|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 5:38 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 12:14 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2382.jpg) |
Freya |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
Хмм... беше весело, но предполагам, че след като съм чела мангата, ми се е загубил част от комичния ефект сега. Сумомо естествено си цепи мрака (или по-скоро... точно обратното ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ), но керъктър дизайните на псевдо бишонените просто ми бърка в здравето. То вярно, че и в мангата не бяха кой знае какво, но.... твърде шарено за моите чувствителни очи.
Иии... бтв, доста пъти съм отбелязвала колко не ми понася като цяло шоджо жанра... но това е една от най-веселите манги от тоя сорт и като цяло шоджото не се усеща много, тъй че не се отказвайте само заради това.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 11:02 am |
Freya |
|
Регистриран на: Съб Яну 21, 2006 8:56 pm Мнения: 802 Местоположение: Yuuko's Shop
|
SayanMk написа: Да.. но правилното заглавие всъщност е "The Seven Metamorphoses of Yamato Nadeshiko"
Е, тея дето са чели мангата си я знаят главно като Perfect Girl Evolution, не разбирам това с правилното заглавие.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 11:20 am |
Freya |
|
|
Не, Wallflower-а е лепнато от Дел Рей. В Германия като гледам Токиопоп.де май са му сложили само Perfect Girl.
Ама сега като гледам май Wallflower-a е първото заглавие. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А в Сингапур го издават като My Fair Lady. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Има ли значение всъщност... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Аз просто съм си свикнала с PGE и ще си го наричам така.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 14, 2006 12:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=435.png) |
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
И аз си свикнала на PGE и омфг колко заглавия имала мангата ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Иначе... очаквах истеричен смях стил Оуран, ама нъцки. Момчетата нещо с твърде женствени устни са ми ги направили... Абе карай, преживява се като за първи епизод. Иначе и на мен някак мангата ми се струваше по-забавна. Ще видим как ще се развият по нататък нещата.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|