Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 3:23 pm 
Аватар

Спестявате ли си от закуски, както се казва (по принцип). Или нямате нужда? - Дам. Нужди винаги има. xD

Или спестявате от заплатата? Или от стипендията? Или спестявате ще спестявате ама от следващия понеделник? - От стипендия, от джобни когато ми дадат... откъдето падне. :lol:

Лесно ли е? Струва ли си? За какво спестявате обикновено/или в момента? - Ами не е особено трудно, не съм мислила дали си струва, при всички положения не вреди оскобено. За нищо специално не спестявам, от мъничка просто обичам да си имам "закътани парици" както казва баба. xD

Изкушавате ли се да си изхарчите спестеното? Ставали ли сте жертва на това изкушение? - Принципно не се изкушавам, но 2-3-4 пъти в годината като ще се ходи до Варна и-и-и-и-и-и доста спестявания заминават :drop: А след ходенето до София изпаднах в чиста проба финансова криза, не искам дори да си спомням :lol: .... T3T

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 6:16 pm 
Аватар
Ecchi Warrior

Спестявайте бе деца! Вижте Ванко1 колко хотели си направи от спестените пари за банички Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 20, 2009 6:44 pm 
Аватар

Спестявате ли си от закуски, както се казва (по принцип). Или нямате нужда? - Да. Хубаво е като ти потрябват да имаш.
Или спестявате от заплатата? Или от стипендията? Или спестявате ще спестявате ама от следващия понеделник? - Половината ми стипендия винаги отива в спестяванията.

Лесно ли е? Струва ли си? За какво спестявате обикновено/или в момента? - За мен лично е много лесно, защото рядко намирам за какво да ги похарча. Точно сега спестявам, но все още не е с някаква цел.

Изкушавате ли се да си изхарчите спестеното? Ставали ли сте жертва на това изкушение? - Не

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 2:49 am 
Аватар

Цитат:
Спестявате ли си от закуски, както се казва (по принцип). Или нямате нужда?
Или спестявате от заплатата? Или от стипендията? Или спестявате ще спестявате ама от следващия понеделник?

Спестявам за това съм като сомалиец :skull: (добре де иска ми се още 5-10-15 кила да отслабна xD)
Цитат:
Лесно ли е?

НЕЕЕЕЕЕЕЕ~
Цитат:
Струва ли си?

ДААААААА~
Цитат:
За какво спестявате обикновено/или в момента?

Билети за концерти, дискове, ЧОГУН (shogun де) и други дреболии
Цитат:
Изкушавате ли се да си изхарчите спестеното?

Ми чи к? Една биричка тук, една биричка там и WTF?! ДЕ МИ Е ПАРАТА ШЕ ТИ Е@# ПЛЕМЕТО!
Код за потвърждение: Избери целия код
Ставали ли сте жертва на това изкушение?

Аз съм абонат.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 3:10 am 
Аватар

Мда... кат не ям... принципно ...

Последна промяна anAngel на Вто Сеп 22, 2009 6:38 pm, променена общо 1 път
Reason: Забранено е ползването на различен от нормалния шрифт като основен

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 26, 2009 5:02 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Спестявате ли си от закуски, както се казва (по принцип). Или нямате нужда? Или спестявате от заплатата? Или от стипендията?

имам нужда и обикновено си спестявам, каквото мога. секи път като се прибера от някъде си преравям портмонето за стотинки и ги пускам в една касичка. и стипендиите гледам да си пазя. особено както ни ги превеждат на карти, е доста по-лесно, отколкото преди в даскало като ги получаваш на ръка.
SayanMk написа:
Лесно ли е?

всъщност е доста лесно, но често се изкушавам да си преброя спестяванията и като открия, че са повечко, веднага си чопвам някой и друг лев. което убива всичките амбиции да си купя нещо по-голямо и скъпо.
SayanMk написа:
Струва ли си?

ми струва си, особено ако човек е постоянен в спестяването.
SayanMk написа:
За какво спестявате обикновено/или в момента?

обикновено тръгвам да спестявам за неща от типа на мое си телевизорче, нов сешоар, по-добър комп и такива работи. но най-често спестяванията отиват за списания, книги и други дребни работи. но не съжалявам особено затова. в момента си пазя пари точно за неща от този тип - Animania, Shogun, нови дънки...
SayanMk написа:
Изкушавате ли се да си изхарчите спестеното? Ставали ли сте жертва на това изкушение?

както се разбира от горния отговор, редовно ставам жертва на това изкушение. но все пак си давам спестяванията за неща, които искам, а за които принципно не ми се отпускат пари, така че не го смятам за кофти нещо. не е като да ги изяждам или изпивам. просто си взимам по-малки и повече неща, вместо едно голямо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 26, 2009 5:54 pm 
Аватар

През деня не ям, така че каквито пари има в мен са спестени.. =D Много е удобно да не чдеш, но всеки ден да врънкаш родителите си за по 6 - 7 кинта. :lol: И се събират около 30 лева и отивам да ги изхарча за някоя риза или пък наще ги тафят, 'щото са в криза ;о

Enery.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 12:10 am 
Аватар

Спестявам от закуски (буквално) , спестявам също и джобните си , че даже и стипендиите...
Основно спестявам за частни уроци , но не изпускам да си купя и редовните издания ( поне засега само тях) ...
Лесно спестявам (не пуша , не пия :mrgreen: ) и определено си струва :huff:
Иначе ... парите съм ги дал на наще да ги пазят , че ииначе се поддавам на изкушението :D

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 27, 2009 1:02 am 
Аватар

kujiro написа:
Едно време от 2 лв на ден милиони правех
Ся не е то4но така .

same here.. като бях по-малък толкова мн съм събирал и ми се струваше адски лесно..

За жалост последните месеци нещо не мога да се преборя с желанието за покупки и постоянно купувам няк'ви дрехи и разни такива за мен си неща... а за жалост нещата дето аз харесвам не са евтини и понякога чак ми е жал да дам толкова пари за тениска примерно...........
ама и това ще мине. сега мисля да почвам да събирам колкото се може повече, щото:
1-во - вече ми става супер неудобно постоянно да искам.искам.искам от наще... горките.
2-ро - въртят ми се някви планове за ходене в англия догодина и искам отсега да почна да събирам, за да имам една прилична сума, когато се наложи да отида в лондон-а ~~~~

като по-малък не помня по колко успявах да събера на ден, ама сега ми дават 8лв на ден, като 4 са ми транспорт само ><............ супер мизерно я карам, ама шанс.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 28, 2009 9:31 am 
Аватар

Спестявам. Навик ми е станало. Пък и не мога да си изхарча всичките джобни, винаги остава по нещо.
Спестявам най-вече за книги или за някакви джунджурийки(гривни, ключодържатели и такива).
Сега като взема стипендията отива право в касичката за подаръци за Коледа :mrgreen:

For a couple of hours
Such a beautiful day
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 28, 2009 9:38 am 
Аватар

Спестявам от всичко. Когато искам да си купя дрехи, обувки или каквото и да било събирам пари и си го купувам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 12:25 pm 
Аватар

Да спестявам. От като почна училището събрах някъде 20-30 лв.

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 12:48 pm 
Аватар

на спестявания живея вече два месеца, не е зле, а? Не е лесно и е гадно всъщност. сега примерно не искам да ходя до магазина за ядене, щото ше давам пари, а стомаха ми стърже. не си купувам разни части за колелото, щот да не се охарча. не си купувам адски много работи всъщност, от както напуснах работа.преди да дам 10 лева за нещо ми беше все тая, сега 10 лева са капитал.

в доста случаи обаче икономията е майка на мизерията. цаката деца е да се изучите и да хванете готина работа, да взимате достатъчно пари, че и да има за спестяване, и да има да си купувате неща и да се глезите от време на време :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 3:51 pm 
Аватар

Спестявам от "голямата" си стипендия и я харча в края на годината - тогава стига за едни яки кецове, да идем някъде с приятели и за някоя и друга дрешка! :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 9:04 pm 
Аватар

Спестявам от закуската и после си купувам обяд примерно или нещо малко, което съм си харесала за момента. :mrgreen:
Това май не е точно пестене. :blush:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 97 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]