Zail написа:
Търсиш кой има парички за да знаеш когато сложиш маската къде да тършуваш?
Ест., ся като си кажете после ще мина през къщите ви и ше ви изпообера всичките налични монети от 3 стотинки на цяло!
Zail написа:
Много е приятно когато забравиш за спестяванията и един ден си вземеш нещо голямо с пари от нищото.
И като случиш на икономическа полиция и А.... ма ти от къде имаш тия 300лв бре момко... бележчица за декларация пред НАП да имаш, мм? В днешно време само дишането и ходенето до ВЦ не се декларират...
Иначе е приятно дам.
Zail написа:
остават пари за по-стойностни неща.
Но зависи. Щото примерно все ако мислиш за по-стойностното и накрая парите си мухлясват, ти излизаш скръндза, свиваш се, за да не харчиш излишно и твърде рядко се радваш на благинка от спестеното ;С
baikonur написа:
Иначе по отделно си събирам монетки от по 20 ст в литрово кокаколено шише с залепена капачка и прорес в нея. Като я запълня ще ги наместя
anime_fan_st написа:
Мм да понякога си спестявам стутинки в касичката-кученце
Ae ми ся кат сменят левовете на евро, к'во прайте с тия касички невидимки
dadaadda написа:
2 лева и 15 стотинки
Ае не се издавай бе, са има опасност да те нападна ако остана на улицата без покрив над главата си по няква причина...
И бтв как така ти е хем лесно да спестиш, хем се помамваш и ги харчиш
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Лъжеспестяване е това бря...
Wind_Falcon написа:
Рядко спестявам. Нямам нужда просто.
Блазе ти =0 One Piece поръча ли 53 томчета? Или не-нуждата върви и с малко непукизъм, кат байконтур...
Ай аз шси отговоря също..
Юргана ми рулз, макар, че това не е въпрос ->
Спестявам, изобщо не ядяйки навън. По-скоро биричка отколкото закуска, а биричките рядко, че са мн скъпи ;0
Имам нужда опр. да спестявам, инак нищо никога няя моя си позолям...
Заплата, стипендия, всеки възможен понеделник, квото падне - икономисвам.
Мега трудно е, щот все пак месечно си хвърчат парите и язък ми за спестеното, като имам все некви наложителни разходи деа...
В момента спестявам за 2ри лъцъдъ монитор за жената. Напредък: за последната седмица 5лв ;0 Ще чакам на коледна стипендия...
Изкушаам се и още как... клавиатурата ми скърца вече... пастата ми за зъби свършва... тряят ми нови презаредни батерии, че тия старите вече сдават багажа, мн ги насилвах последните месеци ;0 а ми трябват и някви алкални за разни ежедневни електротехники, тровещи ми живота по вкъщи... ама ена алк. бат. е 1лв деа :С