|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 12:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 7:40 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Относно тва за екипажа макар, че не е точно тука мястото ама по-добре да е в мангата първо, защото не ми се ще да прецакат нещо тия дето правят анимето.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Малеее последната страница , последната кутийка (или 2 ли се падат) ОМГ , next chapter ASAP !! Отивам да го чета пак че просто ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Няма кой знае какво раздвижване като цяло , но иначе ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) По-късно ще коментирам. Превода на Франки Хаус и по-точно последната страница това за което говорих ми харесва повече от Бинктопията , макар че втория може да е по-точен , но като въздействие ФХ са го докарали по-добре.
Последна промяна Pinko на Чет Сеп 24, 2009 9:27 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:27 pm |
pepeto |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
CHAPTER OVER 9001! Явно първия споилер в темата е бил непълен.Намирисва ми на Кума бивш революционер или таен агент.Намирисва ми също че ще има обрати в WG! Gawd , ся как ще се чака още една седмица
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:24 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Мене леко ме изкефи реакцията на Mihawk ... нещо кат фен реакция "е нищо вече не може да ме очуди" ![=))](./images/smilies/=)).gif) (леко грубоват превод, ама директен нямаше да звучи кат хората)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:34 pm |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Абе имам предложение. Да напишем писмо (и някой дето разбира японски да го преведе) до Jump с предложение, мангаките на наруто и блич да спрат с техните манги, и да станат помощници на Ода...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34508_1249453649.jpg) |
TicTacManiac |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Юни 03, 2009 10:35 pm Мнения: 278 Местоположение: Софииския бардак
|
hikuk написа: Абе имам предложение. Да напишем писмо (и някой дето разбира японски да го преведе) до Jump с предложение, мангаките на наруто и блич да спрат с техните манги, и да станат помощници на Ода... Да да да развалят епикнеса в най-великата манга с тези простотии от наруто и блиич ....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|