|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Пет Сеп 04, 2009 10:51 am |
|
enchantress |
|
|
Регистриран на: Съб Юли 25, 2009 7:20 pm Мнения: 49 Местоположение: Между тепетата...
|
PartyMonster написа: Ооо dude много далече е от яой + това има бой, то се води екшън. Историята е много добре измислена и определено грабва вниманието. Сега като се успокоих малко и почнах наново мангата, мога да кажа че е супер добра. Харесва ми как са намесили религията, макар да не е познатата ни.По един достъпен начин. Супер сили,митове,религия,власт,отмъщение..мда яко си е. Има потенцияла да излезе нещо много добро от анимето,стига да се придържат към оригиналната история и развитие на действието и както гледам музиката наистина ще си я бива, и като нищо ще стане хит. "Абсолютно съм съгласна! Следя анимето и с нетърпение чакам всеки епизод с бълг. превод /даже се изнервям от това чакане/. Гледала съм само до 19 еп.. Много бих искала да получавам информация за всеки нов преведен епизод, но не знам дали е възможно? Ано някой знае как и ми пише, ще съм много благодарна!!!
_________________ "Когато си на дъното на пъкъла, когато си най-тъжен и злочест, от парещите въглени на мъката си направи сам стълба и излез...!"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 4:59 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Очаква ли се сезон 2 или няма нищо обявено ? Малко в повече ми дойде летенето с Фрау , пък и да не говорим че чак накрая "запалиха"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 6:54 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
AniDB написа: 25 episodes ^^
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 10:38 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
То се заговори доста отдавна всъщност (естествено става въпрос за форуми и прочие сайтове - нищо не е потвърдено официално) Анимето е доста далече от мангата - в смисъл има още доста материал да анимират докато я настигнат ^^""" Което си предполага един доста силен втори сезон с по-малко размиване на действието (арргх ), че даже и за трети може да остане понеже мангата ще напредне в този период от време. Но както се казва всичко си зависи от брутната печалба на продукцията и почти нищо не можем да напарвим по въпроса >.< 25-ти определено не изглеждаше като завършващ епизод обаче каквото и да си говорим (не че това принципно им е пречило някога >.< ) Пфф, емиии... остава да се надяваме ~ Лично мен като цяло анимето беше добро, но за съжаление на места прекалено много бозиха нещата, с което до голяма степен убиха удоволствието от гледането (+ твърде видния фенсървис). Всичко останало беше на 6
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:15 pm |
|
Faust |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 06, 2005 1:06 pm Мнения: 266 Местоположение: Beneath The Waves Of The Jade Sea
|
23 и 24 се различаваха доста от мангата. 25 завърши съвсем точно по мангата. Интересно се получи в крайна сметка Дано го продължат.
|
|
|
|
Заглавие: Re: 07-Ghost ( пролет 2009 ) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 4:08 pm |
|
MaD_GiRl |
|
|
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 10:49 pm Мнения: 238 Местоположение: Hell
|
Ерм... Нека кажем че ако има втори сезон, той положително няма да се гледа поне в моя случай. Не ми хареса най-общо казано.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|