|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 8:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Bleach Movie 3 -Fade to Black- ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 7:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4156_1232622187.png) |
Avador |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:29 pm Мнения: 1781 Местоположение: София
|
Хареса ми арта, хареса ми анимацията на рейятсу-то и битките, но ми стана тъпо, че Hollow Ichigo получи точно 40 секунди air time и също това, че битката с беше по-добра от решаващата битка. Иначе bow to the scythe power. Много яки движения видяхме.
_________________ Боже Господи...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach Movie 3 -Fade to Black- ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 9:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7866_1264777714.jpg) |
machomen |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Апр 09, 2007 12:01 am Мнения: 1823 Местоположение: Under your bed
|
Кен-чан ,охайооО Не трябваше всичко пак да се върти около Рукия и изобщо нечие минало ,както беше в миналия филм. За сметка на това пак изкараха свястни битки и не толкова дразнещата история не можа да прецака филма. Хареса ми ,особено понеже бях забравил кога излиза.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach Movie 3 -Fade to Black- ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 12:03 pm |
![Аватар](http://i91.photobucket.com/albums/k288/uKoHoMHuq/scandal_anime_small.png) |
SSJ Kisoso |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Аа... филмът беше една много добра препратка към най-добрите арки на Блийч, а именно първите две - интродуктивната и тази за спасяването на Рукиа. За мен това беше най-добрият филм от всички, но разбира се пристрастието не се дължи само на анимацията (наподобяваща на сериите към 80-90 епизоди), но и на сеюто на Хомура (Ая-чааан <333~) и Рукиа, която е една от любимите ми героини, отрязана от телевизионните кадри напоследък =_= Историята беше, както каза Сейбър, изсмукана от пръстите, но какво може да се очаква - обрати, предатества, клаймакси като в дет ноут? ^^'' Ако ще смятам по системата "да или не", тоз филм получава твърдо да.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach Movie 3 -Fade to Black- ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 8:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Не оправда очакванията ми. Очаквах, че ще е пълна боза, но се оказа сравнително интересен. Но наистина, имаше много интересни битки и общо взето те наклониха везната в положителната насока. Макар, че исках да видя реванш Ичиго с/у Биякуя или Ичиго с/у Кемпачи. За историята какво да кажа.... ммм можеше нещо по-добро да измислят. Становището, че спомените са свързани, нещо не ми допадна. По едно време ми беше бактисало Ичиго да вика Рукия-я-я-я-я.... и чаках вече само завръзката, но определно имаше още какво да се иска (както винаги).
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach Movie 3 -Fade to Black- ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 04, 2009 10:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Урухара беше един плюс за мен в този филм макар че можеше и по-добре , релийса на Укитаке и Шинсуй тоест че поне ги показаха отново след толкова време. Кенпачи като се "освободи" много се смях на този момент ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И май с това се изчерпаха интересните моменти Много ме ядоса как бяха давали ли давали на Ичиго сили - та с 2-3 удара свали банкая на Комамура , и това само с маската , даже може и без да беше тогава не помня - смешна работа. А после изведнъж стана много слаб , друг момент като трябваше да спаси Рукия беше в Банкай , но не си сложи маската ами стоя и гледа отстрани - ако е така поне да не му бяха показвали маската изобщо , и така и не разбрах защо всички познаха Урухара и Йороичи като се появиха ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach Movie 3 -Fade to Black- ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 1:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
|
***** ви да ***,тъпи режисьори.За тая помия ли чаках толкова време.Кълна се,че от тоя филм по-тъп няма.Тва е най-тъпия филм на Bleach.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bleach Movie 3 -Fade to Black- ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 05, 2009 6:42 pm |
krumisimo |
|
|
Филмът беше средна работа... Най-интересната част беше като Зараки си махна превръзката...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|