|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 7:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Плюшени играчки ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 22, 2009 12:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Аз имах дузина плюшени играчки като дете. Уви тъй като мечтата ми беше да стана лекар им правех операции иии всички завършиха изкормени и с накълцани крайници С голяма любов помня Гриско, приличаше на чебурашка, често го "оперирах" и му пусках "системи". Той издържа най-дълго, обаче накрая мухляса от течностите с които го инжектирах а от честите операции бе станал доста нестабилен и на практика един ден просто се разпадна Снимки нямам, по онова време още нямахме фотоапарат
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Плюшени играчки ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 22, 2009 3:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=332_1258504865.jpg) |
Karia~chan |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1922 Местоположение: GSL~хахахаххаха да дръпнем по още една:P~
|
Имам цяла стая с такива... там ми е и ритуалния олтар... а ти що имаш педерастчета в профила... в сми... такива подобни не тряа ли да има в моя профил... примерно...
Последна промяна anAngel на Вто Сеп 22, 2009 6:25 pm, променена общо 1 път |
Reason: Забранено е ползването на различен от нормалния шрифт като основен |
_________________ I love you// I'll think of you always// I'll remember you always// I'll wait for you forever// I'll watch over you forever...// ..Words you can't trust...![Изображение](http://i43.tinypic.com/2d1pt0k.gif)
TheUnknownOne написа: Ти щот си про~VIP~комерс~AnimeS лице... XD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Плюшени играчки ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 6:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
@NightShadow мислиш че се бъзикам ли? Ето ти доказателство от далечната 1996та ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ![Изображение](http://temp.belgarionbg.info/razni/IMG_8552.jpg) Година след като плюшката се разпадна вече имахме фотоапарат, който все още е жив по някаква случайност. пп. Знам че съм изглеждал смешно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Плюшени играчки ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 6:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6065_1299452367.jpg) |
baikonur |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Нед Дек 24, 2006 12:40 pm Мнения: 2476 Местоположение: София, СГ
|
Belgarion написа: @NightShadow мислиш че се бъзикам ли? Ето ти доказателство от далечната 1996та ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ![Изображение](http://temp.belgarionbg.info/razni/IMG_8552.jpg) Година след като плюшката се разпадна вече имахме фотоапарат, който все още е жив по някаква случайност. пп. Знам че съм изглеждал смешно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тази малка палава слушалка... Пу бес повече офф!
_________________ http://ask.fm/TheCannibalPretzel
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Плюшени играчки ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17814_1341186471.jpg) |
Klurak |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 18, 2007 9:27 pm Мнения: 1387 Местоположение: На гъза на географията на град Русе- Здравец-Изток
|
При мен повечето играчки отидоха първо при братовчедка ми ,а после при сестра ми. Имам само четири плюшени играчки : 1) Змията Гъге падна ми се от едни царевични пръчки 2) Мишката Зедикус подарък за един рожден ден 3) Мишката Белгарион ( името не идва от тукашния Белгарион, а от герой от любима поредица) спомен от една търпа 4) Катеричока без име защото ми го донесоха от морето това лято и още не съм му измислил
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Плюшени играчки ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Сеп 26, 2009 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=112.gif) |
neferet |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
аз като представителка на женския пол имам задоволително количество плюшки, ест, но за най-любима не съм сигурна... имам един Ийори, който си купих самичка много отдавна, и него си го обичам доста. две котета за рд-то тази година - едното е много яко рижаво-тигрово (викам му Лигър); другото прилича на сиямско и не ме радва толкова, та го давам на котарака да го тормози. хъм.. една сладурска овца от по-предно рд. и разни други със сантиментална стойност. имам един слон, който не минава съвсем за плюшен, защото е доста твърд вече - той е бил на майка ми и вуйчо ми. пазя и един малък папагал от мойте детски години. имахме един много як бял слон, хипер пухкав, казваше се Хоботко. но беше на сестра ми и от постоянните караници за него често оставаше с откъсната глава. майка ми постоянно го шиеше, но накрая май й омръзна. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) хъм, хъм... много си ценя и еленчето, маскирано като мече, спечелено от кока-кола. едно време си спях с Ийори, но после от някъде се пръкна една уникално мека възглавница и от тогава замених плюшките с нея. ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) правила съм опити пак да спя с разни играчки, но нямам достатъчно големи, за да ги гушкам, а се дразня като се губят из леглото. по едно време мислех да си купувам огромен мечок за 60+ лева, но доста бързо се отказах (не ме бива особено в пестенето на големи суми пари) и само си го гледах на витрината. бтв, Гавчик рулира!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|