|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 2:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм: The Grudge (2004) Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 9:44 pm |
|
kelly25 |
|
|
|
The Grudge / Гняв Жанр: Horror, Mystery, Thriller, Horror Година: 2004 Режисьор: Takashi Shimizu Актьори: Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, William Mapother, Clea DuVall Държава: Japan, USA, Germany Рейтинг: 5.7/10 Времетраене: 92 min Резюме: Млада американска медецинска сестра, която живее в Токио открива мистериозно свръхестествено проклятие, което обгръща жертвата в мощен гняв преди да и отнеме живота и да се отправи към друга жертва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Grudge 2004 Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 9:53 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
шибан стряскащ филм... най-добрия хорър, който се накарах да изгледам, щото е единствения дето ми е повлиял като такъв
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Grudge (2004) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 1:27 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Super_Beast написа: По хубав е от 2-ката ама такива дето ми се влачат и скимтят като в The Ring са ми weak. Мани ги продълженията, прецакаха идеята от първата част, която беше готина. Иначе в японският вариант на The grudge ( JU-ON ) наистина само скимтят и пищят, което всъщност преобладава в разни японски хоръри, звукът не те плаши, а те дразни на психическа основа - почти същото като някой да застане и да драска с нещо остро по гладка повърхност, чувстото е ужасно, но далеч не е страшно. ;D Иначе първата част мачка. Това е единственият хорър, който харесвам и в който е имало нещо страшно. Наистина има много момичета, които м иказаха, че не се са стреснали, че няма да се стреснат ако видят нещо такова наживо, което не обяснява защо се стряскат от хлебарки, паяци и нощни пеперуди. ;D
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Grudge (2004) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:54 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Не съм си и правил труда да гледам японската версия, но след час и половина чакане да дойде "страшното", се отказах. Толкова е хорър, колкото и Пулс .
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Grudge (2004) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:01 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
WrathOfGod написа: Не съм си и правил труда да гледам японската версия, но след час и половина чакане да дойде "страшното", се отказах. Толкова е хорър, колкото и Пулс . Пф, да бе, колко е трудно да гледаш японската версия. Колко усилия, колко мъки. :/ Иначе е хубаво, че всеки има мнение - особено иронично е, когато то обхваща отдавна изветрялата ера на кетчупа.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|