|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 2:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 12:45 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Line написа: WTF Вече и на Рамщайн ли ще се лъска, бе... hellraiser написа: Бе на Rammstein клиповете са страшно разнообразни - мравки, космонавти, канибали, голи мъжаги Съгласен,песента е много добра и клипа също
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 3:33 pm |
|
Line |
|
|
|
Vego написа: Аз не разбрах какво и е доброто на песента все пак? В сравнение с песните от Herzeleid ,Sehnsucht и Mutter това е боза Ами всъщност си ПРАВ. Mein Herz Brent > PUSSY.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 3:43 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Vego написа: Аз не разбрах какво и е доброто на песента все пак? В сравнение с песните от Herzeleid ,Sehnsucht и Mutter това е боза На мен ми харесва като композиция и добре звучи,текста малко е бозав,но това не ми пречи,а клипа,както беше споменато на първата страница,е оригинален като за репертоара на групата.
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 3:59 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Darkterror написа: Johnny Cage написа: Вего май не си разбрал, че новите албуми на повечето групи са такива и не могат да се мерят със старите. Но все пак, не са толкоз лоши. Напротив, War Of Attrition на Dying Fetus е много по-добър от предишните им, Stench Of Redemption на Deicide също, Pick Of Destiny на Tenacious D е по-добър от първия им, Back To The Noose на Swashbuckle е по-добър от първия им, Re-Animated Dead Flesh на Mortician е по-добър от предните им и има още мноооого примери, та недей говори празни приказки Това, че ТИ противоречиш нищо не значи. И не давай примери със тъпите Mortician, щото те като цяло нищо не струват
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 4:08 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Johnny Cage написа: Това, че ТИ противоречиш нищо не значи.
На Kreator харесвам само последните два албума... И ме боли фара кой какво счита за "класика"... Тва че повечето известни музикални инвалиди имат тенденцията да се прочуват с нещо добро и после да западат не значи, че няма музиканти, които прочувайки се прогресират...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 4:11 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
snookie написа: И ме боли фара кой какво счита за "класика"... Мен пък два пъти повече. Всеки със предпочитанията си...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Пет Сеп 18, 2009 4:57 pm |
|
reefer-madness |
|
|
|
А в подкрепа на становището си, че спомена, че режисьора на клипа е свирил в първите албуми на bathory супер си е добро видеото, но песента по нищо не може да се мери с предните...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новия клип и песен на Рамmstein 18+ Публикувано на: Сря Сеп 23, 2009 11:08 am |
|
dener |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
Line написа: Бтв, заглавието на темата е малко като постер "Против расизма"... само че вместо обединение на бяло черно, авторът ни е представил букви на кирилица и латиница. хуахаухах, сега го забелязах това... ще го оправя честно и представа си нямам защо се е получило така...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|