|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 1:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 7:14 am |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Curunir написа: Beleg Kutalion написа: Тази Неделя (4-ти Октомври), който иска с мен и KISSSY и Sango в 9:30 на Руски паметник. Оттам отпрашваме към Витоша, като има 3 предложения за маршрут, но ще се реши на място по кой ще тръгнем, за да не стане така че хората избрали откъде ще се катерим да не дойдат.
Вземете си сандвич, вода... ако щете и вафлички, за да не опрете до ядене на катерички. Бе тая неделя ще вали май така, че поне дъждобрани си вземете и хубави обувки и панталони. И чай. То наистина времето май ще е така и в такъв случай може много хора да се откажат и в крайна сметка пак да не се ходи.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 7:16 am |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
И Ивчо пак да чака 1 час.. Няма бре.. тоя път се прибирам да спя.. Оти Руски Паметник ми е далечку~
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 7:27 pm |
|
K.Mitrev |
Pugnus Dei |
Регистриран на: Вто Авг 08, 2006 7:48 am Мнения: 1909 Местоположение: София
|
IvCHoy написа: Сакънннннннн. . . май има традиция, тоя дето врънка и "организира" да не идва на такивата мероприятия~ Aма съм сигура, че ако го организираш ти - ще има много хора...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 8:32 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
baikonur написа: Ааа искам пак на Витошата , белегчо за ка не се появи Заеби, че аз не съм се появил. Des говори в женски род, копе*е. П.П. Публично се извинявам, че не дойдох и се самопоздравявам с тази песен: Улична болка - В г*заНека, който се чувства онеправдан да я вземе присърце и да влезе в ролята на Уличната Болка.
Последна промяна Beleg Kutalion на Нед Окт 04, 2009 8:37 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 8:34 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Beleg Kutalion написа: baikonur написа: Ааа искам пак на Витошата , белегчо за ка не се появи Заеби, че аз не съм се появил. Des говори в женски род, копе*е. чак аз отидох бе а не ми обяснявай че си се успал, беше ми писал в 6 и половина
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 9:37 am |
|
IvCHoy |
Souten no mukou |
|
Beleg Kutalion написа: Заеби, че аз не съм се появил. Des говори в женски род, копе*е.
Май не Дес говори в женски род, а ти не викел~ Мозъка ти иска очите Ти да виждат бонус буквички~
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 5:22 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Srsly... Само аз ли забелязвам думи като Des написа: Aма съм сигура IvCHoy написа: а ти не викел и имам само в първия случай някаква бегла идея какво е опитвал да каже автора и то е в женски род... Сигурно е някой от страничните ефекти на неходенето на планина... знам ли? 1 година психолингвистика мълчи по въпроса, ама ти не викел... П.П. Санго... убий ме моля те. Чувствам се твърде виновен и никой нищо лошо не иска да ми направи .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 5:35 pm |
|
Sango-chan |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 30, 2006 9:49 pm Мнения: 5269 Местоположение: Стара Загора
|
Beleg Kutalion написа: П.П. Санго... убий ме моля те. Чувствам се твърде виновен и никой нищо лошо не иска да ми направи . няма да те трепя xD ма ДУДЕ станал си в 6:30 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD начи дължиш на 3мата ходене на планина
|
|
|
Заглавие: Re: ~Софийски Anime & Manga/forum срещи~ Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 6:24 pm |
Beleg Kutalion |
|
|
|
Станах в 5:30... В 6:30 писах на Киси.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|