|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:48 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Вто Сеп 29, 2009 9:42 pm |
|
nozo |
|
|
|
Бях прочел първите 3 чапа още като започна превода, но после заради скоростта се заканих като се съберат поне 30-тина да продължа. Е, продължих и сега съжалявам защо не изчаках да се съберат повече. КЪРТИ, проблем са имената, но това е така във всяка корейска. Даскала е ЛУД, казаха го той е най-силния, протагониста се оказва мнооого скрит талант, само майка му сме видели т.е. бащата е бил или е имба. За момента няма и следа от архизлодея, съмнява ме да е Наследника.
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 7:25 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Нашето момче е зомбииии ~ Възкръсна от мъртвите поне няколко пъти в локви от кръв, но притежава Силата на Духа~ За къде сме без Силата на Духа !? Добре че човека от Луната дойде да го спаси xDDD ~ Аз ви казах че ще се вземат - нямаше друг начин . Вярно че това "той ме победи ама всъщност аз съм добре, а той лежи в безсъзнание на асфалта" е доста изтъркана фраза, но какво да се прави xDDD А скоростта е просто перфектна - нещо напоследък се хванаха сериозно на работа - дано само ен почнат да изостават ^^ Проблемът е че скоро ще ги настигнат с такова темпо >.>
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|