|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 2:55 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мехехех, ае пускайте си и вие по темичка е ^^ b Хмм, черно-бяло I guess, но всеки цвят си има готЕното, тъй че - Бяла светлина Тъпата смотана торба с кокали ест Смотан безсмъртен скелет глупав да си се връща при тъпото китче и да го маха тва афро. Нещастник, ше ми измества Зоро ... Никога няя го приема тоя... ФУРАНКИИИИИИ вече го преглътнах, ако се беше облякъл щеше по да ме кефи, ама той си влезе и си застана на мястото - отзад в съпорта. Докато тъпия скелет идва и почва да пее приспивни песни... die in hell fuckin bone.... Well ya kno' google is google... Надявам се някой ден да се издигна до отговорник изхвърляне на седмичните отпадъци от главния офис. Уча ц++ //Ае верно референтите трее ги изкарам в долната част... ма ме мързи
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 9:41 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Ой не съм писала в темата на Саянски ( айде народе - на всяка манджа мерудия ще съм днес явно ) Нот феър всичко сте изчерпали T^T ~ Че той си е машина това даже не тръгвам да го оспорвам ,че Саянски ще набара Дет Ноута - човекът , който разбира от всичко ( да се чете абсолютен ненормалник и гуру ) и от време на време (ако не постоянно ) проявява разни странни дарк пауърз ( аниметата са виновни знам аз >.< ) ~ Радва ме на макс , много симатичен персонаж , с когото се запознах ( лично ! ) сравнително късно - на венчъра Цитат: Искам го гол! shhh... that's my line
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 9:52 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Fictional being написа: защо ни напусна i double that. a whole era ended with ya Q_Q Страхотен човек. Въпреки че още си беше главен мод като се запознахме се оказа много приятен, разговорлив и наистина turbo fanboy /тогава си мислех, че модовете са некви страшилища едва ли не ^^'''''/ И не се съмнявам, че ще продължава да помага на форума дори и като обикновен потребител ^^~
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 10:12 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Kudrokoska написа: Fictional being написа: защо ни напусна i double that. a whole era ended with ya Q_Q Страхотен човек. Въпреки че още си беше главен мод като се запознахме се оказа много приятен, разговорлив и наистина turbo fanboy /тогава си мислех, че модовете са некви страшилища едва ли не ^^'''''/ И не се съмнявам, че ще продължава да помага на форума дори и като обикновен потребител ^^~ Аз да потретя. За мое голямо съжаление съм имала възможността да видя това чудо на чудесата само 1 път и ми се стори доста симпатична натура Колкото до форума, той буквално АМА БУКВАЛНО светеше на аниме феновете (в зелено.....не е от абсента, знам, че Цар Алко те напи XDDD) Страшно съм му благодарна за цялата работа (и предимно инфо) дето ни изсипа на главите като модератор и която се надявам, че ще сипе в форума и занапред, прикривайки се като спамър (видях те, един ден не беше мод и го прекара в срамче ) Един познат му вика човека с темите, заради епичните теми, които пуска с педантичността на остарял швейцарски часовникар-работохолик а да попитам какво стана с кокошките?
