зимам стипендия 21 лв .... и не не спестявам .. но пак ми остаа 2-3 лв на ден :O т'ва зачита ли се в наличност имам 56 кинта :О за нова рамка sram ..."рамка на колело"
Публикувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:41 am
Proks
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
Ако не съм гладен/жаден... Иначе си копувам без много да му мисля... Е, но все пак... АКо съм си наумил да си копувамнещо, може и да мина в защитна позиция...
Публикувано на: Съб Сеп 19, 2009 1:19 am
Zenith
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
еми пестя аз съм scrooge не всъщност пестя за да мога после да ходя пия биричка иначе си имам и каса която я поопразних малко това лято... та... останали са ми некаде 1100 лева
Публикувано на: Съб Сеп 19, 2009 11:56 am
kujiro
Регистриран на: Пет Яну 27, 2006 12:14 am Мнения: 1795 Местоположение: 黄泉
Едно време от 2 лв на ден милиони правех - купувах книги, игри и тн . Ся не е то4но така .
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0
Публикувано на: Съб Сеп 19, 2009 12:53 pm
petarvladikov
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
Отдавна се спрях да ям на даскало. Но ако не беше за закуски, аз все намирах за нещо да си изхарчя парите, предимно за глупости. Но сега ставаме студент и не знаем как ще сме.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения