, почти се събуждат и ВСЕ ПАК дават жертви. Да, Алисия и Бет могат да убият някоя имба, но ако претърпят дори 1 загуба проблемът става голям, точно както стана сега. Абис фийдърите са просто безмозъчни имба зомбита - и налитат, и падат, и мрат. Но тъй като са повечко, регенератори са и са стелт, целта не е открита битка срещу избозалите, а да ги издебват, когато са сами, да дават малко жертви, но да ги изтощят и после да ги убият.

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 11:02 pm 
Аватар
Sky King

абе гатлър тва си е твое мнение, което не се припокрива с мнението на голяма част от хората дето я харесват тая манга и най-важното няма никакво значение :/

ако толкова те е еня пиши на мангаката, не спами темата с безсмислени ридания, или още по-хубаво като са ти прецакали кефа я дропни и спри да дразниш останалите на които им харесва на къде върви :/ или пък земи се примири и пак спри да пишеш че ми напълни пощата с истерията си :doh:

edit: ок ок ама тоя е некъв мега дразнеш ревльо, 2 дена не спря с мелодрамата баси :/

edit2:
Gatler написа:
:hugу:

ти всъщност говориш за себе си нали? so so sooooo sad...
винаги са ми били мега смешни хората които приписат личните си мелодрами на другите... можеше и да ти съчувствам за тва че ти е гадно понеже мангаката ти е отнел единственото забавление в живота, нооо ... твърде си жалък за да будиш съчувствие

Последна промяна Ghostbuster на Сря Окт 07, 2009 8:43 pm, променена общо 2 пъти

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 26 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]