Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 12 от 31 [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Следваща
Личната ви оценка за анимето:
 1  7%  7%  [ 9 ]
 2  2%  2%  [ 2 ]
 3  1%  1%  [ 1 ]
 4  2%  2%  [ 3 ]
 5  2%  2%  [ 3 ]
 6  2%  2%  [ 2 ]
 7  5%  5%  [ 6 ]
 8  7%  7%  [ 9 ]
 9  20%  20%  [ 26 ]
 10  53%  53%  [ 68 ]
Общо гласове : 129

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009}
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 3:52 am 
Аватар

Не ми се нарежда в любимите, но беше добър епа.

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:04 am 

Добър епизод, но искам да видя повече от Shinobu :baby:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:23 pm 
Аватар
Masaka?!

hikuk написа:
Спойлери от raw (непреведени) епизоди се маркират, докато епизодът не бъде събнат. ->http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=4&t=22836 :roll:
Пич, не че нещо, но аз съм писал тези правила (цитираш правило, което първоначално беше сложено от Саянски след предложение на Роланд преди 100 лета; след това съм го пренаписвал). :mm:
Интересно ми е къде видя спойлер от каквото и да е естество, който да ти развали удоволствието от епизода в постовете ми? :hmm: Но винаги можеш да се свържеш и с модератор, за да се посмеят (или по-скоро ядосат) - заповядай.

Така, сега за подробен коментар. Абе, всички ли основни герои ще имат проблеми със семействата си - Сенджоугахара и майка и, разводът на родителите на Хатчикужи, майката на Канбару е умряла, сега и това с Ханекауа (ох, това 'уа' ме дразни, 'ва/уа'... хммм)? Само такива хора ли биват атакувани от свръхестествени сили? Това не е много приятно (и честно - баш като истинския живот) ;/

Ханекава може би пипва котешкия дух, когато погребват онова коте? 99%. Също така хронологията на епизода е яко объркана спрямо книгата (разбиращите достатъчно японски, казват, че принципно не е така в новелата): първо флашбек (от преди началото на еп. 1), после се връщаме в настоящето, после флашбек...

Споменават и Биккуриман (това не съм го гледал за разлика от Дораемон :lol:), Шафт дано не го закъсат с тия директни препракти T___________T.

И отново... този път със скрийношота, който миналия път пропуснах (за да не наспойля):
Изображение
"YATTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!" :hotl: *Seal of Approval*.
...
"When I do it with you, it feels like you're judging me as a man." :hotl:

Изображение
...
Изображение
"My *педо* detector sense is tingling."

Дано Аряряги наистина си прибере съкровището в чантата, щото Сенджоугахара ще го направи на Бара-бара-раги.. :lol:

Последна промяна Morri D'in на Пон Сеп 21, 2009 3:06 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:29 pm 
Аватар

яко е

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 3:30 pm 

Morridin написа:

Дано Аряряги наистина си прибере съкровището в чантата, щото Сенджоугахара ще го направи на Бара-бара-раги.. :lol:

Хаха :lol: :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 4:44 pm 

Morridin написа:
hikuk написа:
Спойлери от raw (непреведени) епизоди се маркират, докато епизодът не бъде събнат. ->http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=4&t=22836 :roll:
Пич, не че нещо, но аз съм писал тези правила (цитираш правило, което първоначално беше сложено от Саянски след предложение на Роланд преди 100 лета; след това съм го пренаписвал). :mm:
Интересно ми е къде видя спойлер от каквото и да е естество, който да ти развали удоволствието от епизода в постовете ми? :hmm: Но винаги можеш да се свържеш и с модератор, за да се посмеят (или по-скоро ядосат) - заповядай.

Абе на мен нищо не може да ми развали удоволствието специално за това аниме, защото не изпитвам кой знае какво удоволствие от гледането му, но айде няма да пиша, че пак ще излезе, че се карам с някой от модераторите и то за глупости. Иначе видях че ти си ги писал да.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 4:50 pm 
Аватар
Masaka?!

Не, действай. Ако смяташ, че си прав. Аз нито съм модератор вече, нито нищо. Тъй че сме на еднаква основа тук. С тази разлика, че аз мисля, че разбирам правилата, и това, което писах на миналата страница по никакъв начин не може да се определи като спойлер. А това правило е именно за това.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 5:25 pm 

Абе и аз така мислех ама явно не е така.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 7:02 pm 

Като гледам - основната цел на онзи шот е била Belgarion да бъде зарибен... =))

Ето че разкриха и финалния бос в анимето... :neko: Да му се чуди човек на Рараги как още тогава не е лапнал по Ханекава... :wow:

Хитаги пак я беше хванала липсата... Другата серийка може обаче вече да я видим... Каква е вероятността Рараги + Хитаги да е равно на още повече стрес за Ханекава?... Според мен доста голяма... :roll:

Калейдосйопът на заден план при разговора на Рараги и Надеко (Надеко = super kawai) беше интересен... По едно време помислех, че ще чуем: "I'm in Despair!"... :lol:

Изображение
---> Какъв е този поглед? Да не би да ревнуваме от някого?

Другата седмица е последният от тв епизодите... Дали няма да сложат нарочно някой cliffhanger, за да държат хората на нокти до първия уеб епизод... Примерно Ошино да духне от града точно когато Ханекава пак я обладае котето... :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 7:19 pm 
Аватар

Слабичък епизод бих казал аз.

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:17 pm 
Аватар

krumisimo написа:
Примерно Ошино да духне от града точно когато Ханекава пак я обладае котето... :lol:

Много ме съмнява, нали той каза че ще му каже на Арараги апреди да духне от града. То уеб епизодите не са ли отделна арка. Демек че трябва да я завършат цубаса котката със следващия еп?

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:21 pm 
Аватар

Morridin написа:
Така, сега за подробен коментар. Абе, всички ли основни герои ще имат проблеми със семействата си - Сенджоугахара и майка и, разводът на родителите на Хатчикужи, майката на Канбару е умряла, сега и това с Ханекауа (ох, това 'уа' ме дразни, 'ва/уа'... хммм)? Само такива хора ли биват атакувани от свръхестествени сили? Това не е много приятно (и честно - баш като истинския живот) ;/

well, certain requirements must be met. за Майои това бе тя да е искала да стигне някъде много силно. за Сенджогахара - това тя да си има товар, който тя да иска да смъкне от раменете си. за Ханекава (бтв мисля че на БГ много по-добре звучи с 'в' отколкото с 'у') това тя да е под голям стрес. а наистина, в реалния живот тези проблеми да не са свързани със семейството в такава възраст е доста малко вероятно. Може би само проблемът на Сенджогахара виждам как би могъл да е от не-семейно естество... щото все пак, като си малък си привързан предимно точно към семейството си.
А и змията и Арараги нямат проблеми със семействата си. така де, проблемът на Арараги не е сериозен. Както Ошино каза, на всекиго понякога му се случва да е в такова настроение. Пък и после, като броим героите от книгите, сестрите също се съмнявам техния проблем да е бил изцяло вина на родителите, та се получава едно добро 50% от героите да са със семейни проблеми.

Но да, майката на Канбару можеше да не умира. :lol: нищо, прощавам им го.

*въздиша* искам Кизумоногатари и Нисемоногатари...

едит: @Wind_Falcon не, те са си част от Tsubasa Cat

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 9:44 pm 
Аватар

Бах 5 епа арка? А някой да знае как ще излизат уеб еповете, сми пак ли седмично или?

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 6:41 am 
Аватар

мисля, че пак ще са седмично, но не знам. стискам палци

виж, нещо по-тъжно:
http://ii-subs.net/2009/09/17/hiring-timer-editor/
:( а са любимите ми събове. явно ще се бавят още доста.

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 1:18 pm 

Не се знае дали ще е седмично...

По-вероятно е обаче да пускат епизодите малко по-разредено (когато са напълно готови)... Сега няма срокове, които да ги притискат и ще могат спокойно да си завършват сериите... Не да стане като с 10-ти... :lol:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 12 от 31 [ 452 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 31  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]