|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Ane-Doki Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 12:05 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Заглавие: Ane-Doki Брой томове : 1+ чаптъра Статус : Ongoing Година : 2009 Жанр : Comedy / Ecchi / Shounen Сериализирана в : Weekly Shonen Jump (Shueisha) Мангака : KAWASHITA Mizuki Коута е 13 годишно момче, в един горещ ден той вижда едно красиво момиче, което иска да си куса от сладоледа му, за да се разхлади. По-късно в същия този ден на баща му, му се налага да замине по работа защото е прехвърлен другаде и така Коута остава сам. В този момент се появява Натсуки (момичето от преди това - 17 годишна), която иска да му върне услугата за сладоледа и решава да се грижи за него докато го няма баща му. Коута не е съгласен в началото, но в крайна сметка се примирява след като не успява да я изгони и така вече му се налага да живее с нея. Връзки - viewtopic.php?f=9&t=45564_____ Новата манга на мангаката на Hatsukoi Limited & Ichigo 100%. Първият чаптър беше добър, имаше и не малко забавни моменти (пр: с вентилатора :>, като и четяха мислите на оная ). Като цяло и доста ми напомняше на Hatsukoi Limited, и само да не последва нея съдба бързо. Ane Doki - още еччи от авторката на Ичиго 100% - ревю на 1ви чаптър.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ane-Doki Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 12:18 pm |
krumisimo |
|
|
|
Аз точно като видях картинката и се рекох, че тези двамата ми мязат на Mamoru и Misaki от Hatsukoi Limited... Я да видим за какво иде реч...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ane-Doki Публикувано на: Пет Юли 10, 2009 9:08 am |
|
ArDoR |
|
|
|
Eien Ryuu написа: Първото чаптърче определено ме зариби. Имаше доста интересни моменти. Мацката е много готина и както гледам и аз може да я сънувам.. Ще си го чета с удоволствие. И аз така. Току що го прочетох и страшно много ми хареса. Момчето страшно много ми прилича на героя от Бакуман - Маширо. Момичето страшно много ми прилича на Toujo Aya(от Ichigo 100%), Azuki(Бакуман) и тази от I''S, която в 1вия чаптър е в някво списание. CaBa написа: Като цяло и доста ми напомняше на Hatsukoi Limited, и само да не последва нея съдба бързо. Чел съм само първите няколко чаптъра, и за тази манга(Hatsukoi Limited) мога да кажа, че е боза(мое мнение). Тази манга(Ane Doki) на мен вече ми се струва по-интересна, и не ми се вярва да е само 32 чаптъра като Hatsukoi Limited. Надявам се да продължи дълго, защото не е лоша.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ane-Doki Публикувано на: Нед Авг 09, 2009 9:27 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Ами на много места: onemanga,mangafox, mangatraders,mangahelpers и т.н.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ane-Doki Публикувано на: Нед Авг 16, 2009 2:20 pm |
|
Recca |
|
|
|
Добре де пичъ, като се мисли за толко мъж, що не се държа като такъв, like come on...der iz a supa hot mama rait bisaid u, little sh*T ....ест. всеки би имал някакви резерви, като някой ти нахлуе в дома, итз обвиъсли а трап , амааа~
_________________ Yin and Yan are one. "Лудите, лудите - те да са живи!" A true man knits his own destiny...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|