|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:36 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:38 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
след зарибяващото превю и че я намерих в сайта за онлайн четене = ще се чете edit: уф, мамкаму, изчетох я на един дъх, поне преведените чаптъри (до 29 намерих) и мога да кажа, че взимането на хапче за да има сила, малко ме подразни, но всичко останало е Сега, знам че не може всички да са като Кеничи така че е ОК . Малкият най-накрая се показа като мъж и спаси приятелката си, а за младия мастър "аз-съм-най-велик" 100 на 100 ще бъде нещо в стил Кеничи - ще се побият, ще се гледат на кръв и накрая ще се вземат ... за приятели де
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 12:49 am |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Спойл, ама много спойл и е вредно за здравето да не ме обвинява някой после, че е за няколко чаптера напред
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Пет Сеп 25, 2009 6:13 pm |
hikuk |
|
|
|
Написъл съм, че е за няколко чаптера напред. Може пък някой да иска да знае.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Съб Сеп 26, 2009 11:31 pm |
hikuk |
|
|
|
Ето го и момента с бухалката ма тоя даскала е мноо зле как може да го научи как да удря, като тоя балък не може да уцели никой в движение...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Съб Сеп 26, 2009 11:33 pm |
Hajutze |
|
|
|
link моля
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Съб Сеп 26, 2009 11:54 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
30ти чаптър беше много хубав~ И аз мисля че ще се вземат за приятели - няма друг начин Крайно време еда си намери другарче, което да го надъхва^^ Дотогава сигурно ще се окажат в противоположни лагери, ще се поступат малко и накрая...като разберат че няма много смисъл в това дето го вършат ще се сдобрят hikuk а аз си мислех че той никого не искаше да удари и го правеше нарочно В смисъл видяхме какъв брейн демидж получи предния път дето уж само бутна момчетата и те се размазаха по пода >.< А пък и действаше по-скоро защитно (егати и ударите понесе милият @.@) А двамцата колко бяха сладки просто нямам думи (предпоследната страница) @ lcool: От сайта на групата не става ли !? Иначе или ги изтегли през лърка или от тук http://www.mangatraders.com/manga/series/3677
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Нед Сеп 27, 2009 12:05 am |
hikuk |
|
|
|
Абе да ама тогава не можеше да си котролира КИто, а сега си замахваше точно с удара на който Гоонгрюонг(или както там му е името на корейски) го научи. Видя ли преди да му каже, че ще го направи как го гледаше...Между другото или BTW аз не съм сто процента сигурен за тва дали ще се вземат или не, защото съм чел само качените raw в mangahelpers така, че ако по нататъка реши друго автора е друг въпрос.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Нед Сеп 27, 2009 11:23 am |
hikuk |
|
|
|
Абе да ама виж как го засякоха по количеството КИ, предполагам Гоонгрюонг и мед.сестрата които са доста по-силни от онова пишлеме което ги търси, също могат да го направят тоя номер, така че тва си е лично недомислица на учителя му.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Нед Сеп 27, 2009 10:59 pm |
hikuk |
|
|
|
Хахахах не не трябваше и на мед. сестрата да и се случи нещо хахах подсети ме за 2та пъти на покрива първия път дето бяха с учителката и й вика "след малко или ще скочи, или ще се махне" , а втория път като го завари с мед. сестрата, и вика извинете, че ви прекъснах
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Вто Сеп 29, 2009 12:15 am |
hikuk |
|
|
|
Here comes the paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaain....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Вто Сеп 29, 2009 8:14 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
Определено... В първия момент си помислих, че нашият нищо не знае - явно все пак знае, но е сигурно, че не разбира... Натресе се дето не трябва Далеч съм от мисълта, че месец тренировки ще победят години на обучение, пък и да си го кажем - за момента е слаб~ А едва ли на учителя ще му поникнат реактивни двигатели да дойде на секундата~ Нашият ще го сгънат на две... Поне е свикнал до го бият Аз съм предоволна от бързината на релийзите~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: The Breaker Публикувано на: Вто Сеп 29, 2009 11:15 am |
hikuk |
|
|
|
Абе те сега излизат с доволна скорост ама преди излизаха по 1 чаптер на месец, месец и половина.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|