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 11:31 pm |
|
dripper |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Аууу, голяма личност. Много го уважавам тоя човек, нищо, че още му се сърдя, че ни напусна така зловещо. И все пак, пълен респект. Та въпрос. Спираш се пред кръстопът - в Ляво "Курвентаун", в дясно "Отакуланд" и направо "България", къде ще отидеш?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Яну 27, 2009 9:46 pm |
|
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Саянски... това само по себеси изказва всичко голяма личност, много интересен и е пианде
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Вто Яну 27, 2009 11:15 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ох надценявате мъ Благодарности на всички ^^Напуснах за да дам шанс на младото поколение... Точно за да може новата ера, за да имат шанс младите като вас, да натрупат опит, да се издигнат и помъчат =0КОКОШКИТЕ ЗЕХА ДА СНАСЯТ Точно около седмица обсъждахме от коя ше излезе първата домашна супичка и взеха отново да снасят! Идва великден я, трябва Та за сега ще ги крепиме живи, а на пролет може да ида на пазара да земеме още някое и друго пиле, че тия макс още една година ше изкарат за съжаление dripper написа: Спираш се пред кръстопът - в Ляво "Курвентаун", в дясно "Отакуланд" и направо "България", къде ще отидеш? Ерм, ако мога - ще си построя собствен град, в който да обединя всички, че и място да остане dadaadda написа: и е пианде Nononooo, не слушайте чича ви Аукохоу кво ви говори, аз не съм такъв човек, аз съм ценител haku_chan написа: Винаги съм мислела, че изглежда малко откачен. Но вътрешно е добър човек мисля. Кооето не изключва откачен нали?!?! Oh well, не мога да споря
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Чет Яну 29, 2009 12:54 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Обаче гледай как извърта чисто егоистичните си подбуди пред останалите: "за младото поколение", бла, блаа.... Кучеееее
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Чет Яну 29, 2009 12:59 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Чет Яну 29, 2009 6:56 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Sayan вече не е мод :О Май отдавна не съм влизала в новини... Иначе, пише разни интересни мнения и теми, толкова подробни, че каквото и да кажеш ще е излишно Трудно ми е да го нагодя като характер от това, което съм прочела е точен ПП. и всява респект
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 4:34 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
|
След около 5 часа събиране и сортиране.... Най-сетне успях да събера всички мой теми и да ги подредя. Това са всички мой теми, които си струват.... пропуснал съм по-безмислените, по-ежедневните, отнасящи се до конкретен случай на конкретна дата и естествено - изпуснал съм ВСИЧКИ теми за анимета/манги, които съм пускал, защото няма смисъл. Там по-важно е самото аниме, отколкото мнението ми, а да ви давам списък с аниме-темите, които съм пускал - няма нищо общо с вкуса ми за аниме или нещо подобно и би било подвеждащо само. За това само теми, в които имам по-насочено мнение или са били по-важнички. Целият списък може да го видите като кликнете на спойлера, ноооо в спойлер таг е тъпо и грозно.... Всъщност даже го изтривам... вижте си го от първия ми пост ;] Нарочно не е в спойл-таг, да може да се търси с ctrl+f по бързата процедура. Начешах си егото за една седмица напред Но това по принцип ми бе идеята с този раздел - хората да го ползват за каквото си пожелаят, като една от тия идеи бе именно за каталог на темите на човека. Е, моят каталог е готов. Нз дали ще се наема да добавям всеки път към него нови теми като пускам.. ;0 Та-> viewtopic.php?f=65&t=40676
|
|
|
|
Заглавие: Re: › SayanMk! Публикувано на: Съб Окт 03, 2009 4:42 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
SayanMk написа: След около 5 часа събиране и сортиране.... Най-сетне успях да събера всички мой теми и да ги подредя. Това са всички мой теми, които си струват.... пропуснал съм по-безмислените, по-ежедневните, отнасящи се до конкретен случай на конкретна дата и естествено - изпуснал съм ВСИЧКИ теми за анимета/манги, които съм пускал, защото няма смисъл. Там по-важно е самото аниме, отколкото мнението ми, а да ви давам списък с аниме-темите, които съм пускал - няма нищо общо с вкуса ми за аниме или нещо подобно и би било подвеждащо само. За това само теми, в които имам по-насочено мнение или са били по-важнички. Целият списък може да го видите като кликнете на спойлера, ноооо в спойлер таг е тъпо и грозно.... Всъщност даже го изтривам... вижте си го от първия ми пост ;] Нарочно не е в спойл-таг, да може да се търси с ctrl+f по бързата процедура. Начешах си егото за една седмица напред Но това по принцип ми бе идеята с този раздел - хората да го ползват за каквото си пожелаят, като една от тия идеи бе именно за каталог на темите на човека. Е, моят каталог е готов. Нз дали ще се наема да добавям всеки път към него нови теми като пускам.. ;0 Та-> viewtopic.php?f=65&t=40676[16:38:08] Morri says: Кучее, фенскусиите беше колекти ефърт [16:38:20] Morri says: или не беше [16:38:25] Morri says: трябваше да си пазя аз компромати [16:38:37] SayanMk says: пусни си тема се отбележи бе, я (mm) [16:38:42] SayanMk says: то и срещите бяха Гз, няма да си пусна тема пък. Напиши препратки! EDIT: Ок, заплатата ти в гугъл е спасена. Много силно портфолио, btw... ще те наемат с такова на работа
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|