беше толкова убийствено як първи епизод~ <333 нямам думи
Спойлера:
а Кас как се появи, съживен от фегърлските писъци >w< //Луцифер не успя да си намери по- гадно тяло D:< трябваше да е божествено красив, а той- той- QoQ
Искрено ти благодаря, че ни уведоми. Аз лично се чудех кога ще продължи, време е да забозвам.
Радвам се, че избраха Марк Пелегрино за Луцифер, за това пък не съм много доволна как подхождат към самия герой >_< Е, ще гледам и ще видя, може пък да съм избързала с преценката.
Сам да ходи да си се самоубива и въскресява с Луцифер или там квото ще правят, Дийн с Кас е 100 пъти по- добър отбор от Дийн със Сам xD + Сам е зле. .-.
+ Кас rlzzzz~ "tonight you're my little bitch" <333333
бтв... почти съм сигурна, че Бог е жив, но дано да е мъртъв, че ме дразни още преди да се е появил =| ако е жив искам да го питам какво, аджеба, прави, докато светът свършва =[]=
ся тряа да си дръпна 3ти, че нямах нет. О Б О Ж А В А М тоя сериал! ... и Дийн! ...и саундтрака!
Спойлера:
Тъй де... Тялото на Луци ме спука от кеф... Някво ги обичам само щото е смачкан мърльо.. Ае, Сам е някво много смешно копеленце.. Разваля ми кефа от сериала. И добре, че Руби пукна... Някво мн готина и беше ролята, ама секса със Сам и шитни ми дойде прекалено на фенсървиз.. Яд ме е , че Лилитката пукна :/ Беше най-яката женка...
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
Mене пък ме радваше повече Бела :О С тоя акцент, външен вид и е неква хитра и подла като лисица А Лилит с тоя шибан навик да обладава главно малки момиченца.... creepy shit man :х Сам май като гледам дразни всички с глупостта си ма той сам си е виновен, идиота xD Нелепа и глупава смърт като сблъсък с дирижабъл би му отивала много... При Кас пък е обратното, все повече и повече радва пича *_* май ми се стори по-уплашен от курвата отколкото от архангела, голям сладур... проси си рейпа xD и се учи бързо, направо ме изпълни с последната си реплика "Tonight you're my little bitch. " ща скъсам бе ей
Аз го гледах още като излезе и нямам думи просто... Беше невероятен! Просто един от най-добрите епизоди на супернечърал, а и двама дийновци са повече от един *rabid fangirl mode*
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
... това беше... XDDDDDDDDD неописуемо според мен Сам просто трябва да се скрие някъде и да спре с постоянните натяквания за равни права, щото чисто и просто, тоя човек не се учи от грешките си D:" ... окей... пристрастна съм, ма тва няма значение -w-
Спойлера:
и, божичко... Парис Хилтън наби Дийн (rofl)
Последна промяна solecito на Пет Окт 09, 2009 11:44 pm, променена общо 1 път
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 61 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения