Някой знае ли какво стана с тея HorribleSubs, щото макар че беше Horrible(по думите на разбирачи) все пак го имаше, а Rumbel събват веднъж на високосна(като гледам е минал почти месец от последният им релийз) A съм сигурен, че анимето има доста фенове - много странно, че е останало без subs групи
Публикувано на: Вто Авг 18, 2009 11:43 pm
Evility
Аз трябва да си наваксам малко, последното, което гледах, беше като се ебаваха с Блийч (Зангецу и Орихимето )... иначе търпеливо си чакам Ръмбела, и без това имам десетки други анимета, които предстои да гледам Иначе е излишно да казвам, че анимето не оставя мрак несцепен... `зема си прочета и мангата най-добре
Аз съм до 170ти, но липсват 165-166, които трябваше да ги изгледам от crunchyroll-a . Ако някой има желание веднага качвам 167-170 като последните два са от ония смешковци gogoanime.com.
Хасегава с ресторанта си и MMO-то изрулира от всякъде, пък да не говорим после к'во стана когато тримата глупаци решиха да помагат с любовните писма на Шинпачи.
Започна нова арка ^^ Изглежда че в следващия епизод ще има доста кървища... Впрочем опа и енда, поне на мен ми предават чувството, че навлизаме в нов етап на анимето. Кой знае...
Добре де, признавам, че може би си въобразявам, но поне до колкото чух сега би трябвало да следват малко повечко сериозно епизоди от обикновено... Но те така или иначе си рулират, нямат значение дали ще е в комедийна или в сериозна форма xD
Муха не глътнах, но ми потекоха лигите, докато устата ми висеше отворена. Епизода беше невероятен, а като включим и новата музика това аниме се издигна на изцяло ново ниво за мен... Странното е че отдавна ми бе любимо, на къде сега?
Епа беше доста добър, но имаше някои странни неща. Имбавия ни злодей дори не забеляза Гинтоки, като това за малко не му струва живота. Естествено ся ще се изправи здравичък, че трябва да видим битката му с Гинтоки. Ако имаме късмет може и да видим и Зензо в сериозна битка, което не очаквах, но противниците му може и да са много, но са вероятно слабаци така че шанса едва ли е голям. Но както е тръгнало арката ще свърши малко прекалено бързо, така че сигурно има още нещо...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 49 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения