|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 12:49 am |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
Нека не се заблуждаваме . Арина се е провалила в това начинание и наистина си е смешно. Дори е смешен начина, по който почва да се бие. Женските, които се бият са силни по природа, не реват. Факт. Изгледала съм бая анимета и съм прочела доста манги и знам горе-долу как стоят нещата. Реват когато някой умре в повечето случаи... толкова.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 1:17 am |
|
~earth~ |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 22, 2006 10:45 pm Мнения: 526 Местоположение: BG
|
Е, кой говори в аниметата и мангата жените какви са..
Все пак тези герои се създават на основа малко реалност и малко фантазия. А и от човек до човек има разлика. Арина е описала Хайне като една нормална противоречива натура.. Колко хора такива има над път и под път..
Сам каза, че тази нейна манга се различава от останалите по това, че не е свързана с магия и подобни. Тя едва ли е искала да направи някоя клиширана супер гърл дето викаш реват само като някой умре. Такива ги има само по аниметата и мангите по принцип, но тя е искала да създаде реален образ. Аз поне така мисля.
Все пак е супер сладка Хайне. Това само като вметка, не се стърпях..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 9:40 am |
|
NaruEikou-chan |
|
|
|
тука може да се разгърне една философия за бойците-ревли ...
аз също съм на мнение че факта, че Хайне е боец и също си поплаква често е съвсем нормално...просто от боец до боец има разлика...има такива например дет са като мъже в женско тяло - абе темерути...бие се там млати се и нищо не усеща трябва скункс да й поднесеш за да се разплаче ...друго нещо, което прави един боец е емоционалността и чувствителността...можеда звучи малко парадоксално ама е така...когато един човек е емоционален и има страст да защитава доброто - тогава е по-силен..защото физическа сила в комбинация с духовна сила е мноого по-силна.. ноо лошото при тези бойци е че те все още са си емоционални и се вълнуват и от други неща...
за последното становище мога да кажа от личен опит...
до преди няколко години много се биех (предимно с момчета де..момичетата бяха лигли)..даже в един мъъъъничък прото-стрийт файт бях..и по дяволите никое момче не ме юркаше...просто мн бързо избухам и преди първата ми реакция беше да скачам на бой..сега естествено прилагам принципа "самоконтролът е сила" и търпя макар че понякога ми избиват лимките...но тва е защото съм мн чувствителна..думи ме засягам мноооого...и рева на почти всяко по-тъжно нещо (Анимал Планет редовно)..
тааа да...толкоз за ся от мойте философи
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 8:51 pm |
|
Cagalli |
in need of a hero |
Регистриран на: Пет Сеп 30, 2005 6:44 pm Мнения: 2511 Местоположение: Sky Състояние: весело ^-^
|
*скача на NaruEikou-chan и я гушка до припадък*
Тооооооолкова сме сиприличали с теб и да не знам ! Бива ли?! *гушка още* .
Кхъм на въпроса... бойци всякакви разновидности има, и естествено да си емоционален няма нищо лошо, но не схващате какво имам впредвид... Не оплювам този вид бойци, а самия стил на Танемура да направи такава. Вижте сега имаше една манга, забравих как се казваше момичето й беше нинджа - мн силно, бла бла... Това хубаво. Там се получи добре героинята. Обаче вижте хайне каква е. Всичко я разплаква и все пищи за щяло и нещяло и 50 души я целуват и кой от кой уж по-влюбени ... Не става. Не пасва просто.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 11:58 pm |
|
NaruEikou-chan |
|
|
|
*10 минути си поема въздух....отдалечава се с 20 крачки....засилва се...бяга бяга...и се мята върху Cagalli...*
хаха...хубаво е да знаеш че има сродни души...
еми виж за Хайне..да странно е..ама самата Арина е казвала (в 1-ви том)..че Хайне е малко простоватичка...просто героинята е замислена така..не е като Марон сериозна и тн....инак самурайката е от Firekracker is Melancholy...ауу че философия му дръпнахме
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Сеп 15, 2006 10:22 pm |
|
~earth~ |
|
|
|
Мда, страшно задълбочен диспут направихте.. жалко, че мозъкът ми обаче не приема, че да се включа..
П.П. 27ма глава не излезнали вече?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 09, 2006 10:32 pm |
|
~earth~ |
|
|
|
Мда, вече дори и сканирана я има.. Tenshi~girl ми даде линк..хихи..
Колкото за начинанието да превеждате мангата..ще следя с нетърпение развитието и много ще критикувам ако нещо не ми хареса.. Това ми е любимата манга..
Вярно ли е че мангата вече е към своя край?! Чух тази радостна новина и много ми се искат още подробности..
П.П. Моделирах си и 24та глава на SDC, ако някой се интересува де..аз съм доволна като бълха..
http://arishidono.data.bg/manga/Arina%2 ... ei_v05c024[arishidono].zip
_________________ Save me now from myself.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|