|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:06 pm |
pepeto |
|
|
|
Ооо , пак ли перфектно нарисувани скици само за стената Мдаа , ще го погледна кат излезне следващият чап
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пон Сеп 28, 2009 2:51 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Абе чак всичко няма да срути но с доста неща ще се бие. Чаптера ставаше,беше нещо като за край на арката.Римските статуи с грифоните ми харесаха.И Griffith най накрая стигна тоя замък. Fantasia arc /Chapter of elf island!!! поне ще гледаме вече Gatsu известно време. За сега по-последни новини Miura се е съвзел малко от IdolMaster и би трябвало да на изкара няколко чаптера.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Сря Сеп 30, 2009 2:01 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Сря Сеп 30, 2009 6:21 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Е, поне най-сетне свърши тая проклета арка... Язък й за кралете и мощите дето паднаха като нищо... Но забелязах нещо... гледам примерно няквото гнусно чудовище с физиономия на п№*(а със зъби и ми става гадно да речем, гнусни са. Обаче поглеждам папата и ми се повръща вече Ай само след 2 седмици мое да видиме Елфи и НЯКВО действие..
|
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 10:35 pm |
|
erfo |
|
|
|
гъсеницата дето ядеше еднорози хихи същност незнам спокесито маднесито ти си проследил по задълбучено наистина дългата пауза ми е истрила кратката памет но предполагам че ще убива тая гъсеница дет изяде еднорозите или няква въобръжаема хлебарка
|
|
|
Заглавие: Re: ==||=== Berserk ====> Публикувано на: Пет Окт 02, 2009 12:05 am |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
Сигорно трола с дървото...ама така както вече се смеси света нищо чуднo при елфите вече да са се навъдили някви гадове. Цитат: Всъщност в тая арка се случиха много неща които са ключови за мангата като цяло. В тая арка Griffith най накрая се добра до замъка,това стига. И в почти всички манги които излизат месечно е така с чаптерите,като ги събереш наведнъж всичко върви нормално но чакането убива тръпката.
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|